Şimdi Ara

MSİ GF62 -7RE ''KULLANICILAR KULUBÜ''

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bilgisayarı yüzde 18 kdv indirimi ile aldım gayet memmunum ,tek eksi notası ekranı gibi gelıyo ıps ekran yansımasız dıye aldım ama ne yazıkkı bellı noktalardan ekran parlıyo ozellıkle siyah ekran oldugunda, ürünun beyazı biraz sarımsı ve ekran tam siyah oldugunda sıyahın ustu bıraz sarımsı duruyo ... Öncekı bılısayarım asus n551jw idi ve ekranı ips ve daha netti ...ürünle ilgili bilgilerimizi , sorunlarımızı ve yorumlarımızı bu baslık altında paylasırsak iyi olur diye düşünüp bu başlıgı açtım..



  • Merhaba kardeşim. Ben de black friday kampanyasında vatan’dan %20 indirim ile gf62 7re 1838tr kodlu ürünü dün aldım. Aslında Hepsiburada.com’da ge63 7rd 012xtr kodlu ürünü de vardı sadece 150 lira farkla. Aklıma takılan gf62’de oyunlarda yüksek ayarlarda sıkıntı olup olmadığı ve de ekran? Çünkü bu modelde sadece arka kısımda 2 adet hava tahliye çıkışı varken ge63’te 2 adet de yanlarda var. Eğer zahmet olmayacaksa genel ve oyun kullanımında edinmiş olduğunuz izlenimleri paylaşabilirseniz sevinirim. Ben de ürün geldiğinde izlenimlerimi paylaşacağım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://www.amazon.com/GF62-Notebook-i7-7700HQ-Keyboard-Computer/dp/B073R385V2/ref=pd_sbs_504_2?_encoding=UTF8&refRID=32PHM6EXC5HJZJM4QEF0&th=1

    Hocam bu ürünü abdden alıp getirmeyi düşünüyorum sizin aldığınız ürün bu değilmi ? Eğer buysa bilgisayar nasıl öneririmisiniz yoksa msi ın hangi ürününü önerirsiniz 1000 dolar fiyat bandında ?
  • Arkadaslar urunde ole ahim sahin bir isinma yada ses yok en azindan dell 7567 e gore gayet sessiz ,tabi bilgisayar 10 saat acik kalirsa ilk acik kaldigi zamanlara nazaran daha sesli calisiyor ve daha fazla isiniyior.her seye ragmen elimi yakan bi sicaklik gormedim.diger urunun ayni zamanda ekrani 120 hz benim tek eski nokyam ekran fazla mat ve yukari asagi oynatmada ips denildigi halde sagdan soldan parlamasada, dedigim gibj alltan uste parliyor.oyunlarsa sikinti yok gayet iyi calisiyor..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.