Şimdi Ara

MSI MAG27CQ vs MSI MPG27CQ vs SAMSUNG LC27HG70QQMXUF (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
559
Cevap
5
Favori
29.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hagi10best

Mag27cq kullaniyorum. Acikcasi gözümü yordugunu hissediyorum. Yaklasik 10 yillik benq marka 1080p 21inc monitorden gectim. Onun disinda cok memnunum. Galiba yakin kullandigim icin rahatsiz ediyor. Bunun icin gozluk vb. var mıdır hali hazirda satilan?
    indirimlerle sipariş geçtim haftaya elime ulaşacak şu daha iyi olsaydı veya şuna dikkat diyeceğin bi özelliği var mı? gelse de görsek artık ya :)
  • MSI OPTIX MPG27CQ 27 aldık bakalım bekliyoruz kargolanmasını perşembe günü kargoya verilecek ürün gelince ressimleri atarım.
  • Bekliyoruz :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lc27hg70qqmxuf Kullanan bir arkadaş var mı ? Ayak boyutlarını öğrenmem gerekiyor ben yarın değişim için başvuracağım aşırı color banding var.

Hem attığım resimlerde hemde oyunlarda kendini çok belli ediyor.
  •  MSI MAG27CQ vs MSI MPG27CQ vs SAMSUNG LC27HG70QQMXUF

• Konu bayağı hareketlenmiş ana konu yapacağım bu gidişle

Alan arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun güzel rakamler 2500tl hiç bir şey gerçekten. Vizem onaylanmazsa(umarım onaylanır) kafayı kırıp 2080 takacağım sisteme 6k verip o zaman güzelce bir inceleme yaparım mpg27cq'yu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alan arkadaşlar Assanins creed oddsey oyunu hediye unutmayın.

https://tr.msi.com/Promotion/assassins-creed-odyssey-bundle/

• Hayirli olsun Kisa surede bi detayli bi inceleme bekliyoruz :)

• Yokmu MAg27cq alan ya?
  • Mpg27cq daha yogunlukda suan :)

• MSI MPG27CQ için yapmam gereken testler neler arkadaşlar pek bilgim yok yardımcı olabilirmisiniz ?

Bu arada monitör çok güzel

• quote:

Orijinalden alıntı: Bmw.

MSI MPG27CQ için yapmam gereken testler neler arkadaşlar pek bilgim yok yardımcı olabilirmisiniz ?

Bu arada monitör çok güzel

Piksel testi(Dead Pixel Buddy), color banding testi(lagom lcd test) internette bunlarla ilgili bayağı makale mevcut.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim monitörde ölü piksel veya ışık sızması gibi birseye raslamadım çok az color banding var gibi alt kısımlarda ama aşırı rahatsız edici duzeyde değil, ps4 pro da 2k görüntü alamadım, notebooka HDMI üzerinden bağladım(hem kendi HDMI ını hemde p4 pronun kablosunu denedim) ve herhangi bir çözünürlükte 60 hz in üsütünü göremedim, notebookta hd grapics 620 ve gf 930mx ekran kartları var.. hd grapicste 60 hz ın usutu cıkmıyor, gf 930mx de ise bu karta bağlı monitör yok diyor ve 3d ayarları dısında bir ayar yok menüde... acaba monitördemi sorun var yoksa benim donanımmı uygun değil. notebook işlemcisi 7. nesil i5...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mc Angel -- 28 Kasım 2018; 0:47:52 >
  • Ben aldım. Sıfır ışık sızması, şimdilik ölü piksel yok :)
  • Ölü piksel mevcut bende 2 tane göndereceğim o.kadar para verdim bu aralar vize için evrak hazırladığımdan dolayı gonderemedim yarın ilk işim kargoya teslim etmek.

• Bende de çıktı ölü piksel yollayacağım geri mecbur.. Monitör çok güzel alışamadım ama çok fazla geldi bana.. Usta yoda dan sevgilerle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bmw. -- 28 Kasım 2018; 3:5:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bmw.

Bende de çıktı ölü piksel yollayacağım geri mecbur.. Monitör çok güzel alışamadım ama çok fazla geldi bana.. Usta yoda dan sevgilerle
    Masa derinliği en az 80cm olması gerek mpg27cq için ayakları çok.buyuk hatta 80cm bile yeterli değil 100cm.ideal ayaklarının boyu neredeyse 35 40cm

• Emre-Dylan kullanıcısına yanıt
    Yeni masa almam gerekiyor yoksa gözümü bozacak bu yakınlıkta, gerçekten güzel monitör yapmışlar ama hakkını vermem lazım. 1080ti ile keyfini sürme hayallerim vardı, şimdi acaba değişim mi iade mi yapsam düşüncesi içindeyim.
  • Degisim yapin bence ben fikrimm

• Arkadaşlar Response Time Fast yapınca Donanım Haber'deki yazılar kaydırırken böyle beyaz iz kaliyormus gibi oluyor sizdede öyle mi ?

Samsung Lc27 de ayakları büyükmüş
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.