Bildirim
MSI K8N Neo4-F mı asus a8n5x mııı?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Overclock yapacaksan MSI'dan uzak dur derim.Öyle saçma problemi varki.Diyelim 3.0 presscot işlemcin var.3.5 e çekersin çok stabil çalışır.Ama 3.6 yap, Windows zoru zoruna açılır.10 tane Spi 32m testini geçer ama sisteme restart at monitor açılmaz.Reset atar mavi ekran verir.Ben MSI'ın böyle bir problemi olduğunu ortaya çıkarmak için anakartımı aynı 865çipsetli asus ile değiştirmiştim.Aman msi dan uzak dur -
quote:
Orjinalden alıntı: King_Wolf
Overclock yapacaksan MSI'dan uzak dur derim.Öyle saçma problemi varki.Diyelim 3.0 presscot işlemcin var.3.5 e çekersin çok stabil çalışır.Ama 3.6 yap, Windows zoru zoruna açılır.10 tane Spi 32m testini geçer ama sisteme restart at monitor açılmaz.Reset atar mavi ekran verir.Ben MSI'ın böyle bir problemi olduğunu ortaya çıkarmak için anakartımı aynı 865çipsetli asus ile değiştirmiştim.Aman msi dan uzak dur
dostum saol msı hakkında fikir vermiş oldun
bu arada sistemin bench değerleri nedir?
ben amd 3000 + asus a8n5x + 1800gto ile kaç alırım?
fikir açısından karşılaştırma yapıcamda..
-
MSI nin biosu çok sorunlu sakın MSI alma.Bisou yeniden yazmak zorunda kalabiliyosun uğraşma onla ASUS al hem bak gigabyte şirketi ile ortak oluyolar yeni şirket kuruluyo GİGASUS
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatih_hardware -- 12 Ağustos 2006; 3:23:05 > -
amd de msi dan uzka durmak en iyisi stabilite sorunu çok o.c. yapmak işkenceye dönüşüyor.asus güzeldir.ama Abit iyidir. an8 serisi güzel bulabilirsen ultra olmazsa
an8-v bu modelle
345 fsb yi görmüştüm.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X