Şimdi Ara

msi gt70 one 835tr+logitech G602 gaming mouse ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar konu basligindan anlayacaginiz gibi msi gt70 one 835tr tum aksesurarlaryla (canta/kulaklik/mouse) birlikte ve logitech g602 mouse alacagim bir arkadasimdan kendisi 5 ay once sifir almis makinayi benden 4000 bin lira istiyor aylik 1000 taksitle 4 ay sizce almalimiyim ? fiyat konusundan ne dusunuyorsunuz ?

bilgisayar tam olarak buhttp://www.istanbulbilisim.com.tr/msi-gt70-0ne-835tr-notebook-fiyati,49953.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caglarcolak07 -- 8 Nisan 2014; 1:08:16 >

• hacilar bana bilgi verin cunku internette arastirdim ama yakin tarhite bir fiyat veren yok kaziklanmak istemiyorum acikcasi bilgisayarla ilgili herseyi arastirdim sifir fiyati 5.200 kusurlu ama hep 2013 yilinin ilk aylarindaki fiyat bu ) ama pahali veya iyi guzel al derseniz hemen almayi dusunuyorum bu gamebook konususnda acikcasi daha yeni atilacagim)
  • bilgisayar güzel fakat 6xx serisi eski nesil hatta bir iki aya üstüne 2. nesili bile çıkmış olacak. performans olarak iyidir. 256gb ssd ve 17.inç olması fiyatını hakadiyor gibi gözüküyor ama bana sorarsan 15.6 inçlik ssdsiz sıfır gtx770mli bir bilgisayar daha iyidir
    nacizene yorumumdur çok birşey anladığımdan demiyorum ama özellikleri benzer bir kaç model inceleyio bakın karşılaştırın gavur ülkelerdeki fiyatlarına bakın amazondan filan kafanızda rakam daha iyi oturur
  • Cihaz iyi ,yanındaki mouse de gayet iyi , ama 4000 eder mi tartışılır.
    Şahsi fikrim 3500 fiyatını daha çok hakediyor.
  • O fiyata G750JX var sıfır ama sizin ürünün yanındaki aksesuar paketi, ekran kartının daha iyi oluşu 256 gb SSD gibi faktörlerde var. GX70 kullanıcısı olarak tavsiye ederim gt70 i. Ama bence o kadar parayı gözden çıkardıysanız ikinci el değilde sıfır düşünebilirsiniz monster modellerine göz atın derim. Veya getirtme imkanınız varsa Alienware yada asus rog serisinden cihazlar getirtebilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.