Şimdi Ara

MSI M675 AMD Turion64 X2 (57. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.135
Cevap
3
Favori
74.811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Evet aynen bende garanti bitmesine 2 ay kala bilgisayarı değiştirdim.Bu güzel makinede maalesef anakart arızası çıkmış.
  • Wallaha benim de bir m675 vardı, 1 yıl önce bozuldu (açılışta ekrana hiç görüntü gelmiyordu), anakart arızası dediler ve tamir edilemez dediler, mavibilgisayardan değiştirdiler sağolsunlar. yerine asus m51sn aldım, rahat ettim. ne gürültü ne sıcaklık, üstüne üstlük performansı da cabası. teşekkürler mavibilgisayar.
    şimdi de eşimin m677'si bozuldu; garantisinin bitmesine 1 ay kala. başlangıçta MSI logosu gözükmeden önce kilitleniyor(bazen açılıyor).şimdi onu göndereceğiz, bakalım ne olacak?
  • MSI M675 bilgisayarım garanti bitmesine 50 gün varken ekrana görüntü gelmemeye başladı...
    ANKO ya gönderdik sağ olsun ekranı değiştirmişler....BGA onarımı yapmışlar... OK deyip göndermişler.. AMA aynı sorun gene tekrarladı vede 23 MArt ta garanti de bittiii....
    Varmı tavsiyesi olan.. Ekrana görüntü gelmiyoOOOOORR...
  • Ewet ANKO dan aradılar. Sağ olsunlar. Garanti bitti dediler. 80 $ + KDV ye ana kartı tamir veya 160 $ + KDV ye yeni anakart takalım dediler.. Ben de dedim Siz garanti dahilinde tamir ettiniz ana kartı gene bozuldu. Ozaman neden Ana kartı değiştirmediniz..Dedim ben ürünü değiştirin. Bu ürün zaten anakart problemli.. İnternette herkes şikayetçi üründen.. Bakalım dediler.. Ne ye bakacaklar bakalımm....

    MSI ımı 16 ay sorunsuz kullanmıştımm...Memnundumda ama Bundan sonrada MSI almam herhalde...
  • M675 imi bana geri gönderdiler. Sağ olasın ANKO.....
    MSI a sormuşlarmış.... garanti bittiği için bir şey yapamayacaklarmış.... 90 $ + KDV ye tamir edelim dediler...
    Bende kalsın dedimm... Laptopu parçalayıp satmayı düşünüyorum....
    BU iş için tavsiyesi olan varmı....
  • üşenme bütün parçaları tek tek yaz illak alıcıları öıkar mesela benim kasa kırıldı kırılcak monitör kısmmı..
  • Laptopu parçaladım.... Benim ekran ANKO tarafından yenilenmişti 20 Şubat 2009 gibi. istersen sadece onu sana satayımm.. Resmini çeker koyarım lazımsa ..
    quote:

    Orjinalden alıntı: myrecep

    üşenme bütün parçaları tek tek yaz illak alıcıları öıkar mesela benim kasa kırıldı kırılcak monitör kısmmı..
  • http://forum.donanimhaber.com/m_31488921/tm.htm


    M675 imin parçaları Arkadaşlar.. İşine yarayacak olanlar bir baksın.....
  • Evet arkadaşlar mlesef benim tost makinesininde ekranında görüntü gelmiyor bilgisayar açılıyor ama ekran yok dvi aydan tvye bağlıyorum görüntü gene yok bazen birkaç kez açıp kapayınca ekran geliyordu şimdi iyice gitti . sanırsam bu problem en büyük skıntı
  • Arkadaşlar selam, Eğer m635'e windows 7 kuran varsa acaba aktivasyonu ne şekilde yaptı anlatabilir mi? oem aktivasyon adımlarını geçemedim hala 30gün sonra etkinleştirme istiyor. Başka versiyon etkinleştirme çıktıysa o da kabulüm. Paylaşımlarınız için şimdiden teşekkürler.
  • arkadaşalr wireless için ralink 2500 driver elinde olan varmı..?
    teşekkür
  • İşte Benim ilk laptobum bundan sonra 1000 lercemodel çıktı ama halen daha onlar aşağı kalır yanı yok.. Canavar beeeee başka kullanan varmı acaba..
  • Bu güne kadar 2 adet M635 1 adette m675 notebook aldırdım arkadaşlarıma ve bir daha büyük konuşmayayım msi ister ekran kartı ister anakart ister notebook olsun benim için bitmiştir . M635 ler ayrı arkadaşlarımda sürekli ısınma takılma ve akabinde hayat ile bağları kesildi m675 ise 2 ay evvel ekran kartı bozuldu 160 tl ye tamir edildi ama çok yaşayacağını sanmıyorum garantisi bitmişti alet zaten . Benim açımdan Acer ve Packard Bell kararlı az ısınan makineler üretiyorlar Samsung u da incelemeye aldım ;)
  • Emektar yaşlandı be 3. servise gitti yine aynı problem ekran kartı çipseti sendromu.. :)
  • Merhaba arkadaşlar bende EliteBook 6930p var, PrintScreen'i kullanabilmek için ne yapacağımı bilmiyorum. ( Bilgisayar formatlı) yardımlarınızı bekliyorum ..
  • 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.