Şimdi Ara

MSI K8N Neo4-F mı asus a8n5x mııı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ikisi arasında kararsızım arkadaşlar.fiyatları hemen hemen aynı ve 77$ civarı inventusta.uygun olması gerek bu şekilde.ben x1800gto vede amd venice 3000 işlemci ile kullanıcam.işlemcimi oc ile 2.5 ghz nn üstüne çıkabilir mi bu ankartlar??

• Overclock yapacaksan MSI'dan uzak dur derim.Öyle saçma problemi varki.Diyelim 3.0 presscot işlemcin var.3.5 e çekersin çok stabil çalışır.Ama 3.6 yap, Windows zoru zoruna açılır.10 tane Spi 32m testini geçer ama sisteme restart at monitor açılmaz.Reset atar mavi ekran verir.Ben MSI'ın böyle bir problemi olduğunu ortaya çıkarmak için anakartımı aynı 865çipsetli asus ile değiştirmiştim.Aman msi dan uzak dur
  • quote:

Orjinalden alıntı: King_Wolf

Overclock yapacaksan MSI'dan uzak dur derim.Öyle saçma problemi varki.Diyelim 3.0 presscot işlemcin var.3.5 e çekersin çok stabil çalışır.Ama 3.6 yap, Windows zoru zoruna açılır.10 tane Spi 32m testini geçer ama sisteme restart at monitor açılmaz.Reset atar mavi ekran verir.Ben MSI'ın böyle bir problemi olduğunu ortaya çıkarmak için anakartımı aynı 865çipsetli asus ile değiştirmiştim.Aman msi dan uzak dur

dostum saol msı hakkında fikir vermiş oldun

bu arada sistemin bench değerleri nedir?

ben amd 3000 + asus a8n5x + 1800gto ile kaç alırım?

fikir açısından karşılaştırma yapıcamda..

• MSI nin biosu çok sorunlu sakın MSI alma.Bisou yeniden yazmak zorunda kalabiliyosun uğraşma onla ASUS al hem bak gigabyte şirketi ile ortak oluyolar yeni şirket kuruluyo GİGASUS

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatih_hardware -- 12 Ağustos 2006; 3:23:05 >
  • amd de msi dan uzka durmak en iyisi stabilite sorunu çok o.c. yapmak işkenceye dönüşüyor.asus güzeldir.ama Abit iyidir. an8 serisi güzel bulabilirsen ultra olmazsa
    an8-v bu modelle
    345 fsb yi görmüştüm.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATILIK : ASUS P45 P5Q-E ANAKART
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.