Şimdi Ara

Msi Nb Ge70 2Pc-087xtr aldım sizce iyimi yaptım ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: kaya123450

valla en iyisini yapmışsın, lenovonun ısınan sli'sinden, monsterin dandik kasasından, asus'un ddr3'lü ekran kartından iyidir, ben de lenovo y50'nin türkiye fiyatını gördükten sonra ikisi arasında seçim yapacağım.

lenovo y50 demişinde ben onda ssd takılacak msata portu görmedim ha varsa en yeni nesil olan uzun ssd vardır oda turkıyede yok olsada fıyatlar malum
    bence en guzelını yapmış almakla 2x tane ssd yuvası var tak 2 tane 128 0 raid yap hız uçsun kardeşim güle güle kullan.

y510p sli , (ge60 , toshiba u500 ofiste) laptoplar var bende hayatımda y510p nin ekran çerçevesi kadar berbat bir çerçeve görmedim ışıklı ortamda o çerçevenin parlak yüzeyi eğik bükük gibi şekilden şekle giriyo rezalet.y510p sahipleri okuyorsa dediğimi çok iyi anlarlar

not:y510p nin ısındığı bi gerçek ama performans kaybı veya kapanma gibi şeyler yok hakkını yemiyim 87 90 arası ısılarda gidip geliyo pek anormal gelmiyo bana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enternet -- 24 Haziran 2014; 19:03:56 >

• enternet kullanıcısına yanıt
    msata slotu yok. Harddiskin yerine takmayı düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: emxre27

İyi günler bende almak istiyorum GE70. Sanırım alacağımda . İ5 ve İ7 arasında 500 tl ye yakın fark var ama ileriye dönük olacağını düşündüğüm için i7 olanı almayı düşünüyorum . İndirime girerse direk alacağım . Düşündükçe mutlu oluyorum çünkü şimdiki bilgisayarım berbat :D . Özellikle en güzel olanı ekranı büyük ve klavyesi çok güzel . Siz pişman mısınız ? Öneriniz var mı benim için ? Ürünün +larından -lerinden bahsederseniz çok mutlu olurum :) .

Bunu almayı düşünüyorum
    GE70 i7

yooo hiç mi hiç pişman değilim yukarda da okursan yazmıştım ş alırken i5 mi i7 mi alayım diye sordum .. ikisinin arasında fark yok dediler i5 ' li aldım. açıkçası şimdiye kadar hep Asus kullandım . İlk kez MSİ aldım hayatımda ama çok orjinal bilgisayar ya arkadaş :) klavyesi bile renkten renge giriyor. Hiç mi hiç pişman değilim iyi ki de almışım sadece oyun oynarken biraz ısınıyor :) şehirinde etkisi vardır belki izmir malum çok sıcak..yoksa çok ama çok memnunum iyi ki de almışım..yanında gelen mouse 'una bile hastayım ışıklı ışıklı

• quote:

Orijinalden alıntı: dreamboi

quote:

İyi günler bende almak istiyorum GE70. Sanırım alacağımda . İ5 ve İ7 arasında 500 tl ye yakın fark var ama ileriye dönük olacağını düşündüğüm için i7 olanı almayı düşünüyorum . İndirime girerse direk alacağım . Düşündükçe mutlu oluyorum çünkü şimdiki bilgisayarım berbat :D . Özellikle en güzel olanı ekranı büyük ve klavyesi çok güzel . Siz pişman mısınız ? Öneriniz var mı benim için ? Ürünün +larından -lerinden bahsederseniz çok mutlu olurum :) .

