Şimdi Ara

MSİ GE70 BATTLEFİELD 4 HIGH GRAFİK ISI DEĞERLERİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba forum ahalisi, geçen ay aldığım msi ge70 20OE model laptobumda Battlefield 4ü ekte görmüş olduğunuz grafik seçeneklerinde sorunsuz oynamaktayım. Size sormak istediğim sizce yanda görmüş olduğunuz ısı değerleri normal mi bu gaming laptopa göre. Şimdiden teşekkürler.
    Sistem İntel i7-4700MQ - Nvidia GeForce GTX 765M 2GB GDDR5 - 17.3'' FHD, 1920x1080 Ekran - DDR3 16GB (8GB*2) RAM - 1TB 7200 RPM HDD  MSİ GE70 BATTLEFİELD 4 HIGH GRAFİK ISI DEĞERLERİ
    Bir de bazı zamanlar GPU 78 dereceye kadar çıkabiliyor. Cevaplarınızı bekliyorum.
     MSİ GE70 BATTLEFİELD 4 HIGH GRAFİK ISI DEĞERLERİ

• Gayet normal ben ultrada 74-75 derece gördüm fps olarakda 40 fps ortalama alıyorum ama bölüme göre değişiklik değiştiriyor bazen 25-35 arası değişiyor.Bu arada bf4 scale ve hud sıze ayarlarını fulleyince 10 fps :-)) sağlam oyun bf4

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevabın için teşekkürler evet oyun çok sağlam ve ben böye aksiyonu daha önce hiçbir fps oyunda görmedim herşeye değer yani
  • bi ince kasaya iyi donanım sıkıştırılmış laptop için normal demekten başka bilşi gelmez elden. y500-y510p-ge serisi hep aynı cayır cayır yanıyor aletler.
  • Peki bu ısılar donanımın ömrünü çok kısaltır mı? Yani ne bileyim msi yapmış sonuçta ona göre birşey düzenlemişlerdir ama insan emin olamıyor.
  • kansoros kullanıcısına yanıt
    Oyun içinde sıcaklık değerini ölçen msiafterburner programı var onunla ölçün daha saglıklı sonuçlar elde edersiniz.Zannedersem oyunu alta alıp bakıyorsunuz değerlere ve sogutucu kullanıyormusunuz onunla alakalı bilgi vermemişsiniz ?
  • Değerler o incelikte bir kasaya göre normal Daha iyisi o ebatlarda olamaz sanırım. (çift fanlı bir ge 70 üretilirse belki daha iyi olabilirdi ama yok)

Firmaların elinde olan bir durumda yok aslında. Tüketici taşınabilir yüksek performans istiyor. Üretici bunu sağlayacak donanımı koyuyor ama haliyle donanım fazla ısınıyor. Ne yapılabilir ? mevcut msı ge70 kasasından 2 kat kalın kasa yapılır bu sıcaklığı biraz daha azaltabilir. (tabiki 20 derece beklemeyin) bu zamanda hem maliyet artar+hem kaba bir görüntü yüzünden her müşteri kesimine hitap etmez+hemde taşınabilirlikten büyük bir fedakarlık yapılır.

Kısacası ısıya çözüm pek yok. Oyun notebook u denilen şey alırsın masana koyar oynarsın. yolculuğa çıkacağın zamanda 4 5 kilo artık ne geliyorsa alır taşır tekrar masaya koyar oynarsın. Yapacak başka birşey yok

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Eksik bilgileri de vereyim sizlere hemen cevaplarınız için de teşekkürler. Turbo fan açık kullanıyorum ve msi afterburner programında da aşağı yukarı bu değerleri alıyorum. Zalman NC-3000 almayı düşünüyorum yararlı olur mu sizce ve bu ısılarda bu sistemin ömrü ne kadar olur sizin bilginize sığınıyorum
  • Hocam sizin değerler iyimiş ben geforce experience ile optimum ayarları yaptım orda bir kaç low vardı onları medium yapıp çözünürlüğüde fhd yaptım yani benim çoğu mediumda sizin hepsi highda ama bende 85dereceyi buluyor bendeki ge70 vatandan alınma acaba bu değerleri kaç saat oynadıktan sonra aldınız ? 5-10 derece fark az değil yani ısınmaması için yaptığınız extra birşey var mı :)
  • Ben geforce experience i kullanmıyorum çünkü battlefield 4ü low ayarlara çekiyor hemen ki bence bu çok saçma. Böyle bir sistemin ultrayı kaldırabilmesi lazım ki kaldırıyor da. Bu ısı değerleri 1 saat oynadıktan sonra oluyor. Valla ısınmaması için yaptığım ekstra birşey yok dediğim gibi turbo fan açık oyundayken sürekli başka soputucu sistem yok ama alıcam veya kendim bir laptop soğutucu yapıcam
  • Yeni alınmış bir Laptop için 6,8 hatta 10 derece sıcak geldi bana..
    Belki MSI'ın bu çözümü biraz ısınıyordur.. (İnce kasadan dolayı) Sorun çıkarmaz, iyi oyunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mobile Prof. -- 18 Şubat 2014; 14:27:43 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.