Şimdi Ara

Msi gtx 1050 ti gaming x 900 tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba ilk başta söyliyim 0 mesajım var ama hesap fake ya da dolandırıcı değilim asıl hesabımda 1000 küsür mesaj var ama 2. Ele ilan açamıyorum numaramın son 4 hanesini istiyor ama numaram değiştiği için ve hatırlamadığım için bu bilgiyi veremiyorum ondan yeni bir hesap açarak ilanamı veriyorum.
    Ayrıca kart istanbul elden verilcektir , havale eft için 2 tarafta da güvensizlik oluyor.

İlana geçersek msi gtx 1050 ti gaming x kartıma 900 tl istiyorum. Kart şubat 2018 de alındı ve 2020 şubata kadar garantisi var. Kartın faturası yok ama garanti belgesi ve faturası var. msi servis point yani bu kartın garantisine bakn firmaya mail attım seri no ile de bir sorun olursa bakılabiliyormuş ondan dolayı fatura hastalığı olanlar yazmasın.

Herhangi bir sıkıntısı yok kartın kendim de aktif olarak oyun oynamak için kullanıyorum. İstanbul Ataşehirdeki evime gelip pubg cs go oynayabilirsiniz , istediğiniz testleri yapıp öyle alabilirsiniz. En son fiyat 900 dür pazarlık yoktur.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kral_Jumong2 -- 8 Kasım 2018; 14:28:49 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Msi Gtx 1080 ti Gaming X
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.