Canlı Yayın
Apple yeni iPad’leri tanıtıyor - Türkçe Simultane Çeviri ile Canlı Yayın
Şimdi Ara

MSI NOTEBOOK TESTLERİ (VİDEO)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  MSI NOTEBOOK TESTLERİ (VİDEO)


    MSI MEGABOOK: Güvenilir Dizüstü Bilgisayar

    Dünyadaki en genç ve modern üretim tesislerinden birisi olan kendi fabrikalarında tasarım ve üretimini gerçekleştiren MSI, ürettiği dizüstü bilgisayarların güvenilirliklerini, sağlamlıklarını ve uyumluluklarını kontrol etmek amacıya 3000 farklı kalite kontrol testinden geçiriyor. Bu testler MSI'ın, müşterilerine ürünleri sunmadan önce ürününün mükemmelliğinden emin olunması için yapılıyor.


    Uyumluluk Testi

    Temel sistem fonksiyonları, sistem performansı, işletim sistemi stabilitesi yanında bazı donanım ve yazılımlarla uyumun kontrolünü de içeren bu kategori altında 473 farklı test yapılıyor. Bu testler sayesinde müşterilerimizin MSI dizüstü bilgisayarlarını sorunsuz ve verimli biçimde kullanabilmesi garanti ediliyor.

    Ses Kalitesi Testi

    Ses kalitesi testi ile akustik distorsiyonu etkileyen 4 faktör (ses yüksekliği, ses keskinliği, ses sertliği, tonalite) optimize edilerek daha yüksek bir ses kalitesi yakalanıyor. Subjektif test sonuçları objektif test ölçümleri ile karşılaştırılarak Ses Kalite Programı tarafından gerekli geliştirmeler uygulanıyor.

    Güvenilirlik Testi

    MSI dizüstü bilgisayarlar tasarım aşamasından üretim aşamasına kadar size ulaşmadan pek çok farklı test işleminden geçiyor. Uygulanan güvenilirlik testleri toplam 6 kategoride toplanıyor:

    1) ORT (Sürekli Kullanım Güvenilirlik Testi)

    Bu test her dizüstü bilgisayarın uzun dönemdeki güvenilirliğini ölçüyor.

    2) ELP (Erken Ömür Performans Testi)

    Ürünün işçilik, PCB çatlakları veya soğuk lehimlemeden kaynaklanan problemler sebebiyle ömrünün ilk aşamalarında yaşanabilecek sorunların önüne geçmek için uygulanıyor.

    3) İşlev Testi

    Sistemdeki firmware, yazılımı ve donanım gibi temel bileşenlerin işlevlerini düzgün yerine getirip getirmediğini sınayan bir test grubu.

    4) Ortam Testi

    Bu test MSI dizüstü bilgisayarların değişik ortam koşullarında en mükemmel biçimde çalışmasını çalışmasını garanti etmek için yapılır. Aşırı sıcaklık, nem ve yinelenen termal şoklar altında tüm MSI dizüstü bilgisayar ürünleri kullanıcısını hiç bir zaman yarı yolda bırakmaz.

    5) Dayanıklılık Testi

    MSI'ın kendisinin tasarlamış olduğu her bir parçanın dayanıklılığı sınanıyor. Örn. kablolar, tuşlar, kapak, vb.

    6) Mekanik Test

    Düşürme ve vibrasyon testleri ile ürünün gündelik kullanımda karşılaşabileceği zorlayıcı şartlara karşı gösterdiği dayanıklılık test ediliyor.





    note book sesti için tıklayınhttp://www.msi.com.tr/assets/MSI-Notebook_QA_Test.wmv







  • Bugün biryerde gördüm MSI laptop 699 YTL +kdv idi.. inceledim güzel makina..sempron..e tabi bu fiyata da normal.. kullanan varmı nasıl bir ürün bu MSI laptoplar ?
  • ben kullanıyorum çok güzel klavye bazen basmıyor iyi bsmak gerekiyor yumuşak yani
  • kaçıncı verilişi bunun sayısını unuttum vallahi...en az 3 konu var bu testle ilgili...

    yinede saol...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.