Şimdi Ara

MSI GTX 1660 SUPER GAMING X (2149TL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
1.760
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• 350-400 lira daha ucuz piyasaya gore. Cihaz iyi sogutuyor, overclock ile 1660ti seviyesine ulasiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• senin 2600 e sattıgın kartı her hafta aldığın yer 2479 a sattığından olabilir mi?
    taksit avantajın yok gaming gecesinden aldığın kartı peşin fiyatına satmaya çalışıyorsun neden senden alsınlar giderim 100 fazla verip 9 taksit alırım
    Bu arada kartin verdigi oyunlarida alip ayri satiyosun uyanik arkadaşim
    Hocam donanım konusunda bilgilisin, paylaştığın bilgilerden forumda faydalanan çoktur ama birçok kart konusunda benzer mesajını görüyorum.
    Kart bakanlara kötülük ediyorsun bence. Çünkü senin kullanıcı adını forumun donanım kısmında bilen ve itimat duyacak kişi çoktur.

Ama o fiyatlar yok artık. Vatan'ın 1375TL'ye sattığı Asus Tuf modeli idi ve direk falso kart. 1660Ti gibi bir kartı ısıtmayı başarmış Asus.
    İtopya'nın 1500TL'ye sattığı Asus Evo revizyonlu model idi ve güzel fırsattı. Ama zaten çok kısa sürede tükenmişti. Spor salonundayken alamadım :)

Zaman makinemiz de yok. O kartların o fiyatlara satıldığı dönemler 2019 sonbahar/11.11/Efsane Cuma/yılsonu veya hadi 2020 yılbaşı olsun.
    Bunlar genel indirim dönemleri ve en uygun fiyatlar da hep o zamanlarda olur. Kaldı ki dolar kuru arada 1TL arttı. Bu konuştuğumuz
    kartlar da 250-280USD taban fiyatlı kartlar.

Şu anki fiyatları savunacak değilim ama piyasadaki uygun fiyat ise o fiyat sıcak fırsattır.
    Hem de World 1500/150, Paraf 750/60 gibi kredi kartı fırsatları var iken.

Bu kartın Gaming mdodeli 10 gün önce 1947TL idi. Şimdi Gaming X modeli 2147TL. Piyasa bu işte. Ne yazık ki...

Kendi kart satışınız ile ilgili bir yorum yapmam. O sizi bağlar. Herkesin elinin altında internet var. Araştırır hangisini uygun görürse alır.
    Yakın zamanda en ucuz fiyatı 1947TL idi. N11 hesaplara rastgele 1750/55 Kupon veriyordu. O sırada World 1500/150 veya Paraf 750/60 kampanyaları vardı.
    Bu kartın son 1 aydaki en ucuz fiyatı/kombosu bu idi.Puan falan yine var ama 2150TL liste fiyatı olunca pek iyi gelmiyor açıkçası.

Birisi QP'ye sorduğunu ve yeni stok geleceğini söylemişti. Yeni stok beklendiği üzere yüksek geldi.
  • Fiyatı iyi gibi vatanda 2.500 civarında.ekstra olarak 150 puan da yapı kredi kartı olanlara gelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SakinAdam16 -- 14 Nisan 2020; 14:1:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynı satıcı 3-4 gün önce n11de 1950 gibi bir fiyata satıyordu sattıkça 100 er lira koyuyor sanırım önce 2050 olmuştu şimdi 2150
  • Shovel Knight kullanıcısına yanıt
    Aynısı olduğuna emin miyiz hocam ben 1 haftadır ekran kartı bakınıyorum

• SakinAdam16 kullanıcısına yanıt
    eminim konusu var hattahttps://forum.donanimhaber.com/msi-gtx-1660-super-gaming-fiyat-artti-n11-qp--142706952#142706952

ama 10 gün önceymiş zaman çok hızlı geçiyor 3-4 gibi geldi bana
  • Diğer konuya yazdığımı burayada ekleyim;

Vatanda 1660 ti 1375 TL'e, itopyada 1660 ti 1500 tl e satıldı.

