Şimdi Ara

MSI H97 PC Mate ram slotu sorunu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler yeni aldığım anakartımın 2 ve 4 . slotlarına ram taktığımda açma düğmesine bastığımda fanlar 1-2 sn dönüyor sonra kapanıyor. 3-4 sn sonra kendiliğinden terkrar açılıyor. Yine kapanıyor. Ama ramları 1 ve 2. slota taktığımda pc açılıyor. Anakartın kullanma klavuzunda dual kullanacaksanız 2 ve 4. slota takın diyor. Acaba bios ayarlarından olabilirmi? Yoksa anakartmı arızalı?

• NobleCast kullanıcısına yanıt
    2 ram düzgünce 1-2 de çalışıyorsa tek bir rami sırasıyla 2 ve dörte takın..çalışmayan slotta diğer ramide denyin göreceksinizki 2 ve 4 numaralı slotlardan biri arızalı dır (muhtemelen diyelim)
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutfff

2 ram düzgünce 1-2 de çalışıyorsa tek bir rami sırasıyla 2 ve dörte takın..çalışmayan slotta diğer ramide denyin göreceksinizki 2 ve 4 numaralı slotlardan biri arızalı dır (muhtemelen diyelim)

Öncelikle yardımınız icin teşekkür ederim. Anakarti ben 3 ay once vatan aldim. Daha gecen hafta deneme firsatim oldu. Zaman gectigi icin garantiye gonderdiler. Degistirirler diye unut ediyorum. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    sde bile bu tip sıkıntıların çıkmasını normal karşılamama rağmen adınıza üzüldüm.umarım değişim kararı gelir tamiratsız-sıkıntısız bir boardunuz olur.
  • İyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Bende öyle umut ediyorum. Vatandaki bayan 3 hafta surebilir dedi. Açıkcası uzuldum. Çok uzun bir süre. Ama ben daha kısa sürede geleceğini umut ediyorum. :)

küçük bir tavsiyem olacak, bayramdan sonra 2 gümde bir müş.tem. arayın yoksa son güne kadar bekleteceklerdir.ben bu taktik ile iki kere 10 günün altında işimi hallettim..sağolsun vatan"ı iyi tanıyan bir abimizin tavsiyesiydi.gerçekten işe yarıyor.
  • quote:

küçük bir tavsiyem olacak, bayramdan sonra 2 gümde bir müş.tem. arayın yoksa son güne kadar bekleteceklerdir.ben bu taktik ile iki kere 10 günün altında işimi hallettim..sağolsun vatan"ı iyi tanıyan bir abimizin tavsiyesiydi.gerçekten işe yarıyor.

Vatanı aramanın faydası olacakmı? Onlar msı a gonderecekler diye biliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: NobleCast

quote:

Öncelikle yardımınız icin teşekkür ederim. Anakarti ben 3 ay once vatan aldim. Daha gecen hafta deneme firsatim oldu. Zaman gectigi icin garantiye gonderdiler. Degistirirler diye unut ediyorum. :)

Umudunuzu kırmayayım ama vatan kolay kolay yenisini vermiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayrikoc61

quote:

Orijinalden alıntı: NobleCast

quote:

Umudunuzu kırmayayım ama vatan kolay kolay yenisini vermiyor.

Anladim. Artik yapacak bisey yok. Duzgun calissinda onemli degil :))

Umarım sıkıntı çıkmaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayrikoc61

Umarım sıkıntı çıkmaz.

Bende oyle umut ediyorum. Teşekkür ederim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.