Şimdi Ara

MSI GTX 1060 GAMING X 6GB + EGPU SONNET 350TB3Z

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 MSI GTX 1060 GAMING X 6GB + EGPU SONNET 350TB3Z

Merhaba Arkadaşlar

Sistemimi güncellediğim için son bir yıldır sorunsuz olarak kullandığım Msi Gtx 1060 Gaming X 6gb 192bit ekran kartı ve laptop ile masaüstü ekran kartı kullanmaya yarayan harici ekran kartı kutusu Sonnet Breakaway 350TB3Z 350w egpu kutusunu satıyorum. Ufak bir pazarlık payı olmakla birlikte iki donanım birlikte 9500₺ dir. Ayrı ayrı satmayı düşünmüyorum. Sadece İstanbul da elden teslim satış vardır.

Bu sistem ile harici masa üstü ekran kartını thunderbolt 3 - 4 destekli veya Usb 4.0 destekli type-c portu olan tüm Windows ve MacOSx sistemlerde kullanabilirsiniz.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

• Üzerinden uzunca bir zaman geçmiş ama açık görünce sormak istedim :) Satış hala güncel mi?

• Merhaba. Ürün uzun süre önce forum dışına satılmıştır. İlanı gün içerisinde kapatırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.