Şimdi Ara

Msi GS63VR mi Asus GL502VS mi ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar yurtdışından alacağım bu iki laptop arasında kaldım ikisi aynı fiyat yalnız asus gtx 1070 e sahip. Doğal olarak asus al diyeceksiniz yalnız asusun ekran çerçevesi ilk laptoplar gibi çok kalın ve sürekli ekran ile mutahtap olacağım için çok itici duruyor. Yalnız g-sync özelliği mevcut. Bu arada msi da ise fhd seçince yanlış bilmiyorsam 120 hz seçeneği. Sizin bu konuda yorumlarınızı almak istedim. Şimdiden Teşekkürler.



  • Kalınlığı sağlam old gösterir asus al

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hem oyun hem iş için alıyorsanız Asus derim MSI biraz daha görselliğiyle öne çıkıyor ekran olarak MSI daha iyidir hatta opsiyon olarak 4k seçenekli modelleri var GS serisi için
  • quote:

    Orijinalden alıntı: QarekTyphon

    Hem oyun hem iş için alıyorsanız Asus derim MSI biraz daha görselliğiyle öne çıkıyor ekran olarak MSI daha iyidir hatta opsiyon olarak 4k seçenekli modelleri var GS serisi için

    Açıkçası sadece oyun için alacağım halihazırda bir masaüstü sistemim var lakin evde pek durmadığımdan laptopta lazım. Asusun donanımı çok iyi ama ekran kısmı çok kötü duruyor hani tabiki oyun için alıyorum gtx 1070 daha iyi ama o ekrana bakıpta oyun oynamak çok itici olur ama msi alsamda acaba gtx 1060 pişman eder mi zaten halihazırda aynı fiyata 1070 vardı diyrcektim baya ikilemdeyim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • death44 kullanıcısına yanıt
    Bugün alacak olsam Asus alırdım her ne kadar msi görünüş klavye vb. ufak tefek özellikleri iyi olsada arkada koskaca ekran kartı farkı var 1070 laptop ile 1060 laptop fps lerine bakabilirsiniz notebookcheck den öyle karar verin bence çünkü oyun içinse fps değerleri öncelikli olmalı bence.

    Bu aralada ekran kartları için laptop dedim çünkü masaüstü ekran kartlarına göre 5-10 fps arası daha düşük olabiliyorlar.
  • Öncelik ekran kartı ise Asus daha mantıklı. Ancak tasarım, taşınabilirlik, klavye ve sağlamlık olarak Msi bir gömlek üzeride.
  • Kesinlikle asus al hocam bende alienware alcaktım acer predator gördüm araştırıcam bi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı iki pc arasında bende kararsızım oyun dışında gündelik hayattada kullanıcam msi 4k ekranlı alsan 1060 4kda yetersiz kalır o pc 1070 i hak ediyodu bence hala şuan kararsızım günlük kullanım rahatlık aynı zamanda oyun için hangisini önerirsiniz. ( macbook kullanmaya alışmış biriyim rahatlık açısından rahat bişey arıyorum)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gamer98 G kullanıcısına yanıt
    macbook tan geçecekseniz msi alın derim daha ince ve hafif ayrıca 4k ekranı olan modeli daha tatmin edici olacaktır. Ekran kartının 1060 olması 1080p oynarken sıkıntı yaratmaz ama 2k için tam performans alamazsınız ben 4k da oynamak isterim derseniz içinde 1080 bile olsa tam olarak 60 fps performans veremiyor yani 1070 4k da hala yetersiz kalır en iyisi daha hafif ince olanı almak tabii asusun ekranı içinde güzel övgüler yok değil.
  • Gamer98 G kullanıcısına yanıt
    Ağırlık ve incelik olarak Msı, Macbook'u aratmaz. 4K için fazla düşünmene gerek yok, tam performans için 1080 ekran kartı anca yeter.
  • -Ekran kartı öncelikli ise ASUS
    -İncelik ve taşınabilirlik öncelikli ise MSI

    Ben Yurt dışından MSI GS40 alacağım çünkü benim için taşınabilirlik çok önemli.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.