Şimdi Ara

MSİ GT70 DRAGON EDİTİON OYUN CANAVARI SATILIK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
1.993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Hatay
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 MSİ GT70 DRAGON EDİTİON OYUN CANAVARI SATILIK
    Büyük bir hevesle 1.5 ay önce aldığım oyun canavarımı maddi sıkıntılar nedeniyle satıyorum......ürünün yanında msi orjinal sırt çantası ve msi gaming mause yanında verilecektir..
    [size=2]fiyat : 3999 tl

BU ÖZEL YAPIM CES 2013 TASARIM VE PERFORMANS ÖDÜLLERİNE LAYIK GÖRÜLMÜŞ BU MUHTEŞEM DİZÜSTÜ OYUN BİLGİSAYARINA SAHİP OLMAK İSTEMEZ MİSİNİZ ?

MSI GT70 Dragon Edition 0ND-670TR Core i7-3630QM 16GB 2x128GB SSD+750GB GTX675MX 4GB 17.3" Full HD Win 8

GT70 Dragon Edition

Notebook Markası : MSI
    Ürün Kodu : GT70-670TR
    İşlemci Markası : Intel
    İşlemci Modeli : 3630QM
    İşlemci Tipi : Intel Core i7
    İşlemci Hızı : İ7-3630QM - 2.4 GHz Turbo Boost ile 3.4 GHz'ye kadar
    İşlemci Cache : 6 MB
    Ekran Boyutu : 17.3
    Ekran Tipi : Full HD (1920x1080) LED backlight Anti-glare
    Ekran Çözünürlüğü : 1920x1080
    Ekran Kartı : Nvidia
    Ekran Kartı Belleği : 4 GB
    Grafik İşlemcisi : NVIDIA GeForce GTX675MX 256BIT DDR5
    HDMI : 1x HDMI (Ver.1.4)
    Sistem Belleği : 16GB
    Bellek Tipi : 1600 MHZ DDR3
    Max Bellek : 16 GB
    Disk Kapasitesi : 2x128GB SSD + 750GB HDD
    Disk Hızı : 7200 RPM
    Optik Sürücü : Blu-ray sürücü (RW)
    Modem : Var
    Ethernet : 10/100/1000 Mbps
    Wireless : 802.11b/g/n
    Bluetooth : Bluetooth 4.0
    FireWire : Yok
    E-Sata : Yok
    Seri Port : Yok
    Usb Portu : 3 x USB 3.0 + 2x USB 2.0
    Express Kart : Yok
    Video Portu : 15 pinli VGA video konnektörü
    Klavye : Arkadan aydınlatmalı Numerik TR Q Klavye
    Hoparlör : 2 HD Speakers + 1 Subwoofer Sound by Dynaudio / THX TruStudio Pro
    Kart Okuyucu : 6-in-1 kart okuyucu (SD/SD-pro/MMC/MS/MS-pro/XD)
    Kamera : HD type (30fps@720p)
    Parmak İzi Okuyucu : Yok
    Touchpad : Çok Fonksiyonlu Touch Pad
    Uzaktan Kumanda : Yok
    3G : Yok
    İşletim Sistemi (Yazılım) : Windows 8 / 64 Bit
    Paket İçeriği : Notebook/Adaptör/Pil, Orjinal MSI Mause
    Pil Teknolojisi : 9-cell Li-lon Pil
    Notebook Ağırlığı : 3.90 Kg

:
    Notebook rengi : Kırmızı

(MSI, Windows 8 Pro yükseltme ürününü önerir)

2 adet SSD RAID0 ile Super RAID, 1000MB/sn depolama hızı sunuyor!!
    İlk Super RAID tasarımı — 2 adet 128 GB SSD mSATA RAID0 birimine sahip tek notebook yine MSI ile geliyor! 2 adet mSATA SSD (toplam 256 GB) ve bir HDD diski tek bir notebook üzerinde kullanarak okuma, yazma ve kaydetme hızlarını arttırabilirsiniz.

Öncelik Online Oyunlarda —Yolu gösteren siz olun!

MSI, oyunlarda inanılmaz hızlara ulaşmanızı sağlayan Killer Doubleshot teknolojisi ile geliyor.
    Bu teknoloji sayesinde online oyunlarda hem ağ hem de kablosuz ağ üzerinden oyun paketleri öncelikli hale getirilerek gecikme süresi (ping) düşürüyor. Bu da online oyunlarda oyunculara büyük bir avantaj sağlıyor. Artık rakipler sizi görmeden önce siz onları görebileceksiniz.

Hem FPS, hem de MMO oyunlarda donmalar, takılmalar ve gecikmeler gibi gerçek düşmanlarınıza karşı en güçlü silahınız Killer™, oyun verilerine öncelik tanıyarak paketlerin ulaştırılma hızı arttırıyor.

Killer Doubleshot teknolojisini ilk kez MSI Dragon Edition'da kullanılıyor.

Audio Boost tasarımı ile kulaklık performansı artıyor, akustik detaylar ortaya çıkıyor.
    MSI Audio Boost tasarımı, ses çıkışını %30 oranında arttırır. Altın kaplamalı jaklar sayesinde kararlı ses iletimi sağlanırken optimize edilmiş AMP (Audio Power Amplifier) tasarımı hem düşük gürültü, hem de düşük bozunum sayesinde kulaklık peformansını geliştirerek akustik detayları gerçeğe en yakın şekilde kulaklarınıza ulaştırır.
    Detay Herşeydir! Oyunda her sesi duyun, daha hızlı tepki verin!!

