Şimdi Ara

MSI Ge70 Apache - Müzik dinlerken cızırtı problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Dün itibari ile msi ge70 notebook'umun, windows açılışında ve müzik dinlerken, bazı bir takım cızırtılar verdiğini fark ettim. Daha önce böyle bir sorumum yoktu, ilk defa dün akşam başıma gelmişti, tabii ki yazılımsal olarak müdahele yaptım. Lakin ne yazık ki herhangi bir sonuç alamadım, biraz moralim bozuldu ve ardından pc'yi kapattım.

Bu arada sorun hoparlör'de değil, kulaklık takarken de bu " Cızırtı " seslerini duyabiliyorum.

Servis point'e açıkcası cihaz'ı vermekten biraz endişe duyuyorum, çünkü hakların da çok iyi şeyler duymadım. Sizce yazılımsal bir problem olabilir mi? Sıfırdan güzel bir şekilde format atmayı düşünüyorum, bakalım sonuçlar ne olucak, bu arada bu sorun'u yaşayan arkadaşlarımız varsa, sizden ricam lütfen buraya yazın, çok teşekkürler!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hoparlör özellikleri-geliştirmeler-tüm ses efektlerini engelle tikini işaretleyerek dener misin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 07ONUR

Hoparlör özellikleri-geliştirmeler-tüm ses efektlerini engelle tikini işaretleyerek dener misin?

Merhaba hocam,

Pc'ye format attım, format atmadan önce de ufak tefek toz alma işlemlerini yaptım. Söylediğiniz şeyi de denicem, çok teşekkür ederim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.