Şimdi Ara

'MSI NX8600GT OC' İncelemesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
6.487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: seasoul

quote:

Orjinalden alıntı: Solu

Doom3 değerlerinde kesinlikle bir terslik var!!!

Bence de bir terslik olmalı, BURADAKİ
    testte benimki ile aynı olan ayarlarda 90 fps almış görünüyor..
    Peki neden olabilir?
    bilgisayarın ayarları yukarıdaki 3d mark testlerinde olduğunun aynısı idi...?

doom 3 de ultra quality olunca minumum 512mb ekran kartı rami istiyodu
    bence ondan düşük almıştır.
    ayrıca o testlerde ayarlar maxda değil belki.

• inceleme için teşekkürler. ama doom3 değerleri pek iç açıcı değil.
    bence 8500 ve 8600 serisi alınacak kartlar değil.
  • Bu kartın DX10 performansını merak ediyorum. Lost Planet demoyla bir test yapabilirmisin acaba? Demoyu burdan indirebilirsin.
    http://www.gamershell.com/news/38511.html
  • bu demoyu deneyecem, winxp de olurmu bilmiyorum, doom3 den yeniden denemem lazım.. 1600 pro daha iyi sonuçlar alıyordu hem de 1 gb ramlerle
    sanırım haftasonu vaktim olur...

bu arada kartın sessiz olduğunu söylemiştim yukarıda ama mubarek canlandı şimdi güzel ses yapıyor.. bu vgalarda fan ayarını yapabileceğimiz bir program var mı?

--
    edit: resimde görüldüğü kartın farklı bağlantı molexleri var, 4 lü olanı takınca 12v de 3 lü alanı takınca 5v den besleniyor sanırım.. 3 lü olanı bağladım ve fan sesi kesildi.. ama kart yine de ısınmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seasoul -- 23 Mayıs 2007; 15:53:30 >
  • Doom3 ü ultra high da bile yapmış olsan bu fps leri almaması lazım.
  • Doom3 deki Problemi buldum arkadaşlar...
    nvidia control panelde
    "multidisplay mixed gpu acceleration" bende multiple display şeklinde imiş single dispaly yapınca kart uçtu...
    1600*1200 res
    high quality
    bütün kalite seçenekleri açık
    4xAA ve 16xAF
    ortalama 60 fps
    ne hikmetse 60 ın üzerine çözünürlüğü de kalite ayarlarını da düşürsem çıkmıyor, bunun da vardır bir yöntemi.. bakalım

SS
    http://img168.imageshack.us/img168/2985/doom32007051801454610yf2.jpg
    en düşük 35 fps gördüm ama çok kısa süreli, test zamanının %90 ında 60 fps idi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seasoul -- 18 Mayıs 2007; 19:14:49 >

• Arkadaşlar yine bir tuhaflık var,
    ayarlar resimde görüldüğü bigi bulabildiğim bütün kalite ayarlarını açtım...
    16xQAA ve 16xAF 1600*1200 resolution
    kartta oc yapmadım.
    ayarlar:
    http://img523.imageshack.us/img523/3413/nvsetsp9.jpg

ortalama 50 -60 fps
    http://img411.imageshack.us/img411/5282/doom32007051802070142wd2.jpg

not: buradaki test sonuçlarının yüksek çıkması da nvida controll panelde yaptığım ayarların doom3 tarafından algılanmaması nedeniyle imiş..
    sonuç: 4xAA ve 16AF ile kart doom3 te 45 ile 60 fps arası alıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seasoul -- 24 Mayıs 2007; 2:51:22 >

• Acayiplik kartta değil doom da olmasın

Quake 4 ultra detail olarak SS koyabilirmisin?
  • Fear ve HL2 de bir deneme fena olmaz.
  • Half Life2
    1600*1200 res..
    4x AA 16xAF
    tüm kalite ayarları açık..
    http://img524.imageshack.us/img524/787/hl22007051900461478kc2.jpg

denediğim oyunlarda ekran kartı perfromans tatmin edici..

