Şimdi Ara

MSI GTX 960 Gaming 2G İncelemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni bir sistem almak isteyenler ve 960'ı bekleyenler için 960 incelemesi. Technopat tarafından. Bakalım beğenecek misiniz?

http://m.youtube.com/watch?v=YRPTiMm7nb8

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Beğenseler ne olacak ki ? Türkiye fiyatını kesinlikle hak etmeyen bir kart. Gerçi resmi çıkış fiyatı da bence pahalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Dominic_Toretto_

Beğenseler ne olacak ki ? Türkiye fiyatını kesinlikle hak etmeyen bir kart. Gerçi resmi çıkış fiyatı da bence pahalı.

üstada sonuna kadar katılıyorum. fiyatını kesinlikle hak etmiyor verdiği performansa göre.aynı fiyata gidip r9 280x alınır. hatta 200 lira daha az ödeyerek r9 280 alınır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Dominic_Toretto_

Beğenseler ne olacak ki ? Türkiye fiyatını kesinlikle hak etmeyen bir kart. Gerçi resmi çıkış fiyatı da bence pahalı.

Bende öyle düşünüyorum. Almak isteyenler belki beğenir diye dedim. Yoksa bence de fiyatı iyi değil.

• Fiyatı az daha abartsalar R9 290 ile aynı fiyatta olacak neredeyse.Desenize 4 cigolayt ı R9 290 ile aynı fiyatta olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: trktlh

Fiyatı az daha abartsalar R9 290 ile aynı fiyatta olacak neredeyse.Desenize 4 cigolayt ı R9 290 ile aynı fiyatta olacak.

900 serisi tutunca fiyatı arttırdılar. Kimse de anlamadı. Fiyatı çok iyi zannediyorlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Msi Gtx 1080 ti Gaming X
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.