1660 super denilen kart 1660 ile aynı gpuyu kullanan(yani aynı kart 1408 CUDA Cores) performans artışını sadece 14gbps bellekten kazanan bir model.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 14 Nisan 2020; 22:35:57 >
  • No Way Out kullanıcısına yanıt
    senin 2600 e sattıgın kartı her hafta aldığın yer 2479 a sattığından olabilir mi?
    taksit avantajın yok gaming gecesinden aldığın kartı peşin fiyatına satmaya çalışıyorsun neden senden alsınlar giderim 100 fazla verip 9 taksit alırım
    Bu arada kartin verdigi oyunlarida alip ayri satiyosun uyanik arkadaşim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi i Am Not Dead -- 14 Nisan 2020; 20:50:41 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MSI GEFORCE GTX 1070 GAMING X 8G
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • şunu 1800 e çekselere alsak :)))
  • JimmyJimmy kullanıcısına yanıt
    Yakın zamanda en ucuz fiyatı 1947TL idi. N11 hesaplara rastgele 1750/55 Kupon veriyordu. O sırada World 1500/150 veya Paraf 750/60 kampanyaları vardı.
    Bu kartın son 1 aydaki en ucuz fiyatı/kombosu bu idi.Puan falan yine var ama 2150TL liste fiyatı olunca pek iyi gelmiyor açıkçası.

Birisi QP'ye sorduğunu ve yeni stok geleceğini söylemişti. Yeni stok beklendiği üzere yüksek geldi.
  • oup59 kullanıcısına yanıt
    World 1500/150 kullandım. yoksa alıcaktım
  • quote:

Orijinalden alıntı: oup59

Evet hocam dediğin gibi fakat Qpde satılan düz Gaming modeliydi. X ile düz model arasında fark yok denilicek kadar az ama x modelleri düzlere göre daha pahalı satılıyor nedense. Yanlış hatırlamıyorsam x serisi önceden de vardı. Yeni parti olma ihtimali bence az. Umarım yeni parti uyguna gelir de almak isteyen alır.

• No Way Out kullanıcısına yanıt
    Hocam donanım konusunda bilgilisin, paylaştığın bilgilerden forumda faydalanan çoktur ama birçok kart konusunda benzer mesajını görüyorum.
    Kart bakanlara kötülük ediyorsun bence. Çünkü senin kullanıcı adını forumun donanım kısmında bilen ve itimat duyacak kişi çoktur.

Ama o fiyatlar yok artık. Vatan'ın 1375TL'ye sattığı Asus Tuf modeli idi ve direk falso kart. 1660Ti gibi bir kartı ısıtmayı başarmış Asus.
    İtopya'nın 1500TL'ye sattığı Asus Evo revizyonlu model idi ve güzel fırsattı. Ama zaten çok kısa sürede tükenmişti. Spor salonundayken alamadım :)

Zaman makinemiz de yok. O kartların o fiyatlara satıldığı dönemler 2019 sonbahar/11.11/Efsane Cuma/yılsonu veya hadi 2020 yılbaşı olsun.
    Bunlar genel indirim dönemleri ve en uygun fiyatlar da hep o zamanlarda olur. Kaldı ki dolar kuru arada 1TL arttı. Bu konuştuğumuz
    kartlar da 250-280USD taban fiyatlı kartlar.

Şu anki fiyatları savunacak değilim ama piyasadaki uygun fiyat ise o fiyat sıcak fırsattır.
    Hem de World 1500/150, Paraf 750/60 gibi kredi kartı fırsatları var iken.

Bu kartın Gaming mdodeli 10 gün önce 1947TL idi. Şimdi Gaming X modeli 2147TL. Piyasa bu işte. Ne yazık ki...

