Herkese Merhabalar, MSI Optix MAG274QRF-QD monitörünü kullanan arkadaşlardan yardım istiyorum. Monitörde kullandığınız süre içerisinde bir sorun gözlemlediniz mi hiç? Oyun performansının yanında Film performansını merak ediyorum. Renkler nasıl akıcı ve canlı mı? Bir arkadaş blurlanmadan bahsetmiş forumda, öyle bir şey oluyor mu? En önemlisi belki de kenar köşelerden ışık sızması gibi bir durum var mı? https://www.msi.com/Monitor/Optix-MAG274QRF-QD/Specification Teşekkürler. |
MSI Optix MAG274QRF-QD

-
-
Değerli kardeşim.Geçen hafta ay aldım monitörü sıfır kapalı kutu geldi açtım ve testlerimi yaptım 3 adet ölü piksel 4 köşeden ışık sızması var.Renkler ve görüntü kalitesi ve özellikleri fiyatına göre çok güzel dikkat etmen gereken ıps glow sorunu 2.sorun ölü piksel 3. sorun flicker 4 sorun ghosting 5 sorun color banding vs vs gidiyor.İmkanın varsa mağazalardan deneyerek test ederek alman ama Malesef bu monitör vatanda ve media markette satılmıyor.
-
Allah Allah değiştirebildiniz mi peki? Nereden aldınız. Sanırım bazı yerler iade olan ürünleri tamir ettirip falan tekrardan piyasaya sürüyor izlenimi var bende de.
-
Bende bu monitörü almayı düşünüyorum, kullandığı panel iyi ama MSI'ın kalite kontrolü konusunda kararsızım.
https://www.panelook.com/M270DAN08.2_AUO_27_LCM_overview_46742.html
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BilgisayarMeraklısı -- 20 Şubat 2021; 22:15:41 > -
Attığınız site sanırım panelleri gösteriyor ürünleri değil. Hangi panelin hangi ürüne ait olup olmadığını nasıl anlayacağız?
-
Monitörlerin panel bilgileri genelde displayspecifications.com adlı siteden bulunabiliyor, MSI'nın modelinin panel bilgisini de pcmonitors.info sitesinden aldım.
https://pcmonitors.info/msi/msi-mag274qrf-qd-165hz-wqhd-ips-model//
-
ertesi günü gönderdim iade ettim ürünü monitörün sorunlu olduğuna dair resim video kanıt şeklinde atarak
-
Tabi kıyas etmek zor ama kullananlar memnun mudur? 3 monitör arasında en önde olan bu, seçenekler arasında m27q vs dell 2721dgf vs mag274qrf-qd var. Dell piyasa da olmadığından 2 seçenek var 2k, +165hz, ips ve 1 ms diye sınıflandırırsak. M27Q ve mag274qrf-qd iki monitöründe yerli yabancı incelemelerine baktım açıkcası 1000 liralık farka değer mi bilemedim. İkiside hızlı tepki süresi ve ghosting etkisi az monitörler. Geçen hb de bu monitör 3900’e düşmüştü o fiyatlarda ikisi arasında hangisi olur tercihiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RaiTrQ -- 25 Şubat 2021; 19:17:26 > -
Benim listemde buda var aynı zamanda LG 27" 27GL850-B.
-
quote:
Orijinalden alıntı: RovildiBenim listemde buda var aynı zamanda LG 27" 27GL850-B.
Onu listeden çıkardım m27q ile karşılaştırdım fiyat olarak hem ucuz hem iyi m27q
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
itopya da indirimi var şuan kaçırma bence. Bu monitörde de 8 bitmiş 8+2 olsaymış keşke.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Rovildiitopya da indirimi var şuan kaçırma bence. Bu monitörde de 8 bitmiş 8+2 olsaymış keşke.
yalnız 8+2 olan monitörler 10 bite aldığınız hz düşüyor tahminen 120 ye üst düzey pahalı monitörler 10 bitte 165-170 kalabiliyor. Teşekkür ederim bu arada bakıyorum hemen msi mag274qrf i daha çok istiyordum ama bir daha hb indirimi gibi fırsat yakın zamanda olmaz sanırım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
165hz de iyidir ya. Stoklara girmesini bekleyeceğim biraz dolarda yükseldi şu ara bakalım.
-
Kararımı değiştirip Cuma indiriminde itopya'dan Gigabyte 27" M27Q modelini aldım 3,300'e İnşallah pişman olmam.
-
hayırlı olsun güle güle kullanın gelince bir inceleme bekliyoruz memnun kalacak mısınız. Bu arada almanız iyi oldu dolar artıyor fiyatlara hemen yansıdı valla ben almadım bekliyorum hala
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X