Notebook Markası : MSI Ürün Kodu : 802XTR İşlemci Markası : Intel İşlemci Tipi : Intel Core i5 2450m İşlemci Cache : 3 MB Ekran Boyutu : 15.6 Ekran Tipi : Full HD Ekran Çözünürlüğ : 1920x1080 Ekran Kartı : Nvidia Ekran Kartı Belleği : 2 GB Grafik İşlemcisi : Nvidia GeForce GT 635M HDMI : Var Sistem Belleği : 6GB Bellek Tipi : 1333 MHZ DDR3 Disk Kapasitesi : 750 GB Disk Hızı : 7200 RPM Optik Sürücü : DVD Super Multi Ethernet : Gigabit Ethernet LAN 10/100/1000 Wireless : 802.11b/g/n Bluetooth : Bluetooth 3.0 + HS Usb Portu : 1 USB 2.0 + 2 USB 3.0 Video Portu : 15 pinli VGA video konnektörü Klavye : Numerik Q TR Hoparlör : Var Kart Okuyucu : Var Kamera : Var Parmak İzi Okuyucu: Yok Touchpad : Var Uzaktan Kumanda : Yok İşletim Sistemi (Yazılım) : Windows 7 Ultima Paket İçeriği : Notebook/Adaptör/Pil Notebook Ağırlığı : 2.49 Kg Garanti Süresi : 16 Ay Resmi MSI Servisi Hediye : Orjinal MSI Çanta
-----------------------------------------------
14 Mart 2012 tarinde sanalmarketimden aldım 1.898 TL Olarak
15 Ay Garantisi kalmıştır....Aldığım günden beri hiçbir arıza çıkarmamış servislik durumu olmamıştır makineda hiçbir çizik yoktur....
Bilgisayar oyun laptopu olduğundan en son oyunları full hd olarak çalıştırıyor. ısınma sorunu yoktur...
Askere gideceğim için satıyorum yoksa bu fiyata bile satmazdım...FİYAT GAYET UYGUNDUR....
FİYAT : 1250 TL , FİYAT SONDUR ALICAM DİCEKLER MESAJ ATSINLAR SADECE BURSA İÇİ SATILIKTIR DİĞER İLLERDE OLMAZ... Ciddi alıcıları evimde misafir ederim pc ile oyun oynayanbilir herşeyine bakabilir garanti belgeleri çantası herşeyi msi çantanın içinde
özel mesaj ile irtibata geçinSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.