Kendi kart satışınız ile ilgili bir yorum yapmam. O sizi bağlar. Herkesin elinin altında internet var. Araştırır hangisini uygun görürse alır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oup59 -- 14 Nisan 2020; 19:26:48 >

• exclbr kullanıcısına yanıt
    Tek fark boost clock.Gaming modelinin 1785mhz Gaming X modelinin 1830mhz olması.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • exclbr kullanıcısına yanıt
    Evet onu şimdi fark ettim. Aralarında bir tıpçık boost hız farkı var ama zaten önemli bir fark değil. Ama X modeli ilginç şekilde yakın zamanda hep 2300TL üzerindeydi.
    Şu an gördüğüm en ucuz 2400TL. Sonuç olarak şu anı ve bu ilanı konuşuyor ise bu kart da öyle veya böyle bu X modeli olduğuna göre evet sıcak fırsat.

Trendyol kupon da olsa gayet güzel alınır ama ancak World 1500/150 ile alınır :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oup59 -- 14 Nisan 2020; 19:21:27 >
  • 2150 sıcak fırsat değil kusura bakma

• 1660s gaming kuponla 1800 civarlarında alinabiliyordu konuyu da ben açmıştım alın dedim o kadar sistem toplayanlara durum iyiye gitmiyor dedik ama insanalr daha ne kadar kötü olabilir ki diyor mesafeli duruyor.

İhtiyaciniz varsa kartiniz yoksa bi bu kaldıysa alın bence beklemeyin yarın kur ne olcak bilinmez

Onun haricinde halihazırda sisteminiz varsa 5-10 fps icin kart degistirmeyin ya da başka parça sadece elzem olanı yapın kalan paranızı da akıllıca kullanın borsası var altını var tl olarak tutmayın gerçekten önümüz daha sıkıntılı sadece bizde böyle değil durum kuresel bi durum tedbirinizi alın sayın arkadaşlarım

• i Am Not Dead kullanıcısına yanıt
    oup59 kullanıcısına yanıt
    @i Am Not Dead @oup59 Offf yorumlara bak mahfetmişsiniz. Hediye oyunları 200-250'ye satıp kazanç elde ediyor, karttan kâr ediyor sonra gelip burada ağlıyor. Belki bide hediye oyunlarını aldığı kartları satamazsa iade ediyordur. Nereden baksan kötü niyetli ticaret.
    Bir ay içinde vatanın RTX 2060'dan %1-2 performanslı 5600 XT Pulse'yi 2200 TL'e sattığınıda biliyorsundur o zaman.

İnsanların kazıklanmasına göz yumup konuyu görüp yorum atmadan geçebilirdim fakat insanları bilgilendirmek için uyarımı yaptım, gerisi beni ilgilendirmez isteyen 2200 TL'e 1660 super alır ister almaz, bana giren çıkan yok sonuçta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 14 Nisan 2020; 22:3:6 >
    QP n11 de ben sormuştum.1750 TL alıyordu millet. Alsam mı almasam mı kararsızdım. 1750 TL almadık gittik 2650 TL ye 2060 aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: No Way Out

Bir ay içinde vatanın RTX 2060'dan %1-2 performanslı 5600 XT Pulse'yi 2200 TL'e sattığınıda biliyorsundur o zaman.

İnsanların kazıklanmasına göz yumup konuyu görüp yorum atmadan geçebilirdim fakat insanları bilgilendirmek için uyarımı yaptım, gerisi beni ilgilendirmez isteyen 2200 TL'e 1660 super alır ister almaz, bana giren çıkan yok sonuçta.
    Turkiyede parca bir ay once su idi, simdi bu. Ben bunu almam dediginiz an yanlis yaparsiniz. Cok hizli degisiyor fiyatlar. Niye? Cunku kur cok oynak. O zamanda zaten urunler ederinde degildi bir ay once. Hicbirsey degil. Biz burada bugune gore bir urunun diger saticilara gore fiyatini karsilastirabiliriz. Ihtiyaclar anlik cikabiliyor sonucta. Hd4850 sifir 400 liraya aldim 2008 yilinda. O zamanin en iyi kartlarindandi. Simdi iyi bi kart 4bin lira denebilir.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.