Bildirim
Msi ge70 apache pro681 ekran kartı sorunu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Programı başlatırken yüksek performanslı ekran kartı ile çalıştırın. Bunu yapmak için programa sağ tıklayarak gerçekleştirebilirsiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ekran kartını hallettim ama heroes of the stormu ultrada oynuyorum başta kasmıyo ama 2 saat sonra kasmaya başlıyo ısınınca bu normalmi? Ve sürekli kırmızı yanıyo acma kapama yerinde normalde mavi yanıyodu acınca pc yi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ogsan55
Ekran kartını hallettim ama heroes of the stormu ultrada oynuyorum başta kasmıyo ama 2 saat sonra kasmaya başlıyo ısınınca bu normalmi? Ve sürekli kırmızı yanıyo acma kapama yerinde normalde mavi yanıyodu acınca pc yi
Hocam ısınmaya başladıktan sonra performansının düşmesi gayet normal. Hem işlemci hem ekran kartı ısınıyor çünkü. Kendini yakmamak için de hızını düşürüyor benim fikrimce. Zaten böyle bir şey yapmasa mavi ekran hatası alırsınız o daha kötü.
Düğme hakkında bi bilgim yok ne yazık ki msi kullanmıyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X