Şimdi Ara

MSI GE620DX-650TR Yardımm??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu ürünü almayı düşünüyorum bilgisi olanlar yazabilir mi lütfen? Son oyunlardaki performansı nsl? ısı duru mu nsldr malzeme plastik mi metal mi? MSI teknik servisi iyi midir bi sorun olurmu yardım için şimideden teşekkürler...

MSI GE620DX-650TR
    http://www.pcdepo.com/msi-ge620dx-650tr-notebook-urun6562.html

• Aynı konudan var, gir oku bir zahmet , 10 tane mesaj var zaten totalde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Katıksız Manyak!

Aynı konudan var, gir oku bir zahmet , 10 tane mesaj var zaten totalde.

• Lenovo İdeapad Y570 çok satan ve çabuk tükenen modele nazaran artı özellikleri, Full HD ekranı, yanında gelen opsiyon hediyeler, HD Webcam 720p gibi özellikleri var. Buna göre 200 YTL bahsettiğim az önceki modele göre fiyat farkı var.Benimde almak istediğim bir model. Aldığınızda pişman olacağınızı sanmıyorum. Isınma olayına gelince, yüksek laptoplarda ısınma kaçınılmaz. Bu kimsenin gözünü korkutmamalı. Üreticiler bunun normal olduğunu vurguluyorlar.Yüksek işlem hacmi dahilinde her donanım ısınabilir.
  • quote:

nerde acaba o konu biz goremiyoruz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • öyle bir konu vardı cevabını vermiştik o konuyu aramaktansa bu bilgisayarın konu başlığını gözden geçirin istediğiniz soruları sorunhttp://forum.donanimhaber.com/m_56518642/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: UqR94

quote:

7 şubatta açılan bir konuyu şimdi şimdi bu sayfada bulamazsın.
    Model adını yazarsan çıkan konulardan donanım bilgisi parantezli olanı okuyabilirsin. Aynı vakitte açılan ve aynı içerikli konular.

Sen göremiyorsan da bana atar yapma, arama moturunu kullanmayı öğren lütfen. Saygılar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Model adını yazarsan çıkan konulardan donanım bilgisi parantezli olanı okuyabilirsin. Aynı vakitte açılan ve aynı içerikli konular.

Sen göremiyorsan da bana atar yapma, arama moturunu kullanmayı öğren lütfen. Saygılar.

atar falan degil arama yapmayi o adamda biliyor benim gibi demekki o konularda aradigini bulamamiski yenisini acma ihtiyaci hissetmis. Ara Ac oku bi zahmet diyerek adami aptal yerine koyuyorsunuz yanlis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

atar falan degil arama yapmayi o adamda biliyor benim gibi demekki o konularda aradigini bulamamiski yenisini acma ihtiyaci hissetmis. Ara Ac oku bi zahmet diyerek adami aptal yerine koyuyorsunuz yanlis

Neyini tartışıyoruz? konuya girip okusaydın içeriklerinin tamamen aynı olduğunu görürdün.

• okumak lazım önce
  • quote:

Orijinalden alıntı: dakikadagol

okumak lazım önce

650tr icin acilmis bir inceleme vs konusu bu forumda bulunmamaktadir bence size birer gozluk lazim ;)
  • yukarda verdim msi'nin bütün modelleri var orda kendi yorumlarınızdan ziyade diğerlerinide okuyun.
  • Al doyasıya kullan akıyor pc arkadaşımda var bende 640dx aldım ikimizde wowu full grafik oynuyoruz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.