Şimdi Ara

msi ge62 6qf ısınma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaslar son zamanlarda laptop cok ısınıyor gibi gelmeye başladı , sadece chrome acıkken günlük kullanımda 45-50 dereceler normal midir (antalya normal sıcaklık 35 derece iken )
    fifa 17 oynarken 85-90 dereceleri görüyor
    msi ge62 6qf ısınma sorunu



  • Ayni durumdan sikayetciyim,
    Msi GE62 6QF kullanicisiyim. Bilgisayarimi 1 subat 2017 tarihinde Amazon.com dan aldim. Su siralar isinma konusu canimi sikmaya basladi. Sanki cok isiniyor. Daha 4-5 aylik cihaz neden bu kadar isiniyor olabilir yada bana mi isiniyor gibi geliyor? Malum ilk oyun bilgisayarim isinma degerlerinin normal olup olmadigini bilmiyorum. Bios surumum mu guncel degil?
    Cihaz linki: https://www.msi.com/Laptop/support/GE62-6QF-Apache-Pro#down-bios
    Asagidaki degerler Overwatch oynarken alindi, sizce normal mi yoksa bir kac ayar cekilmesi mi gerekiyor? Ayrica sogutucu tavsiyelerine acigim butcem 200 max simdilik.
    msi ge62 6qf ısınma sorunu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yaxis -- 3 Ağustos 2017; 18:42:42 >




  • Genel olarak; çok dar bir alana sıkıştırılan ve çalışırken sürekli olarak ısı üreten işlemci, ekran kartı ve bellek gibi bileşenlerden oluşan laptopların ısınması son derece normaldir. Oyun sırasındaki 80-90 derecelik sıcaklıklar için panik düğmesine basmaya da gerek yok. Laptop soğutucular, özellikle sıcak yaz aylarında yardımcı olur.
  • gpu ve cpu 100 dereceye kadar hiçbir sorun olmaz, tek sorun 100 dereceye yakın sıcaklıklarda çok uzun süre kullanırsanız bu cpu ve gpunun etrafındaki bazı bileşenleri olumsuz etkileyerek laptop ömrünü biraz kısaltabilir. O da çok endişe edilmesi gereken bir durum değil.
  • Güç planından max işlemci kullanımını %95 falan yapın. Perfonmasta fazla kaıyp olmaz ama sıcaklıkta düşüş olabilmektedir. Hatta %80e falanda düşürüp deneyin ısı miktarı dahada düşer ama fps kaybı olabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.