Şimdi Ara

MSI GE70 2OE-201TR İlk izlenim ve Net sorunu!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabayın!! ben 2-3 gün önce vatandan aldım GE70 2OE-201TR modelini. yoruma gerek yok msi msidir. bilmiyorum ama kasa alüminyum herhalde buz gibi. tabi oyunlarda ısındı biraz ama gerektiği kadar. test yapmadım kaç derece diyemem. ekran mat bu çok iyi işte! vatan İnternet kampanyasında 3.89 tl şuan! ama maalesef benim tek kartta bu kadar limit çıkmayacağa için şubeden almak zorunda kaldım fiyatı da 3300 TL! tabi ben nette düşük fiyat diye bastırdım da bastırdım :) multi-core gun3 v5 mouse ( 120tl) ve bi kaç ara kabloyu beleşe getirdim :)

neyse geleyim soruma BAZEN bağlantı var ama nete giremiyorum neden acep?

bide tabi tahminimce olmuyordur ama 3d gözlük alsam bu makinadan 3d görüntü alabilir miyim ?

• Merhabalar bende yaklaşık 4 gün evvel Vatan bilgisayardan bu ürünü aldım. Aynı şekilde internet kopmaları şikayeti ile bu sabah Vatan Bilgisayar Bostancı şubesi teknik servisine bilgisayarı bıraktım.

Servisten sonra sıkıntı devam etmesi durumunda benim yapabileceğim birşey var mıdır? yoksa iade yoluna mı gitmem gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim.

Şimdiden teşekkür eder, iyi günler dilerim.
  • Tekrar Merhaba,

Bilgisayar servisten geldi fakat aynı sorun devam etmekte FW güncellemesini yaptım fakat sorun devam etmekte.

Yardımcı olursanız çok sevinirim, şimdiden teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alfiethetourguide

Merhabayın!! ben 2-3 gün önce vatandan aldım GE70 2OE-201TR modelini. yoruma gerek yok msi msidir. bilmiyorum ama kasa alüminyum herhalde buz gibi. tabi oyunlarda ısındı biraz ama gerektiği kadar. test yapmadım kaç derece diyemem. ekran mat bu çok iyi işte! vatan İnternet kampanyasında 3.89 tl şuan! ama maalesef benim tek kartta bu kadar limit çıkmayacağa için şubeden almak zorunda kaldım fiyatı da 3300 TL! tabi ben nette düşük fiyat diye bastırdım da bastırdım :) multi-core gun3 v5 mouse ( 120tl) ve bi kaç ara kabloyu beleşe getirdim :)

neyse geleyim soruma BAZEN bağlantı var ama nete giremiyorum neden acep?

bide tabi tahminimce olmuyordur ama 3d gözlük alsam bu makinadan 3d görüntü alabilir miyim ?

Hayırlı olsun aynı ürün bendede var.Bi kere kasa alüminyum değil.3d gözlük alırsanız öylece bakarsınız ekrana çnkü ekran 3d desteklrmiyor.Net sorununa gelince ben böyle bir sorunla karşılaşmadım muhtemelen driver kaynaklı bir sorun.Driveeları güncelleyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.