Şimdi Ara

MSI k9n ultra & x4000+ 2.1ghz @ 2,73 ghz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  •  MSI k9n ultra & x4000+ 2.1ghz @ 2,73 ghz

http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=235795

Overlock konusunda henüz yeni sayılırım şimdilik 260 fsb x 10.5 default voltaj günlük stabil kullanıorum maximum 275 fsb ye kadar çıkabildim daha fazlasına çıkamıyorum bunun nedeni ne olabilir?

işlemci 1,3 volt
    ramler 2,20 volt (veritech 2 x 1gb ddr 2 800 Dual)

işlemciye voltaj verdim olmadı ramlere verdim extra volt oda olmadı 275 fsb de tıkanma yaptı sistem sıcaklığı yine ekranda görülen derecelerdeydi oysaki?Bilenler yardım etsin daha fazlasına ihtiyacım yok ama belki rekor gelir

edit: düşük HT ile de denedim fakat olmayınca 260 fsb de htyi 1000 e yaklaştırmak için 800 e çektim bunu şimdi yine 600 demi kullanayım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi u_haluk -- 29 Ağustos 2007; 14:38:39 >

• ne diyon kardeş anlamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrnazar -- 29 Ağustos 2007; 15:04:32 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: zebani

biosta 72.5ns 102.5sn 127.5ns gibi ayar varsa bunu arttır. ramlarla ilgili bölümde olması lazım. her iki ram slotu içinde uygula

ramlerin gecikme sürelerini mi diosun bildiğimiz 5-5-5-15 ayarları felan var bu tip bi ayar yok malesef?
    Kimse burda sana yardım etmek zorunda değil, bunu bil ve buna göre saygı göster karşıdakine... sorununu çözmese bile.
  • ht 800'de devam et, ram hızını 667'ye düşür ve Cool 'n' Quiet açıksa kapat devam et daha yukarı çıkabilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tepeb

ht 800'de devam et, ram hızını 667'ye düşür ve Cool 'n' Quiet açıksa kapat devam et daha yukarı çıkabilirsin.

ramler 667 de overlock olmadı 533 e çektim cool n quiet kapalı smart fan control cpu fan kontrol hepsi kapalı.Tahminen Ramler çakılıor bir yerde ama daha çözemedim bakalım...
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • cpu carpanini 9.5 yapip bi 280fsb de acmayi dene. Anakartin sinirina gelmismisin onu anlarsin... Remleri olabildigince dusun .Remler engellemsin seni. HT yi max. 1000mhz de tut. Pci ex clock lari 100mhz ye sabitle...

Ben boyle yaparak imzamdaki sistemi 3ghz ye kadar cikardim. Daha fazlasi iicn voltajlarla oynamak lazim. Onlarla ugrasmak istemiyorum Ama bos bi vaktimde denicem.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.