Şimdi Ara

MSİ GE70 20-e'de hangi marka ssd kullanıyorlar ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi forumlar, msi ge 70 20e alıcam inşaallah, ssd'li olan modelinde hangi marka ssd takılı bılıyormusunuz ?

Sormamda ki amaç şu, ssd siz modelinde işletim sistemi yuklu arasında 400 lira gıbı fark var, acaba 128 gb ssd yerıne ben gıdıp ssd'siz modelını alırsam artan parayla ssd'yi gidip kendm alsam nasıl olur? bu arada sonradan ssd takarsam işletim sistemide sılınecek dımı ? ıcınde cd de gelmıyor sanırım ?

• İşletim sistemi yüklüyse recovery bölümünü cd yada flash belleğe yedeklersin ssd'ye kurarsın.İşletim sistemi olanda cd gelmez olmayanda yani freedoslarda sadece sürücü cdsi bulunuyor işletim sistemi yok.Bu arada üzerinde normal bildiğiniz ssd yok normla ssd takmak için hddyi yada DVD romu sökmek zorundasınız msata ssd üzerinde olan ve arkadaşların önceki modellerde söylediği iyi bir marka olmadığı hatırlamıyorum ismini.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cengaver53 -- 21 Ocak 2014; 23:42:19 >
  • msi 2oe-205xtr model laptopumu satıyorum 3 aylık makyaj 10/10 pm atarsanız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cengaver53

İşletim sistemi yüklüyse recovery bölümünü cd yada flash belleğe yedeklersin ssd'ye kurarsın.İşletim sistemi olanda cd gelmez olmayanda yani freedoslarda sadece sürücü cdsi bulunuyor işletim sistemi yok.Bu arada üzerinde normal bildiğiniz ssd yok normla ssd takmak için hddyi yada DVD romu sökmek zorundasınız msata ssd üzerinde olan ve arkadaşların önceki modellerde söylediği iyi bir marka olmadığı hatırlamıyorum ismini.

o zaman en ıyısı ben ssdlı modelını alıp ona işletım sıstemı yuklemek olucak dımı hocam?
  • Alabilecek durumun varsa tabiki bu şekilde daha iyi olur zaten ssd'ye vereceğin farkı buradan tedarik etmiş olursun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cengaver53

Alabilecek durumun varsa tabiki bu şekilde daha iyi olur zaten ssd'ye vereceğin farkı buradan tedarik etmiş olursun

Alıcam inş, bakıyorumda en uygun msı gelıyor gamıng notebook olarak. pek uygun olmasada dıgerlerıne oranla donanımla fıyatı uygun gelıyor
  • MSİ gs serisini cıkartmıs. Gecen merak ettim acıkcas hayal kırıklıgına ugradım. Normal GE serisine gore sadece 300 gr hafif. Performans olarakta bisey vaat etmiyor.
    Sadece design hosuma gitti guzel yapmıslar ama onun dısında Ge serisi dururken GS almaya gerek gormuyorum.
    Not Gigabaytın yeni SLI modelini merakla bekliyorum. Ama o da 2000-2700 dolar arası olur tahminime Fiyat avantajını kaybeder.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jubeii -- 23 Ocak 2014; 4:18:40 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.