Bildirim
MSI GTX 1050 Tİ çift fanlı model alınır mı ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Bence alınır.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Vatan pc indirimlerini bekliyorum hatta özel mesaj dahi attım kendilerine. ama nafile. -
Vatanda da aynı fiyat olması lazım. -
quote:
Orijinalden alıntı: ydagli42
Vatanda da aynı fiyat olması lazım.
Onlarda 786 tl şu an. arada çok fark yok aslında. İnventus çok güvenli vb yorumlar okudum. Vatandan alırsam elden alma şansım var tabii. -
tAMAM o halde direk inventustan alın.Zaten vatandan daha iyi bir yer.Birkaç kez alışverişim oldu. -
quote:
tAMAM o halde direk inventustan alın.Zaten vatandan daha iyi bir yer.Birkaç kez alışverişim oldu.
Su yakin zamanda 700 tl bandinin altina dusme ihtimali var mi gtx 1050 ti lerin ? Ongoru tahmin yada bilgi olarak. Butcem kisitli oyle birsey olursa uzulurum.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Sanmam.Düşmesi için dolarında düşmesi gerek. -
quote:
Sanmam.Düşmesi için dolarında düşmesi gerek.
Bunu almak daha mantıklı gibi gözüküyor. Soğutması da iyi gibi videolara bakarsak -
ikinci ellerede bakabilirsin 500 600 tl felan -
1050ti fazla ısınan bir gpu değil zaten.Sıcaklıktan yana sıkıntı olacağını zannetmem. -
İkinci el fiyatlarının sıfırdan farkı yok. 70-80 tl fark var genelde ve onun için sıfırdan vazgeçmeye deymez. Özel 1-2 günlük indirime girsde herhangi bir yerde alacağız da neden OEM ve özellikle ekran kartlarında indirim yapmıyorlar.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X