Şimdi Ara

MSİ GTX970 O.C Settings

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu şekilde kullanıyorum yabancı bir siteden bu ayarları uyguladım. Boşta normal halinde çalıştığı gibi 35 derecede çalışıyor fanlar oto modda. Oyun oynarken oto moda alırsam 60 dereceye sabitleniyor , yüzde yüze manuel alınca 48 e kadar düşebiliyor. Hiçbir oyun için ekstra fpsye ihtiyaç duymadım ama gerçekten işe yaradığı kesin sizce bu şekilde kullanmanın bir zararı varmı ? Kartın ömrünü kısaltır felan diyor arkadaşlarım. Bu arada GPU-Z ile test ettim 1499 Mhz de çalışıyor yük altına girince ve hiçbir görüntü sorunu titreme renk gitmesi yaşamadım. Görüşlerinizi bekliyoru m.
     MSİ GTX970 O.C Settings

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• tüm oyunları devamlı surette maks oc ile kullanırsan elbette zararı olacaktır ve kartın ömründen yiyecektir ömrü 3-5 ayda kısatlabilir 1 senede net bir yıpranma payı biçilemez.
  • Hocam ben de dün bi oc yapayım dedim Evga 970 e. Yaptığım değerler +170 core clock, +300 memory clock ve 12 mV voltaj verdim ve gta 5 e girdikten 5 dk sonra kapandı pc kendi kendine. Allahtan yanmadı. Sen de böyle bir sorun oldu mu oc lu kullandıysan.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cr10ns35

Hocam ben de dün bi oc yapayım dedim Evga 970 e. Yaptığım değerler +170 core clock, +300 memory clock ve 12 mV voltaj verdim ve gta 5 e girdikten 5 dk sonra kapandı pc kendi kendine. Allahtan yanmadı. Sen de böyle bir sorun oldu mu oc lu kullandıysan.

Bende böyle bir sorun olmadı. Gayet stabil çalışıyor.

• 1560 mhz de kullanıyodum azıcık voltaj vererek sıkıntı felan olmaz ömürden yemede kuruntudur bunlara kulak asmayınız sıcaklık degerlerinizde normal gtx 970 ısınan bir kart degil zaten kırbaclayın hocam performansı yetersiz gelirse.
  • xcaka28 kullanıcısına yanıt
    Msi kartlarda ısı sorunu olmuyor genelde. Bendeki 960'ı aynı şekilde kırbaçlıyorum 60 dereceyi geçmiyor. Belleklere yapılan overclock karta geri döndürülemeyecek hasar verebilir mi? biliyoruzki bellekler çekirdeğe göre çok daha hassas. 7000 mhz çalışan belleği 8000'e çıkarmak ne kadar doğru? Olası bir sorunda karta elveda diyebiliriz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.