Şimdi Ara

Msi gv62 7rd

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bunu almak istiyorum
    http://www.hepsiburada.com/msi-gv62-7rd-1617xtr-intel-core-i5-7300hq-8gb-1tb-gtx1050-freedos-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-p-HBV000006OJNI?magaza=Hepsiburada

    Buna ssd takabilir miyim heryere baktım bulamadım.bunun 128 gb ssd li üst modeli 400 tl farkla satılıyor. Ssd takabilir miyim m2 alsam ?

    Üst modelide buhttp://www.hepsiburada.com/msi-pe62-7rd-1620xtr-intel-core-i5-7300hq-8gb-1tb-128gb-ssd-gtx1050-freedos-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-p-HBV000006OJO5?magaza=Hepsiburada



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmanliaskeri -- 20 Eylül 2017; 19:30:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Hocam ne yaptın aldın mı? Ben de 1050 ekran kartlı GV62 modelini almayı düşünüyorum.. karar veremedim daha..
  • Aga ssd takmak ile ugrasmadım hp pavilion aldım aynı özellikler ama ekran kartı 4 gb ve ssdli ayrıca eski hp notebooku olanlara 480 tl veriyolardı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben aldım sorusu olan varsa cevaplayabilirim. +8GB ram ve 250 samsung evo 950 ssd taktım.
  • Kullanan arkadaşlar memnunlar mı kısa bir incele yapabilirler mi merak edenler için

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lodz L kullanıcısına yanıt
    20 Eylül gibi aldım bu ürünü hepsiburadadan 3260 tl ye kdv indiriminden faydalandım. Ekran kartı 2 Gb onun harici çoğu oyunda yüksek ayarlarda oynuyorum. Çok sessiz çalışan bir laptop soğutması çok güzel. Orta sınıf için uygun bir laptop. Buna benzer moonster da üretmiş onu da düşünebilirsiniz. Ondaki ekran kartı 4GB olarak üretilmiş. Gta 5 olsun çoğu oyunda yüksek seviye oynama rahatlığı akıcı ve kasmadan ortalama 40 ila 80 fps. Gta 5 te 60 FPS sabitledim ben fps açık halde 80 i görüyor tabi 40 lara da düştüğü oluyor. alacak arkadaşlar merak ettikleri şeyleri sorabilirler. Ekran kalitesi çok güzel. Full HD oyun zevki bir başka dostum :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .:HrN:. -- 19 Aralık 2017; 17:8:43 >
  • .:HrN:. . kullanıcısına yanıt
    Ssd kart taktınız mı?Laptopun en can alıcı özelliği ekran kartı sanırım. En çok beğendiğiniz ve keşke olmasaydı dediğiniz özelleği nedir?Verdiğimiz ücreti hak eden bir cihaz mı.full hd ekranda yüksek çözünürlüklü oyun oynamak da başka olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lodz L kullanıcısına yanıt
    SSD takmadım henüz ileride düşünüyorum DVD sürücüsü olmadığı için SSD için yer mevcut ram takviyesi düşünüyorum. En beğendiğim özelliği sessiz oluşu gece internette v.s gezninirken kimseyi rahatsız etmez ama cooler Boost açılınca fanlar hızlı çalışıyor o ses harici sıkıntı yok. Ekranı çok güzel yansımasız ekrana sahip. Malzeme olarak plastik. Eksi yanı bunun pili çıkmıyor gömülü halde. Dragon Centerdan 2 ayda bir deşarj işlemi yapabilirsin o kendisi bataryayı boşaltıp deşarj ediyor. Ekranı 4 GB olsa daha güzel olabilirdi onun harici işlemci ram uyumu muazzam. Windows 10 sürücüleri kendisinde geliyor driver cd sürücüsü var sistemi kurduktan sonra görülüyor ister oradan kurun sürücü ister çıkan ufak kağıtta yazılan gibi o da başlangıçta bios ekranından sonraki aşamada boot etme. Ben anakartını güncelledim bios unu uzun sürmedi basit zaten. Başlangıçta bir uyarı çıkıyor onu çözemedim olduki kendisini resetledi laptop o keranda kalır başlangıçta tamam demeden windows açılmıyor :) Klavyesi güzel tuşlar aralıklı kırmızı ışık da ayrı bir hava 3 aşamalı ışık var klavyede kırmızı olarak. Tek tuşla cooler boost açılıyor güç tuşunun solunda iki tane tuş var ilk tuş yanı soldan varsaydığımızda üzerinde fan işareti var cool boost diğeri de dragon center. Dragon centerda güç modları mavi ekran filtresi v.s ayarları ve batarya kalibrasyonu var. Fn+F7 ile Yüksek Performans dengeli modları var Sport Mode Yüksek performans oluyor comfort eco mode ve power options yani kendi ayarın olarak gidiyor. Oyunları yüksek kalitede açarsın sıkıntı yaratmaz kart fazla ısınmıyor ama cool boost ihmal etme.Usb typ C mevcut. 2 adet usb 3.0 1 adet usb 2.0 var. genel anlamda parasını sonuna kadar hakediyor. Zamanında uyguna almış bulundum dolar haliyle arttı fiyatı da değişti. Moonsterin buna benzer bir modeli var işlemci ve ram anakart v.s aynı soğutması ekran kartı 4 GB onu değerlendirebilirsin. İkisi de oyun serisi. İnternette hiç incelemesi yok bunun. Araştırıp da aldım asustan döndürdü beni asusun donma sorunları var diye iyikide aldım. Pişman değilim.




  • .:HrN:. . kullanıcısına yanıt
    Kardeşim 6~8 gb ram ve 128 gblık ssd de ekledin mi laptop uçacaktır. Benzer Özelliklerdeki rakiplerine göre fiyatı yine iyi.tabi gönül ister ki dolar biraz düşse fiyatı 2500 lira civarlarına gelse ama mevcut duruma göre fiyatı fena değil. Para biriktiriyorum.Fiyatı biraz düşerse sıfır alıcam yoksa temiz ikinci el bakıcaz. Güzel yorumların için teşekkür ederim.



    Aslında msi gv62 kullanıcı kulubü kursak. En azından sayımızı biliriz. Birbirimize tavsiyelerde bulunuruz. Tabi geniş bir zamana ihtiyaç var bunun için 😁

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lodz L kullanıcısına yanıt
    Ben memnunum da ets 2 de direksiyonla oynamak için set aldim logitech driving force gt Windows 10 da c+ 2005 2008 sorunlari yaşıyorum. aslında oyunlarda sorun yokda programı açamıyorum diye kiydim formata inceleme çeken olmamış aslında. yabancı çinli mi koreli bir eleman çekmiş onun harici görmedim :) takviye yapıcam ileride buna simdilik böyle kalsın elime para geçtikçe yaparım ilk hedef ssd sonra ram

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.