Şimdi Ara

MSI GeForce RTX 3070 VENTUS 2X OC ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Az önce 6200’tlden bu kartı hakkında 0 bilgiye sahip bir şekilde aldım.
    OC yapmayı düşünmüyorum, sizce bu durumda soğutmada falan 3 fanlı modellere göre çok bir sıkıntı yaşar mıyım ? Fiyat hakkında ne düşünüyorsunuz ?

Yorumlara göre geri iade etmeyi düşünüyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Felurian -- 8 Ocak 2021; 20:9:18 >

• İyidir ventus. Bi sorun olmaz. Hayirli olsun
  • Nerden aldınız

• Muhtemelen üst seviye modellere göre biraz daha sıcak ve sesli çalışır. Onun dışında bir problem yaşamazsınız. 6200tl ise şuanda iyi bir fiyat.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DH | equ* kullanıcısına yanıt
    qp
  • İyi bi kart değil ama tr şartlarında fiyat iyi. amazon dan gigabyte falan yakalasan daha iyi olur tabi acelen yok ise.

• SertyAdams kullanıcısına yanıt
    Sabah Gigabyte Vision almıştım 6300’e Amazon’dan ama iptal oldu.Ben de akşam bunu görünce direk araştırmadan aldım kötüyse nasıl olsa geri iptal ederim diye.
    Açıkcası hani öyle acil bir işim yok şuan pc ile ilgili ama beklemekten de sıkılmadım değil, bide stok belirsizliği olunca insanın kafası iyice karışıyor, normalde bunun çok daha altında fiyatlara almamız lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Felurian -- 8 Ocak 2021; 22:9:7 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MSI RTX 3080 Ti Ventus 3x
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Felurian kullanıcısına yanıt

Vision neden iptal oldu? buna göre çok daha iyi kart.

• SertyAdams kullanıcısına yanıt
    Ödeme yöntemi reddedildi dedi hiçbir sıkıntı yokken, büyük ihtimal ben sipariş verirken stok tükendiği için kabul etmedi.Bir de Amazon’da kargo taa 1 ay sonrasını gösteriyordu, e garanti işleri falan da malum...
  • Felurian kullanıcısına yanıt

tmm da reddedildi deyince hemen iptal olmaz ki. ödeme yöntemini güncellemeni ister ve bikaç gün süre verir. sen iptal ettiysen kötü etmişsin yakalamaz zor.

• O!Technologyyoutube
    Which RTX 3070 to BUY and AVOID! 38 cards compared! Ft. Asus, MSI, EVGA, Gigabyte, Palit, PNY, etc.
    https://www.youtube.com/watch?v=N3lfXsa08CY&feature=youtu.be

Şu videoyu izledim az önce, adamın önermediği tek seri Ventus serisi, sanırım bu durumda istemeye istemeye olsa da iptal edip, tekrardan stok aramaya döneceğim :(

• Daha kötü soğutması olan bir model yoktur heralde.. Hele o fiyata hiç bulaşmazdım..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.