Bilen bilir birkaç gün önce lenovo y580 almaya karar vermiştim ama fikrim değişti.Neden fikrimin değiştiğinide söyleyeyim arkadaşlar
1-Lenovo'nun facebook sayfasında kullanıcılardan gelen şikayetler beni soğutmaya yetti.
Arkadaşlar MSİ GE60 ONC almayı düşünüyorum.Nasıl bir bilgisayardır ısınma problemi varmıdır,oyun performansı nasıldır,full hd tadmin edicimidir,malzeme kalitesi nasıldır,fan çok ses çıkartırmı?
Msi ülkemizde pek tercih edilmese de, gerçekten oyun severler için çok iyi dizüstü bilgisayarlar üretiyor.. Özellikler tercih ettikleri ekran kartları iyi bir performansa sahip.. Gerçekten tatmin edici..
Full HD ekrana sahip olması bile beni cezbetmeye yetti aslında..
Ben de bir kaç güne aynı makineyi almayı düşünüyorum.
Ben 2 ay önce aldım. Max Payne 3, BF3, NFS Run hepsini ultra değil ama yüksekte kasmadan oynuyorum. Fifa felan ultrada kasmıyo zaten. Isınma sorunu yok. Başta söylediğim oyunlarda ısınıyo tabi o zamanda turbo fanı açınca sıkıntı yok. Benim tek sorunum hediye gelen mouse bozuk çıktı yoksa memnunum
kasımı bekle yeni seri gelebilir. 660m ekran kartlı
quote:
Orijinalden alıntı: limosthanatos
Pcdepodaki modelin işletim sistemi freedos. Freedos olmasına rağmen pahalı ürün. Bayram sonunda vatanbilgisayarın stoklarına gelirse win7 pre. modelini 2200 tl gibi alabilirsin. Bir de aralıkta gtx660m li modelinin geleceği söyleniyor.