Şimdi Ara

MSI GTX 1080 Ti LIGHTNING Z 11GB SATILDI- KONU KAPATILABILIR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
2.754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İkinci el olarak Şubat 2018'de satın almış olduğum sadece 3000 adet üretilmiş MSI GTX 1080 Ti Lightning Z ekran kartım satılıktır. Hiç bir problemi yok, 2 ay içinde yüksek lisans amacıyla Finlandiya'ya taşınacağım için satıyorum. Penta garantili, seri no ile sorgulayabilirsiniz, 19 Eylül 2020'ye kadar garantisi devam etmekte. Mining yapılmamış, genel olarak oyun ve makina öğrenmesi için kullanılmıştır. Dell S2716DG 144Hz QHD ekran ile kullanmaktaydım. Çoğu oyunda çok iyi performans vermektedir. Kendinden OC olduğu için hiç elle OC yapmadım. Zaten gerek kalmıyor, kendisi gerektiğinde çalışma frekansını 1974 Mhz'ye çekiyor ve 1080 Ti ailesi içerisinde stok performansı en iyi olan kartlardan biri haline geliyor. Kutusu bulunmaktadır, faturası bulunmamakta. Antalyada ikamet eden varsa ürünü görebilir. Kargo öncesi ödeme ile şehir dışına gönderebilirim. Kargo alıcı ödemeli olacaktır.

Fiyatı:
    3200 TRY
    SATILDI

TAKAS YOK

Bir de kasa fotoğrafında gözüken Cooler Master V1000 80 Plus Gold (%90+ verimlilik)güç kaynağı bulunmakta. Şubat 2018'de Vatan'dan alındı. Modüler güç kaynağı, kabloları vs hepsi bulunmakta kutusuyla beraber. Garantisi devam ediyor. - 600 TRY

Sadece güç kaynağı ve ekran kartı tekli satıştadır. Kasadaki diğer donanımlar komple satılacaktır.

Komple kasa özellikleri
    Ryzen 5 1600 + ASUS ROG STRIX B350-F GAMING + CORSAIR Vengeance LED (CMU16GX4M2C3000C15), 16GB (2x8GB) 3000 Mhz + Samsung 960 EVO 250 GB M.2 SSD + Cooler Master V1000 80+ Gold + XIGMATEK FRONTLINER EN8774 + MSI GTX 1080 Ti Lightning Z

İlgilenen var ise komple kasa satışı yapabilirim.

Birden fazla ürün aynı anda alınmak istenirse indirim yapabilirim.

Kartın hızı ile alakalı bir çok mesaj geldiği için aşağıdaki grafiği ekledim. Lightning X ile karşılaştırılmış grafikte. Lightining Z, X'e kıyasla 38mhz daha fazla baz frekansa sahip, genel olarak işlem gücü %2 daha fazla. kaynak: wccftech.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi multiplek -- 5 Ağustos 2019; 11:9:48 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Finlandiya hayalimdeki birinci ülke Fiyatları tl ile yazarsanız çok daha sağlıklı olur.
  • Daha gitmeden moda girmiş Euro rakamlarla
    Türkiye rakamlarıyla ücretlendirilebilir mi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-CA941C94E

Bu mesaj silindi.
    Tampere - Hervanta'ya taşınıyorum yüksek lisans için. :)

• Helsinki'de de kalmıştım. Güzel yer, belki yolumuz kesişir. Bu arada konu güncel.

• Fiyat ve kart çok güzel. Çoğu durumda msi antipatisi olan birisi olarak godlike anakartlar ve lightning serisi ekran kartlara hastayım. Ancak bir süre strix overclock modelini kullandım standart strix modelinden daha yüksek frekansı vardı stock halde 2025 mhz çekirdek frekansına çıkıyordu hocam. Küçük bir detay ancak belirtmek istedim. Yani en hızlı mı bilmem ama sizin karttan daha hızlıydı
  • emrekaradag kullanıcısına yanıt
    Soğuk kaldıkça/yüke bindikçe çıkıyorlar zaten,

Kullandığım gaming x trio da 2050 küsüre çıkıyor elle ayar yapmadan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.