Şimdi Ara

MSİ ? Moonster ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar kendime oyun oynamak maksadında notebook almayı dusunuyordum ve karşıma bu alanda ürün cıkaran 2 marka ile karşılastım lakin bu konuda bir bilgi birikimine sahip olmayınca sizlerden yardım istiyorum

Msi nin Moonster a karşı iyi veya kötü yonlerini sıralayabılırmısınız ve sizin tavsiyeniz hangi markayı tercih etmelıyım bütçem 5500e kadar cıkabılır. Ve önerdiginiz bir ürün varsa benle paylaşırsanız sevınırım
    Ayrıca 4500-5000 tl ücret karsılıgında alabilcegim notebooklarda son çıkan oyunları oynarken yetersiz kalırmı yani herhangi bir sıkıntı ıle karşılasırmıyım?
    Ayriyeten ben bir mimar ogrencısı olarak 1-2 program kullanmam gerekebiliyor ve bu programları bu bilgisayarda rahatlıkla kullanabılırmıyım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beratkaracor -- 19 Temmuz 2015; 12:43:18 >

• Kesinlikle MSI tercih et maalesef 2 kez monster ürününde sorunla karşılaştım ve iade ettim. Müşteri hizmeti konusunda sıkıntı yok fakat kasa kalitesi ve uzun ömür için bence MSI tercih et. O fiyata alabileceğin bir laptopta oyunlarda 1 sene sorun yaşayacağını sanmıyorum (en yüksek ayarlarda)
  • xxpisiko41xx kullanıcısına yanıt
    Sagolun tesekkür ederim peki dedigim gibi mimar oldugumdan dolayı 1-2 program kullanmam gerekebiliyorda kullanırken herhangı bır sıkıntı yaratmaz demi bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: beratkaracor

Sagolun tesekkür ederim peki dedigim gibi mimar oldugumdan dolayı 1-2 program kullanmam gerekebiliyorda kullanırken herhangı bır sıkıntı yaratmaz demi bana

yaratmaz
    sanırsam ağırlıklı olarak render yapacaksın?
    3dmax v-ray vs.?

işlemcisi iyi olan bir model seç en az 4720hq olsun
  • Hocam selamlar... Ben de sizin gibiyim ve mühendislik okuyacağım. Ben de laptop arıyorum ve MSI'da karar kıldım. Sizinle beraber fikir alışverişi yapıp aynı bilgisayarı beraber almak isterim :D
  • alikara123 A kullanıcısına yanıt
    Aynı durum içerisindeyiz bu sene üniversiteye başlıyacagım ve normal bilgisayarı alcak olsam kasa monitor filan yabancı oldugum bir ilde benı asar
    Bundandırkı leptoplara yoneldım ama herhangi bir bilgim yok bu konularda ama arkadasların dedıgı bılgılerdende yararlanarak ılgımı 4bilgisayara kadar azalttım

Bunlar
    1)http://www.vatanbilgisayar.com/asus-g771jw-core-i7-4720hq-26ghz-16gb-15tb-256ssd-173-4gb-w8-notebook.html?srt=PU Dedigim gibi anlamadıgım konu ama Asusun iyi bir marka oldugunu hepimiz biliriz
    2)http://www.vatanbilgisayar.com/msi-ge70-apache-pro-core-i7-4720hq-26ghz-16gb-128ssd-1tb-173-gtx960-2gb-w81.html?srt=PU
    3)http://www.vatanbilgisayar.com/msi-gs70-stealth-core-i7-4710hq-25ghz-16gb-2x128ssd-1tb-173-2gb-w81.html?srt=PU
    2-3 numaradakı urunlerin fiyatları aynı hangısını eger bu 2sinden birini alcak olursam hangsını secmem gerekıyor bilmiyorum
    4)http://www.vatanbilgisayar.com/msi-ge60-apache-pro-core-i7-4720hq-26ghz-16gb-128ssd-1tb-156-gtx960-2gb-w81.html?srt=PU Bu ise fiyat bakımından biraz daha uygun oldugundan ilgimi cekıyor ve özelliklerin benım işimi görür cinsten oldugundan dolayı en çok almaya yatkın oldugum notebook
    ayrıten bu urunler konusunda benle fikirlerini paylasacak arkadaslar varsa sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beratkaracor -- 19 Temmuz 2015; 16:51:51 >

