MSI GE-72 laptobumun klavyesine bira döküldü ve şuan ışıkları yanıyor düzgünce fakat tuşların hiç biri düzgün basmıyor nerdeyse. ''F'' tuşuna basıyorum ''ba'' gibi bir şey yazıyor vs. Servispoint'e yollamayı düşünüyorum fakat doğru bir karar mıdır bu? Ne kadar sürer tamir süresi , ücreti ne olur vesaire bilgisi olan var mıdır.
3-4 ay önce sormuştum klavye değişimi 90$ + kdv dediler.
sarhoş olmuştur ayılınca geçer
quote:
Orijinalden alıntı: kaan4554
MSI GE-72 laptobumun klavyesine bira döküldü ve şuan ışıkları yanıyor düzgünce fakat tuşların hiç biri düzgün basmıyor nerdeyse. ''F'' tuşuna basıyorum ''ba'' gibi bir şey yazıyor vs. Servispoint'e yollamayı düşünüyorum fakat doğru bir karar mıdır bu? Ne kadar sürer tamir süresi , ücreti ne olur vesaire bilgisi olan var mıdır.
sarhoş olmuştur ayılınca geçer
quote:
Orijinalden alıntı: kaan4554
Hocam aslında bir an önce göndersen, çünkü klavye hariç diğer bileşenlerle zarar görebilir. Değişim ücretini telefon edip sorabilirsin: