Şimdi Ara

MSI GE70 2OE Windows 7 Ekran Kartı Driver Sorunu. (Acil Yardım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
6.330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar. Daha bugün msi ge70 2oe freedos aldım her şey tastamam kuruldu. Fakat ekran kartı driverını kurarken "NVIDIA Kurulum Programı Devam Edemiyor, önce bir Intel sürücüsü kurmalısınız." şeklinde bir hata alıyorum. Intel Chipset, Intel Management Engine, Intel Rapid Storage Technology hatta Intel USB3.0 driver bile yükledim bana mısın demiyor. Acayip sinir oldum. Nasıl şu illet hatadan kurtulup bilgisayarımın ekran kartını görmesini sağlayabilirim ? Bu arada doğru driver'ı yüklüyorum.



  • https://downloadcenter.intel.com/SearchResult.aspx?lang=eng&ProductFamily=Graphics&ProductLine=Laptop+graphics+drivers&ProductProduct=4th+Generation+Intel%C2%AE+Core%E2%84%A2+Processors+with+Intel%C2%AE+HD+Graphics+4600

    bu linkten istediğin driveri yükleyip sonra nvidia driverina geçebilirsin. Ama yinede istediğin sonucu alamama durumun var windows8'e geçmen en doğrusu olacak.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ycandiler

    Merhabalar. Daha bugün msi ge70 2oe freedos aldım her şey tastamam kuruldu. Fakat ekran kartı driverını kurarken "NVIDIA Kurulum Programı Devam Edemiyor, önce bir Intel sürücüsü kurmalısınız." şeklinde bir hata alıyorum. Intel Chipset, Intel Management Engine, Intel Rapid Storage Technology hatta Intel USB3.0 driver bile yükledim bana mısın demiyor. Acayip sinir oldum. Nasıl şu illet hatadan kurtulup bilgisayarımın ekran kartını görmesini sağlayabilirim ? Bu arada doğru driver'ı yüklüyorum.

    cd yi tak aygıt yöneticisinde sarı ünlem olabilir ordan yükle .ara de cd den arat.böyle dene birde win 7 çok sorun çıkarır o pc de kolay gelsin




  • Sanırım Win7 kullanıcılarının işkencesi bitti. Msi sonunda driverlari siteye koymuş aşağıdaki linkten tüm driverlari indirebilirsiniz.


    http://www.msi.com/product/nb/GE70-2OE.html#download
  • Windows 7 de wifi sorunu vardı bunu düzeltmişler mi?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyle görünüyor bi denmekte fayda var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gunesahmet

    Oyle görünüyor bi denmekte fayda var

    Öyleyse çok iyi olur ya başlarım bu windows 8'e bu kadar berbat işletim sistemi görmedim.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gunesahmet

    Sanırım Win7 kullanıcılarının işkencesi bitti. Msi sonunda driverlari siteye koymuş aşağıdaki linkten tüm driverlari indirebilirsiniz.


    http://www.msi.com/product/nb/GE70-2OE.html#download

    Oradaki bütün driverları indirdim. Ekran kartı için sitede bir çözüm yok hâlâ. Uğraşmaya değmez dün bütün gece hiç uyumadım bunu yapacağım diye. Sanırım windows 8 e geçeceğim.


    quote:

    Orijinalden alıntı: gunesahmet

    https://downloadcenter.intel.com/SearchResult.aspx?lang=eng&ProductFamily=Graphics&ProductLine=Laptop+graphics+drivers&ProductProduct=4th+Generation+Intel%C2%AE+Core%E2%84%A2+Processors+with+Intel%C2%AE+HD+Graphics+4600

    bu linkten istediğin driveri yükleyip sonra nvidia driverina geçebilirsin. Ama yinede istediğin sonucu alamama durumun var windows8'e geçmen en doğrusu olacak.


    Ayrıca linkteki driverı indirdim sorun çözüldü. Yine de ne olur ne olmaz windows 8 e geçeceğim. Teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ycandiler -- 23 Temmuz 2013; 9:32:45 >




  • En mantıklısını yaparsın ayrıca Efi sistemini Windows 7 desteklemiyor bunun için ilerde mecburen Win8'e geçecektin...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.