Şimdi Ara

MSI GE75 8SF-240XTR- RTX 2070

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir İlan Türü #Satılık Cihaz Tipi #Dizüstü Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 MSI GE75 8SF-240XTR- RTX 2070
    Ürün 19.03.2019 tarihinde Hepsiburada sitesinden alındı faturası mevcut garantisi devam ediyor alındığında 24+3 ay garantili alınmıştı. İlan tarihi itibari ile 20 ay garantisi mevcut.

Kendi klavyesi kullanılmadı. Kılcal çizik bile neredeyse yok.

MSİ resmi Türkiye Distürbitörü Penta Bilgisayar firmasının sitesinden seri numarası ile sorgu yapınca garanti süresini görebilirsiniz.

Ciddi anlamda performanslı bir cihaz. Her oyunu rahatça ve yüksek FPS ile oynayabilirsiniz.

Ekranı çok kaliteli. 1 ms tepki süresi var, Full HD Ips panel, görüntü yoğunluğu Full HD'den oldukça iyi ve 144hz. RTX 2070' in tüm performansını son derece optimize ve diğer 1ms 144hz panellerden daha iyi veriyor.

Araba alacağım için satıyorum.

Ses kalitesi üst seviyede.

Misafir çocuğunun elindeki oyuncakla vurması sonucu 0.1 mm kadar bir göçük oluştu. Yakın çekim olarak fotoğrafı ekli.

Ben cihazı yurtdışından aldığım özel alimünyum ve çift fanlı soğutucu ile kullandım. Cihazın yüksek ısılarda çalışmasına müsaade etmedim.

Lütfen cihazın ayrıntılı inceleme videolarını ve özelliklerini araştırınız. Ben kabaca ana özelliklerini aşağıda belirtiyorum:

Intel Core i7-8750H (Gerçek 6 Çekirdek ve 12 izleğe sahip) - ıntel uhd 630

32 gb RAM

RTX 2070 8gb (Masaüstü GPU MaxQ filan değil)

Kingston marka 512 gb ssd mevcut 1500mb -1500 mb okuma yazma hızı var.

1 Tb Hdd

Özelleştirilebilir Steel Series RGB klavye.MSI GE75 8SF-240XTR- RTX 2070

Tüm bunları çok ince ve şık bir kasa içerisine 2.64 kg gibi bir ağırlıkla sığdırmayı başarmışlar adamlar yapmış.

Lütfen pazarlık teklif etmeyiniz. Yüz yüze buluşulması durumunda ufak bir pazarlık yapabilirim.

Diğer ilanlarıma bakmayı unutmayınız.

9900K işlemci ve Corsair AİO sıvı soğutucu ile üzerine 10 bin TL para alacağım şekilde takas yapabilirim. Haricinde takas teklif etmeyiniz.

MSI GE75 8SF-240XTR- RTX 2070MSI GE75 8SF-240XTR- RTX 2070MSI GE75 8SF-240XTR- RTX 2070
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 13500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 11 Haziran 2021 Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Kendi sattığnız Laptop altın 9900k gümüş misali olmuş bu iş

3500 liraya 9900k ve corsair sıvı soğutucu bulmak başarılarınızın devamını dilerim
  • donanimist kullanıcısına yanıt
    Bende seri yoldan uzamanızı dilerim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ogzcf O kullanıcısına yanıt
    Ne o insanları enayi yerine koymaya çalıştığnızı yüzünüze vurunca zorunuzamı gitti ? ayrıca sen kim oluyorsunda bana uza falan diyorsun terbiyeni takın
  • donanimist kullanıcısına yanıt
    İlamını dikkatli okuyunuz “ üzerine para alacağım şekilde” demişim üstü altı konuşulur çözülür. Hakkımda varsayımda bulunmayınız “enayi yerine koymak”. Uzamak=yol almak= uzaklaşmak.
    Bu üç sorununuz temelinin ve şuan beni içine çektiğiniz gereksiz muhabbetin tamamen anlama ve yorumlama güçlüğünden kaynaklandığını tespit ettim.
    Muhabbet uzamasın herkes kendi işine baksın.

• @donanimist demin yazmış olduğunuz yorum ektedir. Sanırım teknik bir hatadan dolayı yazdığınızı göremiyorum, ancak lafınız yerde kalmasın madem girdik at yarışına. Buyursunlar gelsinler arkadaşlar efendi adamın başımızın üzerinde yeri var. Kimse kimsenin malına emeğine çamur atmasın yeter.

MSI GE75 8SF-240XTR- RTX 2070

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.