Şimdi Ara

MSI GTX 1070 GAMING X 'NO SIGNAL' SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Geçen hafta perşembe günü kargodan bilgisayarı aldım cuma günü topladım. Haftasonu Driverıydı vs. gerekli yüklemeleri yaptım. Pazartesi günü işten eve gelip pc yi açtığımda ekran da no signal yazısı aldım. Ekran kartının üzerindeki HMDI'dan kullanıyorum şu an. Aşağıda ki işlemleri yaptıktan sonra hala düzelme yok.

- 6+2 ve 6 pin kablolarını değiştirdim.
    - Bios'u sıfırladım.
    - Bios'u güncelledim.
    - Tüm parçaları söküp statik elektrik varsa boşaltmaya çalıştım.
    - Anakart güç kablosunu ve pilini dahil herşeyi çıkartıp tekrar taktım.

MSI M5
    Corsair 750 PSU
    2400 mhz Corsair Ram.
    Spec-03 Corsair kasa.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi letitgo -- 12 Aralık 2016; 7:34:3 >

• hocam kasa acılıyord mu yani powere bastıgında kasaya güç gelip cpu fanı falan dönüyor mu ? bende de msı gtx 1070 gaming x vardı aynı benzer bişey oldu isten eve geldim kasayı actım cpu fanı 1 saniye dönüp elektrik kesiyordu sonra ekran kartını cıkardım onboard ekran kartında acıldı. kartı servıse gonderdım gecen ayın sonlarında arızalı cıktı.

-öncelikle onboard ekran kartı ile pc calısıyor mu ?
    -onboard ile calısırsa kartı tekrar takın pc ye hdmı kablosunda bi adaptör tarzı bişey var mı ( ben vga to hdmı adaptör kullanıyordum monutorum vga idi gecıcı monitör) adaptör varsa baska bi pc de deneyin o adaptörü
    -hicbirinden sonuç alamazsanız kartı cıkarıp güçlü psu su olan bi pc de deneyin

ben kartımın arızalı oldugunu baska psu ile denedim aynı sonucu aldım baska pc ile denedim aynı sonucu aldım kartın arızalı oldugna emın oldum servıse yolladım.
  • musti_zzz M kullanıcısına yanıt
    Merhabalar Hocam,

Öncelikle Bilgisayar Onboard Ekran Kartı üzerinde çalışmakta onda bir sıkıntı yok. Ayrıca PSU'da Corsair CX750 ve 80+ sertifikası var. 650 Bile yeterdi ama ben her zaman güçlü tutmayı tercih ediyorum yatırım için. Onun dışında bilgisayarı aldığım Eksen Bilgisayar ile görüştüm. Yaşadığım sıkıntıyı ve buna karşılık yaptıklarımı tek tek anlattım. Sabahta bilgisayarcı arkadaşımın dükkanına gidip orada başka bilgisayarda denedik. Yine olmadı. Eksen bilgisayar "Siz kartı gönderin biz yardımcı oluruz, servise göndeririz gerekirse değişir dedi" Şu an kargo için paketledim ve Yurtiçi Kargo'nun saçma sisteminin gelmesini bekliyorum. Sistem gelirse göndereceğiz kısmetse. Onun dışında Tomshardware'i dün neredeyse hatim ettim. Arıza yaşayan arkadaşlara tüm yöntemleri söyleyebilirim. :)
    Tekrar teşekkür ederim. İyi günler.
  • letitgo L kullanıcısına yanıt
    hocam benım karttada skıntı vardı vatan bilgisayara verdım 27.11.2016 tarihinde tam 1 haftada servise gonderdiler msı ın yetkili servisi Servispoint e gönderdiler şuan kartım ellerınde. vatan bilgisayarın sitesinden servis takibe baktıgımda servise ulaştı yazıyor henüz servis baktımı yada bakıyomu bilmiyorum. benim önerim eksen bilgisayara yollamadan direk servispointe gönderin onlar baksınlar tamirse tamir ederler yoksa değişim raporu cıkarırlar aldıgın yerden o raporla tekrar alabilirsin. (tabi bu rapor olayını eksen bilgisayarla bi görüş) suan eksen bilgisayara gonderirsen eksen bi bakacak karta yapamıcak sonra servispoint e gonderecek daha cok beklemıs olacaksın. ben kendı kartımı boyle olcagnı bılseydım direk servis pointe gönderirdim forumda sonradan öğrendim böyle oldugunu. benım kart daha kotu pc acılmıyodu kısa devre gibi bişey vardı elektrik kesiyodu yenisini taleb ettım.

hatta istanbulda yaşıyorsan dogrudan servispointe elden götür baksınlar hocam. öbür türlü çok bekletiyolar ordan oraya ordan oraya .s
    ben kartı 2 haftadır beklıyorum .s

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musti_zzz -- 12 Aralık 2016; 14:15:47 >

• Hocam öneriniz için çok teşekkür ederim. Kargoyu yolladım. Açıkçası acelem yok kart hemen gelsin diye. Ev iş evlilik. Birde aöf finalleri var gelmemesi açıkçası işime gelir. Gelirse derslere çalışamam :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • letitgo L kullanıcısına yanıt
    rica ederim hocam karınız tamir görmeyip değişim olur inş. iyi gönler :)
  • Bilgilendirme için uğrayacağımı söylemiştim.
    12.12.2016'da Ekran Kartını eksen bilgisayar'a gönderdim. Salı günü ellerine ulaşmıştır. Dün akşam direk değişim yaparak yeni ekran kartı gönderiyorlar. Umarım bu kart sorunsuz çalışır.Canım eksen.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.