Şimdi Ara

MSİ GE60 OYUN PERFORMANSU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu aralar oyun leptopu almaya karar verdim düşündüğüm model de MSİ GE60 tabi bazı sorularım olucak

crysis 3 battlefield 3 far cry 3 gibi oyunlarda ultra da açarken performans nasıl ? kasma ,fps düşüşleri oluyor mu ?

+ ses kalitesi nasıl ?

• quote:

Orijinalden alıntı: N4TSU

bu aralar oyun leptopu almaya karar verdim düşündüğüm model de MSİ GE60 tabi bazı sorularım olucak

crysis 3 battlefield 3 far cry 3 gibi oyunlarda ultra da açarken performans nasıl ? kasma ,fps düşüşleri oluyor mu ?

+ ses kalitesi nasıl ?

crysis 3 1366*768 ultra kasıyor(normaldir)

battlefield 3 1920*1080 ultra kasmaz

far cry 3 1920*1080 high kasmaz

Ses kalitesi HARİKA

• hiçbir oyunda kasmayan fiyatı 3.5 i geçmeyen bir laptop önerebilir misin ?
  • Monster alabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gtx 660 ve üzeri tüm oyunları 1920x1080'de açar, ama ultrada açar diye bişey yok. Oyuna göre değişir, ayarları low, normal, high, very high arasında değiştirmen gerekir oyuna ve karta göre

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: N4TSU

hiçbir oyunda kasmayan fiyatı 3.5 i geçmeyen bir laptop önerebilir misin ?

5000e dragon edition aldım benimki bile "her" oyunu kasmadan ultrada açmıyor. ( Bkz: Crysis 3)
    3.5e zor öyle ama sana ge60 öerebilirim. eğer beklersen yeni ge60 lar veya gx70 çok iyi duruyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atakan323 -- 7 Haziran 2013; 0:23:31 >
  • Hocam Temmuz gibi yeni ge60 gelicek içinde gtx 765 olucak onlardan alabilirsin. 2700 gibi fiyat olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.