Şimdi Ara

msi gs70 - dragon gaming center sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • bilgisayarda msi dragon gaming center diye bir program var. programda da device settings diye bi kısım var. eskiden device settings kısmında green mode, comfort mode ve sports mode adında 3 adet mod vardı. green mode en düşük mod, sports mode da en üst moddu. sports moda tıklayıp oyuna girince bilgisayar kendini bir nevi overclockluyor ve GPU ve CPU sıcaklığı bir anda 65 ten 80e 90a fırlıyordu. fakat green mod'da aynı oyuna girince bilgisayar ısısı (hem cpu hem gpu) 60-65 civarlarında seyrediyordu ve gayet güzel performans alıyordum oyunlardan. (cs full grafiklerde 200 fps civarı). yani comfort ve sports modlarını kullanmaya gerek duymuyordum, çünkü hem istediğim fps yi alıyordum hem de işlemci ve grafik kartı boşuna ısınmıyordu.

    fakat son 1 ya da 2 haftadır msi dragon gaming center'da bu modları göremediğimi farkettim, kaybolmuşlar. ve ne zaman oyuna girsem bilgisayar direk ısınmaya başlıyor, kendini (tahminimce) otomatikman sports moda alıyor oyuna girdim diye. dota gibi yüksek özellik istemeyen bir oyunda bile bilgisayar kendini paralıyor daha yüksek fps vereceğim diye. ısınıyor ve fanlardan deli gibi sesler geliyor. e haliyle benim de buna canım sıkıldı. bilgisayar artık dota oynarken bile ısınıyor. bunu nasıl halledebilirim, yardımlarınız için şimdiden teşekkürler..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi steifmeister -- 27 Mart 2016; 13:59:03 >







  • Yazılım kazara silinmiş olabilir yada başka bir sorundan kaynaklıdır. Eskisi duruyorsa tamamen slip bu linkten dragon gaming center'ı indirip kurarsan sorunun çözülür:

    http://www.driversguru.com/driverdetail/2258119-Dragon+Gaming+Center
  • Aynısı şuan benim basıma geldi silip yükledim fakat modlar hala gözükmüyor acaba nasıl geri gelicek sol fan sürekli çalışıyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cesur Adam

    Yazılım kazara silinmiş olabilir yada başka bir sorundan kaynaklıdır. Eskisi duruyorsa tamamen slip bu linkten dragon gaming center'ı indirip kurarsan sorunun çözülür:

    http://www.driversguru.com/driverdetail/2258119-Dragon+Gaming+Center


    üzgünüm hocam olmuyor.. yine de cevap verdiğiniz için teşekkürler :)
  • Çok zaman olmuş ama benim de sorunum aynı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.