Şimdi Ara

Msi ge72 ısınma problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba dün msi ge72 modelini aldım . Boştayken cpu 50 55 derece cs go girdiğimde 85 lere kadar çıkabiliyor turbo fanı açtığımda 80 lerde oluyor bukadar ısınması normalmi? altına soğutucu falanmı almalıyım yeni ürün daha toz falan olmamıştır

gtx970m var içinde işlemcide i7 4720hq galiba donanım arttıkça ısı artarmı?

bu sıcaklıklarda donanımın zarar görmesinden korkuyorum zarar görürmü?

Son olarak msi kullananlar varsa sport mode green mode comfort mode var gaming centre inde hangisi oyun ve boşta için iyidir söylerse sevinirim

edit : Ayrıca cs deyken 130 140 fps aliyorum acaba gtx970 deilde intel hd graphicsimi kullanıyor pc nsaıl anlıyacağım neyi kullandığını?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moondragon123 -- 28 Ağustos 2015; 15:50:31 >

• moondragon123 M kullanıcısına yanıt
    Benimde kafam hep msi a kayıyor aynı laptoptan almayı düşünüyordum sizinki gibi.

Cs go hafif bir oyun gta 5 gibi oyunda turbo fan açmadan 90ı görecektir.Değerler fazla baya yapabileceğiniz 2şey
    İade etmek
    İkinciside güç seç seneçeklerinden işemci yi %85 le sınırlayın 10derece düşer.

Oyunda Klavye sıcaklığı w a s d kısmı ve turbo fansız oyunda ses durumu nasıl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende Msi gt70 kullanıyorum gta 5 gibi ağır oyunlarda ısınma oluyor normal olarak dizinde kullanmıyorsan oyun oynarken sıkıntı olmaz zaten turbosuz da kendini soğutuyor, sadece bir kaç programı bir arada kullandığımda turbo fan açıyorum şimdiye kadar bir sorun çıkarmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Trakyacus

Benimde kafam hep msi a kayıyor aynı laptoptan almayı düşünüyordum sizinki gibi.

Cs go hafif bir oyun gta 5 gibi oyunda turbo fan açmadan 90ı görecektir.Değerler fazla baya yapabileceğiniz 2şey
    İade etmek

cs go hafif bir oyun evet ama bence optimizesi okadar iyi deilki benim masaüstü pcmde gta açıkken fan sesi bile duyulmuyorken cs go açınca süpürge gibi oluyor. Belkide kalabalık serverlerin etkiside vardır.

klavye sıcaklığı orta seviye diyebilirim daha çok klavyenin üst kısmı ısınıyor . Isınma konusu var fakat genelde her laptopda herkes aynı şeyden şikayetçi

ben bu laptobu seçerken önemsediğim 3şey vardı 1 hafiflik (karbon-lityum karşımı kasa) 2. gtx970m 3. de ssd si olması bence alınabilecek bir laptop bu fiyata gtx970 li asus roglar 1000 tl falan daha pahalı birde 4kg cıvarı oluyorlar.

ses konusuna gelince süper ötesi çift tarafta çifter hopörlor var ayrıca bass seslerde baya iyi çıkıyor .

• quote:

Orijinalden alıntı: Trakyacus

İade etmek

Fan sesi bostayken gunduz duymak zor gece sessizlikte cok hafif var oyunda fan sesi geliyor 0 ses deil bana cok gelmedi turbo fanda rahatsiz etmiyor cok abarti supurge gibi ses yok yani. Sesden sikayetci deilim ama kisiden kisiye deisebilir eski masaustu pcmden sonra iyi geldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: moondragon123

merhaba dün msi ge72 modelini aldım . Boştayken cpu 50 55 derece cs go girdiğimde 85 lere kadar çıkabiliyor turbo fanı açtığımda 80 lerde oluyor bukadar ısınması normalmi? altına soğutucu falanmı almalıyım yeni ürün daha toz falan olmamıştır

Son olarak msi kullananlar varsa sport mode green mode comfort mode var gaming centre inde hangisi oyun ve boşta için iyidir söylerse sevinirim

edit : Ayrıca cs deyken 130 140 fps aliyorum acaba gtx970 deilde intel hd graphicsimi kullanıyor pc nsaıl anlıyacağım neyi kullandığını?

MSI'ın genel sorunudur ısınma. Cihaz ısınıyor, yapacak birşey yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: moondragon123

merhaba dün msi ge72 modelini aldım . Boştayken cpu 50 55 derece cs go girdiğimde 85 lere kadar çıkabiliyor turbo fanı açtığımda 80 lerde oluyor bukadar ısınması normalmi? altına soğutucu falanmı almalıyım yeni ürün daha toz falan olmamıştır

- 80 derecelik sıcaklık normal sınırlar içindedir.

- Daracık bir alanda GTX970M ve i7-4720HQ ikilisinin ısınması normaldir.

- Sıcaklıklar donanıma zarar vermez. İşlemci yada ekran kartı belli bir sıcaklığın üzerinde çalışmaya başladığı zaman otomatik olarak kendini kapatır.

- Oyun için Gaming Mod.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus laptop ısınma sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Asus fx503 ısı problemi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.