erowerlord,
    elimde quake4 yok, fear ve carbon da yok maalesef

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seasoul -- 20 Mayıs 2007; 22:37:02 >
  • f/p olarak bence iyi
  • Bu kart palit 8600 gt sonic ten pahalımı acaba,
    sonuçlar orta seviye ve benim için yeterli görünüyor... hayırlı olsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: shadowtr

Bu kart palit 8600 gt sonic ten pahalımı acaba,
    sonuçlar orta seviye ve benim için yeterli görünüyor... hayırlı olsun.

palit sonic ile fiyatı nerede ise eşit.. ben palitin gecikmesi ve tasarımı daha çok sevdiğimden bunu aldım.. palitin daha iyi oc olduğu biliniyor dolayısı ile palit tercih edilebilir..
  • kart iyi imiş güle güle kullan.yanlız quake4-fear-carbon-oblivyon-stalker-tets drive unlimited oyunlarından da ss verirsen gayet güzel olacak yanlız mümkünse vga ve cpu oc siz olsun.istersen yanına oc li ss de koy bizde oc ile gelen fps artışınıda görürüz bu arada
  • aynı karttan bugün bende aldım yanıda bide 300W hurda psudan kurtulup tagan silverpower 400W aldım yarın denemelerimi sizle paylaşcam 965g den kurtulduğuma çok seviniyorum şu an kart gerçekten hoş tavsiye ediyorum
  • arkadaslar nvidia bu kartlarin 256 bit leri cikaracak ti ne oldu yoksa ati nin HD 2400 2600 2900 leri hava cikinca vaz mi gec ti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anil_dau -- 23 Mayıs 2007; 14:16:08 >
  • Bu kart güzel yaa

İnceleme için sağolasın hocam. Palit Sonic ve MSI OC arasında kalmıştım, sonunda Palit aldım. MSI da alsam durum değişmeyecekmiş anlaşılan. Gerçi MSI'da kullanılan malzeme kalitesi daha sağlam duruyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Apple -- 5 Haziran 2007; 16:22:34 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheGreat

Bu kart güzel yaa

İnceleme için sağolasın hocam. Palit Sonic ve MSI OC arasında kalmıştım, sonund Palit aldım. MSI'da alsam durum değişmeyecekmiş anlaşılan. Gerçi MSI'da kullanılan malzeme kalitesi daha sağlam duruyor...

Msı ın kartları biraz cavcavlı oluyo yani kapaklarında resim falan oluyo palit sadece bi fan üstüne palit yazıyoama performans bişey farkettirmez

• şu ana kadar herşey çok güzel benim için stalker,spiderman3,tdu,doom3,pes6,mohpa,hitman blood money,pop two thrones,gtasa,resident evil 4,half life 2 episode one testlerinde 1280x1024 de herşey full kaymak gibi oynanıyor oyunların hepsi

ancak call of duty 2 kurup ayarları gene fulla getirdim oyunu açtım sesler geliyor ama sadece gri bir ekran çıkıyor bende system optimize dedim ayarlar düştü ama sorun gene hallolmadı sorun sizce ne acaba

seasoul arkadaşımızda olan nvidia control paneli ayarlarında olan o ayarı bende kendimde baktım bendede çoklu idi daha bu testleri yapmadan pes6 yüklü idi sadece onda dün titreme yapıyordu ama bugün o ayarı tekli yapınca o sorunda halloldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uguroz89 -- 24 Mayıs 2007; 0:16:50 >

• quote:

Orjinalden alıntı: anil_dau

arkadaslar nvidia bu kartlarin 256 bit leri cikaracak ti ne oldu yoksa ati nin HD 2400 2600 2900 leri hava cikinca vaz mi gec ti

atiden ciddi bir cevap gelemeyince nvidianın koltuğu sağlamlaştı, artık böyle şeylere girebilceklerini sanmam,

bu arada nfs carbon sparişi verdim, geldiğinde onu da test edecem..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.