Şimdi Ara

MSI GTX750ti İle Sistem Toplama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese iyi günler öncelikle şuanki sitemimi yazıyım:

İşlemci:İntel Pentium DualCore E6700 3.2GHz
    Ram:Elixir 2gb ddr3
    Anakart:Pegatron IPM41-D3
    Ekran Kartı: İntel G41 Express ChıpSet 64 mb

Bu sistem 4 yıldır elimde bi sorunu yok çalışır durumdan ama oyun oynayamıyorum.Başlıkta Belirttiğim gibi GTX750 ti ile bir sistem lazım ama sorunum biraz karışık.
    Şimdi İlk Sorum GTX750ti bu sisteme uyarmı?
    Çünkü bütçe var ama hepsini bi anda alamam biraz zaman alıcak o yüzden.
    Şimdilik bana RAM + GTX750 ti lazım.

Yani Gtx750 ti 'ye Hangi RAM uyar 4-8 Gb olsada farketmez bi öneriniz varmı?
    Ekstradanda (ÖNERECEĞİNİZ Ram)'e ve GTX750ti ye uygun işlemci + Anakart önerirmisiniz ?

Şimdiden Teşekkür Ediyorum.

• Black1Gold kullanıcısına yanıt
    g3258 işinizi görür anakart olarak z97 çipset bir anakart ilerde 5. nesil upgrade etmenize yarar gskill 4gb 1600 mhz ram yeter
  • Gtx 750tiden yola çıkmak garip olur.Sıfırdan sistem toplamak daha mantıklı olur.Bütçe ne kadar?Elindeki psu'yu yazar mısın?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ARDA: Kasa M-ATX Psu ise voltajı azdır heralde zaten 4 senelik pc

Gamerant: G3258'i bende çok araştırdım iyiye benziyo adını çok duydum.Ve RAM bide Anakart için tam ayrıntı söylermisin model falan yani.
    butce belirtmedigin icin anakart z97 pc mate alabiliyosan al yok daha ucuz yollu bi sey olsun diyorsam h81m-plus is gorur ram olarak gskill ripsawj (boyle miydi) 1600 mhz 4 gb alabilirsin sonra eline para gecince bi 4 gb daha alirsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herşey için sağol.Parçaların yorumlarını vs. okudum eksi yönü yok teşekkürler.Ama benim tam olarak merak ettiğim şu:

Bana ilk olarak ekran kartı ve RAM lazım olduğu için şöyle:GTX750ti ile Gskill 4GB Ram ŞİMDİKİ sistemime uyarmı?
  • İyi diye duyduklarınız Overclock olarak çok iyi bir işlemci T2 mini işlemci soğutucu alarak overclock yapın yoksa sizi götürmez OC yağılırsa i5 işlemci dengine geliyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Anakartınız tek sokette 2 gb ram destekliyor en fazla. Benim onerim ekran kartını şimdi almayın. G3258 ya da g3220 alın h81m p33 alabilirsiniz anakart olarak. Bir de 4 gb ram alırsınız elinizdeki 2gb ile kullanirsiniz. Elinizdeki parcalari da satip para biriktirin. Sonradan psu ve ekran kartı değişirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    ram uymaz büyük ihtimalle ekran kartından da tam performans alamazsınız
    gtx 750 ti asus strix yada msi olabilir birde gskill 2x4 gb ram aldım mı çoğu oyunu oynarsın
  • One_Shot saol önerin aklıma yattı gibi ama tek sorum şu :

Şimdi g3258 ve Z97 PC Mate'i aldığım zaman direk takıp kullanabilirmiyim yoksa hepsi bir arada mı olması lazım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black1Gold

One_Shot saol önerin aklıma yattı gibi ama tek sorum şu :

Şimdi g3258 ve Z97 PC Mate'i aldığım zaman direk takıp kullanabilirmiyim yoksa hepsi bir arada mı olması lazım ?

direk takabilirsiniz. ilk etapta ram almanıza da gerek yok ama ileride ram almalısınız en az 4gb.
  • Çok önemli bir detay gözden kaçmış diyebilirim.Hocam Benim Kasa Micro-ATX O yüzden Z97 PC-Mate gibi bir M-atx Anakart Önerebilrimisiniz?

• işlemciniz gtx 750 ti ye yeter veya core 2 duo e8400 al gittigidiyordan..2 gb ''1333 mhz'' ddr3 ram alın.birde ekran kartını alın.eğer PSU nuzda 350-400watt ise oyun oynarsınız rahatlıkla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beratad -- 10 Ocak 2015; 16:42:54 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.