Şimdi Ara

MSI Nvidia GeForce GT 740 ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beylet MSI Nvidia GeForce GT 740 almayı düşünüyorum sizce nasıl DDR5 olunca ne anlama geliyo bide onu sormak istiyorum oyun icin uygunmudur

http://www.hepsiburada.com/liste/msi-nvidia-geforce-gt-740-2gb-128bit-gddr5-dx12-pci-e-30-ekran-karti-n740-2gd5/productDetails.aspx?productId=bd305013&categoryId=204

• Oyunlarda işe yaramaz az daha verip r7 260x al.
  • Turuncu Sakal kullanıcısına yanıt
    oyunlarda işe yaramaz derken ne gibi oyunlar ben warrock oynuyorum yeterlimi
  • Genel olarak konuşuyorum warrocku bilmem ben. Nvidia da gt serisi oyun oynamak için alınmaz.
  • Gt serisi oyun için değil alırsan GTX al
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmet85246

oyunlarda işe yaramaz derken ne gibi oyunlar ben warrock oynuyorum yeterlimi

eğer tek tük oyun oynuyorsan r7 240 alabilirsin o kadar para vermeye gerek yok zaten warrock iyi bir sistem isteyen oyun değil.eski ekran kartımla (6600 gt) warrock oynadığımı biliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bnm anlamadıgım sey bu ekran kartını alsam oynanmazmı özellikleri iyi gt sürümü oyun icin degil derken nası yası anlayamdım kararsız kaldım simdi :S
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    NVIDIA GeForce GT 645M 2 GB
    12 yıl önce açıldı
    Nvidia GeForce Gt 630m
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Bnm anlamadıgım sey bu ekran kartını alsam oynanmazmı özellikleri iyi gt sürümü oyun icin degil derken nası yası anlayamdım kararsız kaldım simdi :S

oynatırda, tam verim almazsın yani. dediğim gibi tek tük oyun oynuyorsan r7 240 al.

• kardeş senin önerdigin ekran kartı ile alıcagım ekran kartının özellikleri daha fazla ve yüksek senin önerdigin daha mı iyi warrock turk oyunu degil zaten
  • quote:

kardeş senin önerdigin ekran kartı ile alıcagım ekran kartının özellikleri daha fazla ve yüksek senin önerdigin daha mı iyi warrock turk oyunu degil zaten

warrock oynayacağım diyorsun bende sana r7 240 al diyorum dostum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.