En İyi Performans için En iyi Seçim
    Özel Turbo Drive Engine Teknolojisi*
    MSI Turbo Drive Engine (TDE) Teknolojisi, dünyanın 1 numaralı turbo teknolojisidir. TDE, daha fazla işlem hızı sağlayarak 3D oyunlar ve grafik tasarım çalışmalarındavideo çözme/kodlama işlemlerini hızlandırır. Turbo Drive Engine ile çok daha hızlı tepki süreleri ve verimli gerçek zamanlı veri işleme hızına ulaşabilirsiniz.
    *Test sonuçları, farklı test ortamlarında değişiklik gösterebilir.

Özel Cooler Boost Teknolojisi

Tek dokunuşla!! MSI CoolerBoost teknolojisi,
    GT70'in çekirdek sıcaklıklarını ve fan hızlarını
    gerçek zamanda izleyerek güçlü soğutma yetenekleri sunar
    Yalnızca Oyuncular için üretilmiş bir klavye

Özel klavye konumu ve altın üçgen yerleşimi ile daha hızlı ve uzun soluklu klavye kullanımı

Sapasağlam!
    MSI, her tuşun taktik yerleşimini baştan tasarladı. Artık dayanıksız tuşlarla boğuşmak zorunda kalmayacaksınız.
    Çoklu tuş kombinasyonları
    MSI'ın oyun klavyesi, birden çok tuşu aynı anda algılayarak karmaşık komutlar oluşturmanıza, oyunlara anında ve doğru tepki verebilmenize olanak tanır.

Renkli LED aydınlatmalı denetim

Depending on your mood and desires, you can choose from more than 1,000 color combinations and five different scenario modes for the keyboard, enabling you to be the coolest gamer at any LAN party!

Şaşırtıcı görüntüler
    Yüksek Çözünürlüklü ve yüksek performanslı nVIDIA GTX675MX dahili ekran kartı (GDDR5 4GB VRAM)
    DirectX11 ile gelen yeni doku teknolojisi, geometri ve dokuları dinamik olarak geliştirebilir ve görüntüleri daha detaylı hale getirebilir.
    Güçlü kaplama teknolojisi sayesinde DirectX11, 3D efektlerde de daha detaylı ve gerçekçi bir deneyim sunar!! bilgi almak isteyen buyrun telefon numaram : 0506 990 85 77
    Fiyat : 3999 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 17 Haziran 2013 Satıldığı Şehir : Hatay Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Fiyatta bir yanlışlık yok değil mi bildiğimiz 4,250 ?
  • evet hocam aynen dediğiniz fiyat .. niye bi sıkıntımı var fiyatla ilgili hocam ?
  • Ürünün gürültüsü nasıl ? Bu arada bende Dörtyolluyum
  • vay toprağım :) gürültü derken sesi kastettin heralde .. ses kalitesi on numara çift HD hoparlör ve Subwoofer var .. ben normalde 2+1 ses sistemi kullanıyodum ama bu notebookta gerek bile duymadım..ses çok yüksek ve ses kalitesi süper !!!
  • merhaba ürün fiyatı gayet uygun :) iyi satıslar hocam bende iskenderundanım :) isabet oldu
  • topraklar çoğalıyo eyvallah hocam teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • :) Ses derken oyun veya yoğun işlerde çıkardığı gürültüyü kastetttim :D
  • toprağım gürültü hiç yok denecek kadar az ..bunda bi fan tuşu var dokunmatik panelinde .. o tuşu aktif ettiğin zaman fan baya bi hızlı çalışıyo ve içerdeki tozu ve ısıyı dışarı atıyo..o zaman baya bi ses çıkarıyo ama o tuşu aktif ettiğin zaman
  • Aynı sistem bendeki GE60'ta var ama oyunlarda gürültü yapıyor. Birde GT70 daha güçlü ve haliyle daha fazla ısınır
  • vallahi oyunlarda bi sıkıntı yarattığını görmedim şu ana kadar !!! zaten laptop oyun için dizayn edilmiş her şeyi hesaba katmışlardır ...
  • Takip. Hayırlı satışlar
  • teşekkürler hocam !!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun laptobu ısınır bu kritik bir sorun teşkil etmez.Üreticiler bunun dar yapıdan dolayı hissedilir ve doğal olduğunu vurguluyorlar zaten.Bu segment laptoplarda az ısı arayan arkadaşlara hayret ediyorum.Fiyat idare eder.laptop baya baya bir idare eder güzel bir şey.İnşaat Elektrik işletmesi sahibiyim.Durumumu ayarladığım zaman umarım görüşürüz o saate kadar satılmamış olur umarım.İyi satışlar.
  • sağolun hocam teşekkür ederim !!!
  • kendisiyle konuştum sonderece beyefendi bir arkadaş....makina için söylenecek cok birşey yok zaten "oyun canavarı arayan"kaçırmasın....durumları ayarlarsam asus g75 e kardeş gelecek.....inşllh alırım.....hayırlı satışlar diliyorum.....
  • sağolun ihsan hocam sizde insanlık olarak çok mükemmel bir insansınız.. teşekkürler !!!
  • tekrar aktif !!!
  • PM
  • Bi Alienware alıp sıvı soğutma kullanmak varken, GTX675MX olan bir laptop alınır mı ya bence 4 bin tlye,monsterlar bile o kadar değil. Kusura bakma tabi fiyatı özelliklerine göre çok aşırı geldi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.