Bunu almayı düşünüyorum
    GE70 i7

yooo hiç mi hiç pişman değilim yukarda da okursan yazmıştım ş alırken i5 mi i7 mi alayım diye sordum .. ikisinin arasında fark yok dediler i5 ' li aldım. açıkçası şimdiye kadar hep Asus kullandım . İlk kez MSİ aldım hayatımda ama çok orjinal bilgisayar ya arkadaş :) klavyesi bile renkten renge giriyor. Hiç mi hiç pişman değilim iyi ki de almışım sadece oyun oynarken biraz ısınıyor :) şehirinde etkisi vardır belki izmir malum çok sıcak..yoksa çok ama çok memnunum iyi ki de almışım..yanında gelen mouse 'una bile hastayım ışıklı ışıklı

Peki bir sorum olacak klavyede her tuşa ayrı renk atayabiliyor musun ? Örneğin A yeşil iken S kırmızı oluyor mu ? Teşekkürler şimdiden :)

• quote:

quote:

quote:

Bunu almayı düşünüyorum
    GE70 i7

Peki bir sorum olacak klavyede her tuşa ayrı renk atayabiliyor musun ? Örneğin A yeşil iken S kırmızı oluyor mu ? Teşekkürler şimdiden :)

evet her tuşa ayrı renk atayabiliyorsunuz

• quote:

Arkadaşlar bugün Msi Ge70 2Pc-087xtr aldım.. yarın elimde olacak .. iyi yaptımmı sizce ? kullananlar yorum yaparsa sevinirim :)

konu biraz hort ama hala memnun musunuz MSI GE70 2PC-087XTR Apache den bende almayı düşünüyorumda?
  • ben dün siparişi verdim bugün bir aksilik olmazsa elimde olacak.
  • tabiii ben çok memnunum iyiki almışım
  • Bende almayı düşünüyorum,düşüncelerinizi alabilirmiyim. En büyük sımıntım i5 li olması. Çok fark var mı? Ayrıca windowsu nasıl kuruyorsunuz Flash bbellekten mi. Bir tarif edermisiniz. Birde bu mkinaya takabileceğim bir ssd ve ram önerirmisiniz. Ssd slotmu olması lazım. Ve ben takarsam garanti.dışımı kalır. Servisin anlamaması için nr yapmam lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Opinion -- 18 Temmuz 2014; 22:16:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende bu modeli aldım bugun elime geçti sorularım var sizlere
    -touchpadın sol tarafı oyunlarda ısınıyormu?
    -win8.1 derecelendirme yaparken gpu aktif olmadıgından GraphicsScore>4.5</GraphicsScore> aldı
    -cs:go oynarken fps 80-110 arası gidiyor
    -wifi ledini çalıştıramadım
    -oyunda sıcaklık işlemci 92 gpu 72 max
  • quote:

Orijinalden alıntı: arrivederci

bende bu modeli aldım bugun elime geçti sorularım var sizlere
    -touchpadın sol tarafı oyunlarda ısınıyormu?
    -win8.1 derecelendirme yaparken gpu aktif olmadıgından GraphicsScore>4.5</GraphicsScore> aldı
    -cs:go oynarken fps 80-110 arası gidiyor
    -wifi ledini çalıştıramadım
    -oyunda sıcaklık işlemci 92 gpu 72 max

bildiklerimi cevaplayayım

touchpad in solu değil de hava çıkışına doğru olan klavye bölümü oyun oynarken çok ısınıyor

cs: go oynamadığım için bilmiyorum

wifi ledi nedir anlamadım ?

oyun oynamadığın sürece intel gpu kullandığı için o skoru alman normal
  • Cihaza 2 tane msata takmak istedim ancak sadece 1 girişi var, oysaki forumlarda ve videolarda izlediğim kadarıyla 2 msata girişi olması gerekiyor. Wireless kartın yanında 'ssd' olarak yazıyor ancak giriş için dock yok. Sizlerde de böyle mi acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: taran1tula

Cihaza 2 tane msata takmak istedim ancak sadece 1 girişi var, oysaki forumlarda ve videolarda izlediğim kadarıyla 2 msata girişi olması gerekiyor. Wireless kartın yanında 'ssd' olarak yazıyor ancak giriş için dock yok. Sizlerde de böyle mi acaba?

msata bende takmak istedim ama henüz ona fırsatım olmadı bu yüzden de inceleyemedim .. ama tek giriş olması lazım
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.