Şimdi Ara

MSI GE72 için SERVISPOINT?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MSI GE-72 laptobumun klavyesine bira döküldü ve şuan ışıkları yanıyor düzgünce fakat tuşların hiç biri düzgün basmıyor nerdeyse. ''F'' tuşuna basıyorum ''ba'' gibi bir şey yazıyor vs. Servispoint'e yollamayı düşünüyorum fakat doğru bir karar mıdır bu? Ne kadar sürer tamir süresi , ücreti ne olur vesaire bilgisi olan var mıdır.

• 3-4 ay önce sormuştum klavye değişimi 90$ + kdv dediler.
  • sarhoş olmuştur ayılınca geçer
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan4554

MSI GE-72 laptobumun klavyesine bira döküldü ve şuan ışıkları yanıyor düzgünce fakat tuşların hiç biri düzgün basmıyor nerdeyse. ''F'' tuşuna basıyorum ''ba'' gibi bir şey yazıyor vs. Servispoint'e yollamayı düşünüyorum fakat doğru bir karar mıdır bu? Ne kadar sürer tamir süresi , ücreti ne olur vesaire bilgisi olan var mıdır.

sarhoş olmuştur ayılınca geçer
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan4554

MSI GE-72 laptobumun klavyesine bira döküldü ve şuan ışıkları yanıyor düzgünce fakat tuşların hiç biri düzgün basmıyor nerdeyse. ''F'' tuşuna basıyorum ''ba'' gibi bir şey yazıyor vs. Servispoint'e yollamayı düşünüyorum fakat doğru bir karar mıdır bu? Ne kadar sürer tamir süresi , ücreti ne olur vesaire bilgisi olan var mıdır.

Hocam aslında bir an önce göndersen, çünkü klavye hariç diğer bileşenlerle zarar görebilir. Değişim ücretini telefon edip sorabilirsin:

http://www.servispoint.com/iletisim.aspx

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.