• beratkaracor B kullanıcısına yanıt
    Hocam 4.yü ben de düşündüm ama ben 17.3 inç istediğim için vazgeçtim. Normalde çok iyi. Ram 16 gb ve diğer sitelerdeki gibi freedos değil. Ayrıca SSD olması da çok iyi. Fiyatı iyi bence ama 15 inç düşünmüyorum ben. Yine de siz bilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus,Msi,Lenovo Hangisi
    5 ay önce açıldı
    Asus TUF FX507ZI Oyunlarda Drop
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
    Evet su an sana hak verdim tekrardan kullandıgım monitor 21.5 inc oldugunu dusuncek olursam eger 15 bana dusuk gelır baya bundandırkı tekrardan 2ve3 arasında kaldım
    peki bu 2ve3 numaralı notebooklardan hangısını onerırsın nedenınıde belirtirsen sevınırım
    Hocam 2. olan ile 4. olan arasındaki tek fark ekran boyutu. Ama arada fiyat olarak 800 lira var. Hani bilemiyorum değer mi değmez mi... 3.yü önermem çünkü ekran kartı GTX860M ama 2 ve 4'ün GTX960M arada dağlar kadar fark var. Bence 800 lira da fazla be hocam yani bilemiyorum size kalmış
    Hocam şu ürünü buldum. Bence bu tam bize görehttp://www.istanbulbilisim.com.tr/msi-apache-ge72-2qe-035xtr-notebook-fiyati,155115.html?ref=akakce&v=1.6.7
    Su an benım dusundugum üründe tam olarak bu lakın kücük bir kararsızlık var hala
    MSI GE72 2QE-035XTR Apache : http://www.ebrarbilgisayar.com/msi-ge72-2qe-035xtr-apache-gtx965m-notebook-pmu340560
    MSI GE72 2QE-033TR Apache : http://www.ebrarbilgisayar.com/msi-ge72-2qe-033tr-apache-gtx965m-notebook-pmu340562?ref=akakce&v=1.40.4
    Hangisi olmalı bu fiyat farkı neden kaynaklanıyor ?

pahalı olan ekstradan 8gb ram ve 256gb ssd var. (bu ssd'nin tek 256'lık bi ssd veya 2 tane 128'liğin raid modunda olması ihtimali var. hangisidir bilemiyorum)
    edit: ayrıca pahalı olana özel olarak metal kasa diye belirtmişler, diğerine herhangi bi şey yazmamışlar bu konuda ama muhtemelen aynı kasa vardır onda da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Snelius -- 19 Temmuz 2015; 23:20:28 >
  • Monster servis olarak daha iyi bence monster al
    İkincinin pahalı olmasının sebebi 16 gb ram ve 256gb SSD'nin olması. Ama şöyle bir sorun var ikisi için. Ürün açıklamasına bastığımda en başta windows 8.1 diyor ama en altta FreeDos diyor. %99 FreeDos'tur zaten. Çünkü MSI'lar FreeDos ile satılıyor genelde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Freedosu Windowsa gecirmenın zor olmadıgını biliyordum ama yanlış mı düşünüyorum ?
    Zor değil tabii ki hocam. Sadece kendiliğinden windows gelse daha güzel olur tabi. O yüzden söyledim onu yoksa bi zorluğu yok. Ama ben karar verdim ekran kartı minimum 970 alıcam. 965 ile 970 arasında da çok fark var. 970 li monster modelleri msi 960 lar ile aynı fiyat. Ama yine de kararlıyım fazla da versem msi alıcam

Tekrardan tesekkür ederim bilgisiz oldugum bir konu hakkında 2 gundur beni aydınlatıyorsun son olarak bende MSİ +960Ekran katı 256 SSD sartları bulundurarak bir tercih yapcak
  • Ne demek hocam yardımcı olabildiysem ne mutlu. 960'ta kararlıysanız çok güzel modeller var zaten MSI olarak. Hayırlı olsun şimdiden. Ayrıca neden yeni bir konu açtığınızı da pek anlayamadım...

Sabah cok kararsızdım aklıma biri moonsterı soktu tekrardan kararımı netlestirdim ama MSI ' da
  • arkadaşlar bütçe dahilinde önceliğiniz asus sonrasında msi olsun. alien, monster vs. önermiyorum.
    msi ve asus rog kullanan birisiyim. Asus vs msi arasında ciddi kasa ısınması farkettim g971 vs ge62. Asus ile zerre ısınma yaşamıyorum.

eğer bütçe uygunsa 970m almanızı öneririm, 980m ise 7000 tl den aşagıya bulamazsınız. 970m aşağısında pişmanlık duyarsınız ekstra vereceğiniz 1.000 lira için 1-1.5 sene sonra performans sıkıntısı çekmeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agakert -- 20 Temmuz 2015; 12:13:24 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.