Şimdi Ara

MSI GTX 970 Türkiye geliş tarihi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Başlıkta belirttiğim gibi MSI GTX 970 ekran kartı modelinin Türkiye'ye geliş tarihi bilen var mı ? Vatan'ın çalışanları bana net bir cevap veremediler.

• +1. 1 haftadır beklemedeyim vatandaki yorumlara bakayım dedim 1 aydır bekleyen var
  • Ben de 1 haftadır bekliyorum aynen 1 aydır bekleyenler var.Elime para geçmesini bekliyordum şimdi geçti.Ssd, hdd ve işlemciyi aldım vatandan internetten indirim olduğun için ama ekran kartı gelmeden diğer parçaları almanın bir manası yok . Gelse de rahatlasak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ateykan0 -- 11 Ekim 2014; 22:28:23 >
  • Bende Beklemedeyim Kardeşimm Alamadık Bi Türlüü :D :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: ateykan0

Ben de 1 haftadır bekliyorum aynen 1 aydır bekleyenler var.Elime para geçmesini bekliyordum şimdi geçti.Ssd, hdd ve işlemciyi aldım vatandan internetten indirim olduğun için ama ekran kartı gelmeden diğer parçaları almanın bir manası yok . Gelse de rahatlasak

Sen al kardeşim tüm parçaları Dahili GPU ile idare et,ekran kartı elbet stoklara gelecek,onu en son eklersin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ateykan0 A kullanıcısına yanıt
    vatanda calısan biri topkapı vatana zotac modeli geldi demişti bana 1 hafta kadar önce
  • Kasa montajını ben yapmak istiyorum çok heveslendim 7 yıl aradan sonra bilgisayarımı değiştiricem sonuçta o yüzden ekran kartı çıkınca alıcam dostum.

Aynen çıksa da bir alsak dx12 de çıkınca tadından yenmez .

Aynen zotac gelmiş sanırım ama MSI hala stoklarda yok dostum .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ateykan0 -- 11 Ekim 2014; 23:37:12 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rîtchîe Blackmore

+1. 1 haftadır beklemedeyim vatandaki yorumlara bakayım dedim 1 aydır bekleyen var

1 aydır bekleyenler arasında bende varım,çıktığı saniye alacağım fakat gelemedi gitti...
  • quote:

Orijinalden alıntı: korhan4045

vatanda calısan biri topkapı vatana zotac modeli geldi demişti bana 1 hafta kadar önce

Pek bilgim yok ama zotac olanı alsak ne değişir?
  • Rîtchîe Blackmore R kullanıcısına yanıt
    Zotac ta sanırım çekirdek hızı daha düşük diğer şirketlerin yaptığına göre bide soğutması da en dusuk diğerleriyle karşılaştırınca. Ha tabi bu Zotac kötü demek değil, Evga ile karşılaştırsan 5 fps fark çıkmaz bile, sıcaklık olarakta 10 dereceyi bulmaz bile fark benim gorusumce
  • Sadece asus ve msı markalarının incelemelerini izledim Recep Baltaş ile Ali Güngör yapmışlar ve her detayını anlatıp test etmişler onlardan yola çıkarak ve birazcık bilgimle msı 970 bence bir tık daha önde diğerlerinden.

Not: Gigabyte hakkında bir bilgim yok o daha da iyidir belki bilmiyorum .
  • Büyük bir mutlulukla bu hafta Vatan'a Msı Gtx 970'in geleceğini öğrendiğimi sizlerle paylaşmak istiyorum.
  • quote:

Büyük bir mutlulukla bu hafta Vatan'a Msı Gtx 970'in geleceğini öğrendiğimi sizlerle paylaşmak istiyorum.

• quote:

Büyük bir mutlulukla bu hafta Vatan'a Msı Gtx 970'in geleceğini öğrendiğimi sizlerle paylaşmak istiyorum.

Hocam bana da geçen hafta için çarşamba perşembe kamyon ne zaman gelirse gelir demişlerdi. Aynı durum olmasın
    Bir de ben fikrimi değiştirdim gigabyte gtx970 alacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rîtchîe Blackmore -- 13 Ekim 2014; 20:51:37 >
  • quote:

Bak boşuna umut verme? Sonra halimiz boyle olmasin

• Ben bana söyleneni aktardım her gün arıyordum Astoria Vatanbilgisayar'ı.Telefonum da kayıtlı onlarda her aradığımda Atakan bey geldiğinde kesinlikle sizi arıyacağız merak etmeyin diyorlardı .Umarım bana fake atmamışlardır yoksa kan çıkar .

Gigabyte de iyidir ama türkçe incelemesi henüz yok olsa düşüncelerimi söylerdim dostum ama şuan Msı bana göre Asus ile ayı donanımda her şeyiyle 5 mhz den falan bir şey olacak değil ve o fiyat farkına değmez bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ateykan0 -- 13 Ekim 2014; 21:03:26 >
  • Gigabyte g1 kaslı duruyor.Msi la yarıştırırız artık

• quote:

Sadece asus ve msı markalarının incelemelerini izledim Recep Baltaş ile Ali Güngör yapmışlar ve her detayını anlatıp test etmişler onlardan yola çıkarak ve birazcık bilgimle msı 970 bence bir tık daha önde diğerlerinden.

Not: Gigabyte hakkında bir bilgim yok o daha da iyidir belki bilmiyorum .

Arkadaşım ben bu incelemeyi bulamadım.
    Rica etsem link verebilirmisin?
  • https://www.technopat.net/2014/09/26/asus-gtx-970-strix-oc-edition-incelemesi/

https://www.technopat.net/2014/09/20/msi-gtx-970-gaming-4g-incelemesi/

Ali Güngör ve Recep Baltaş 1080p kaliteli incelemeler yapıyorlar hatta bazıları 4k oluyor ve bütün detayları söylüyorlar sürekli takip etmeni öneririm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ateykan0 -- 13 Ekim 2014; 21:25:05 >
  • Ben de ne zaman bostancıyı arasam açmıyorlar 2-3 kere gidip kendim sormuştum. Hadi inşallah gelir de bu hasret sona erer
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.