Şimdi Ara

MSI GeForce GT 1030 AERO ITX OC (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
3.738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Muğla İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fsh77

Bu mesaj silindi.
    ben de kartı 700 tlye aldım şimdi 740 tl oldu 450 tl ye sattım ,fiyatı revize edin 600-550 tl ye alıcı bulacağını düşünüyorum
    Olay kartın 0 fiyatı bu kadar ben ihtiyacı olana bırakıyorum değil 2 ay öncesinde 600 tl idi bu kart sen şimdi bunu 650 tl ye satıyorum diyip edebiyat yapıyorsun milletin de haliyle hoşuna gitmiyor almayacak olsa dahi yorum atıyor bende öyle atıyorum el insaf0||

akakce.com
    MSI VGA GEFORCE GT 1030 AERO ITX 2G OC GT1030 2GB GDDR5 64B DX12 PCIE 3.0 X16 (1XHDMI 1XDVI) | En Ucuzu Akakçe
    https://www.akakce.com/siparis/?p=707531592

• fsh77 kullanıcısına yanıt
    1 lira fark var dolarda bu mantığa göre 386 lira olmalı. İyi satışlar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yaklaşık 2 hafta önce zotac GT1030 LP yi 300 TL ye sattım. Full kutu sadece garanti yoktu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak20007878 -- 19 Mayıs 2020; 18:52:43 >
    El insaf dostum bu karta o kadar para verilir mi daha dün gece 602 TL'ye XFX RX 480 4GB aldım kargo dahil 25 TL vergi çıkacak Allahın emri ama çift fan, 3 ısı borusu sadece 20-25 gün sonra elimde olacak inş Aliexpress sağ olsun gelsin karta bir RX 580 biosu yapıştırdın mı tadından yenmez OC ile kartı RX 590 'nın yamacına çekerim sonuç olarak bu forumdan kart almak için çekilen eziyet insanı şu dolar kurunda bile yurt dışından daha ucuza ve daha hızlı kartlar almaya zorunlu kılıyor ya ben bir şey demiyorum. Arkadaşa da iyi satışlar.
    <p><em><strong>Sadece <span style="color: rgba(255, 0, 0, 1)">DH</span> 'den <span style="color: rgba(255, 0, 0, 1)">96 </span>referanslı satış. </strong><strong>Satışlarımı önce ücret sonra kargo şeklinde gerçekleştiririm. <span style="color: rgba(0, 0, 0, 1)">Kargo aksi belirtilmedikçe <span style="text-decoration: underline; color: rgba(255, 0, 0, 1)">alıcıya</span> aittir.</span></strong></em></p>
  • Bilgisayar bileşenlerini performans belirler. GT1030 değil 675, 450 bile etmez.
    ASUS Z370 TUF PLUS GAMING II , İ5 9600K 5.1 GHZ, MSI GTX 1070 Gaming, 2X8 16 GB 2666 MHZ, Samsung 970 Evo Plus 500GB Nve.M2, 1 TB WD Caviar Blue, 2 TB WD GREEN 3.5,Cooler Master MB500 TUF EDITION, Corsair H100X Sıvı Soğutma
  • sifiri 70p₺ eder iken. kullanilmis karta 675₺.. akil var mantik var. saksilari calistirmak lazim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Aliexpress üzerinden ben de düşünüyorum çünkü piyasada istediğim gibi kart bulamadım ama aklımda şu soru var ya kart sorunlu mining çıkması perti çıkmış olursa? Yorumlarda gpuz furmark testi de göremedim zaten. Kart elinize ulaşınca test yapıp bana atabilir misiniz?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • burak20007878 kullanıcısına yanıt
    Bunu bilemezsiniz ancak ürünü alıp geri bildirim yapan kişilerin yorumlarından bir nebze bir şeyler anlayabilirsiniz. Bir de satıcının güvenirliği (yüzdesel rankı) ve ilan açıklamasına yazdığı detaylı bilgilerden de az çok bir kanıya sahip oluyorsunuz. Bunun dışında ürünün mining yapılmış olup olmadığını anlama metodu var mı açıkçası ben bilmiyorum ama Kadıköy'de bilgisayarcı dostlarım var en kötü kartı onlara götürüp kontrol ettiririm sanırım bir programla bu anlaşılıyormuş ama detaylarını bilmiyorum belki o zaman bir şeyler çıkabilir belki.

Sonuç olarak Aliexpress'ten aldığınız tüm ürünler zaten 2. el ve bunu bilerek ucuz diye oradan bir ürün alıyorsunuz ben geçmişte çok şey aldım ve gayette memnun kaldım ama biraz da işiniz şansa kalıyor. Almadan önce satıcı profilini incelemek ve satın alan kişilerin yorumlarını ve attıkları resimlere bakmak size en azından bir fikir veriyor.

Kart gelsin Furmark ile veya başka benchmarklarla test eder PM'den resim atarım. Selamlar..

Edit: Yukarıdaki mesajımdan sonra 3 arkadaş bana ulaştı ve aldığım kişinin linkini istedi verdim. İsteyen olursa bana PM'den ulaşabilir buradan paylaşıp arkadaşın ilanının içine daha fazla etmemek istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HWS -- 25 Mayıs 2020; 12:10:7 >
    <p><em><strong>Sadece <span style="color: rgba(255, 0, 0, 1)">DH</span> 'den <span style="color: rgba(255, 0, 0, 1)">96 </span>referanslı satış. </strong><strong>Satışlarımı önce ücret sonra kargo şeklinde gerçekleştiririm. <span style="color: rgba(0, 0, 0, 1)">Kargo aksi belirtilmedikçe <span style="text-decoration: underline; color: rgba(255, 0, 0, 1)">alıcıya</span> aittir.</span></strong></em></p>

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.