Şimdi Ara

MSI GS63VR 7rf mi - GE63VR RAIDER mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • başlıktada belirttiğim gibi iki leptop arasında kaldım hangisini tercih etmem gerek konusunda fikir paylaşabilirseniz sevinirim aralarında sadece gördüğüm kadarıyla ekran farkı var.

farklı alternatifler sunarsanız onlarıda değerlendirebilirim daha uygun olacak şekilde

http://www.vatanbilgisayar.com/msi-gs72-stealth-pro-4k-core-i7-7700hq-2-8ghz-16gb-256ssd-1tb-15-6-gtx1060-w10.html

http://www.vatanbilgisayar.com/msi-gt73vr-titan-pro-core-i7-7700hq-2-8ghz-16gb-256gb-ssd-1tb-15-6-gtx1070-w10.html

şimdiden teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eviltamer1 -- 15 Eylül 2017; 14:41:54 >

• Öncelikle LAPTOP almak zorunda mısınız? değilseniz size 8K'ya 6 sene götürebilecek masaüstü oyun bilgisayarı toplayalım. Ama başka tavsiye istiyorsanız 500TL koy 1070'li al.https://www.monsternotebook.com.tr/tulpar/MONSTER-TULPAR-T7-V11-1.html#.Wbu8urJJaJA
  • Michael Townley kullanıcısına yanıt
    öncelikle cevap için teşekkürler,

Laptop zorunluluğu yok sadece taşıması kolay bazen belki yanımda taşırım düşüncesiyle bakıyorum, VR kullanırken kolaylık sağlar diye düşünüyorum. Ayrıca vatanda %18 kdv indirimi var şuanda daha uyguna gelmiş oluyor. 15'' dizüstünde kullanmakta kolaylık sağladığı içinde bu boyutta bakıyorum diğerleri çok ağır oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: eviltamer1

öncelikle cevap için teşekkürler,

Laptop zorunluluğu yok sadece taşıması kolay bazen belki yanımda taşırım düşüncesiyle bakıyorum, VR kullanırken kolaylık sağlar diye düşünüyorum. Ayrıca vatanda %18 kdv indirimi var şuanda daha uyguna gelmiş oluyor. 15'' dizüstünde kullanmakta kolaylık sağladığı içinde bu boyutta bakıyorum diğerleri çok ağır oluyor

İsterseniz karşılaştırın hocam, Taşıma zorunluluğu yoksa şunu alabilirsiniz ve sizi 6 yıl boyunca götürür, istediğiniz gibi VR oynarsınız ve 2K'da Ultrada 60FPS SABİT alırsınız. Monitör dahilse parçaları kısabilirim.

https://hizliresim.com/0G25gB

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Michael Townley -- 15 Eylül 2017; 15:0:31 >

hangi siteden fiyatlandırma yapıyorsunuz ?

amd sistemi daha önce hiç kullanmadım ayrıca nasıldır araştırmadım da fazla
  • quote:

Orijinalden alıntı: eviltamer1

hangi siteden fiyatlandırma yapıyorsunuz ?

amd sistemi daha önce hiç kullanmadım ayrıca nasıldır araştırmadım da fazla

Site sinerji, AMD Ryzen intel'in önünde, 8 çekirdek 16 thread Ryzen 7 1800x, Threadripper 1950x'ler ise 16 çekirdek 32 threadlik canavarlar, VR'da işinize yarayacak 1080Ti'nin PCIE Laneleri ve CPU'nun işlemcileri.
    kafam yine karıştı laptop ile masaüstü arasında valla kafayı yiyeceğim, masaüstü yaparsam amazondan alırım gerçi notebookta kdv indirimli bilemedim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • eviltamer1 E kullanıcısına yanıt
    Ben olsam masaüstü alırım, laptop'un tek özelliği taşınabilir olması. Masaüstünde alacağınız performans 2 katı hatta 3 katı olacaktır Laptop'un, Ha GTX1080SLI'li laptop isterseniz oda var. 9000$
    :)
  • merhaba msi ge63vr 7rf ile msi ge73vr 7rf arasinda kaldim farklar nelerdir hangisi onerirsiniz?

• tesekkurler gecen hafta msi ge63vr aldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: teknonur123

tesekkurler gecen hafta msi ge63vr aldım

kardeşim memnun musun;? bahsedilen ısınma ve ses sorunları var mı ? kasa kalitesi nasıl?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SecurityMJ

quote:

Orijinalden alıntı: teknonur123

tesekkurler gecen hafta msi ge63vr aldım

kardeşim memnun musun;? bahsedilen ısınma ve ses sorunları var mı ? kasa kalitesi nasıl?

hocam baya memnunum yoğun olarak oyun oynamama ragmen hicbir ses ve ısınma sorunuyla karşılasmadım almayı düşünüyosan tavsiye ederim. kasa kalitesi oldukca iyi ancak kapak kısmı parmak izi tutuyor ilk zamanlarda daha sonra zaten matlaştıkca parmak izi gözüme carpmıyor
  • evet hocam almayı düşünüyorum hb'de kdv indirimi var 6600 e denk geliyor da cok arada kaldım :)
  • quote:

evet hocam almayı düşünüyorum hb'de kdv indirimi var 6600 e denk geliyor da cok arada kaldım :)

hocam şu an vatanda 10.499,31 lira o yüzden hb'den kaçırmadan al derim
  • hadi ya, o muhtemelen 4k ekran olandır, ben FHD 15.6" olana bakıyordum :)
  • quote:

hadi ya, o muhtemelen 4k ekran olandır, ben FHD 15.6" olana bakıyordum :)

4k olan değil hocam benimki işte seninde almayı düşündüğün ge63vr 7rf

http://www.vatanbilgisayar.com/msi-ge63vr-raider-pro-core-i7-notebook.html
  • quote:

hadi ya, o muhtemelen 4k ekran olandır, ben FHD 15.6" olana bakıyordum :)

vatanda kdv indirimiyle 8800 oldu hocam 1070li olanı :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 8100 e ge73vr aldım çok memnunum GS almanı önermem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.