Şimdi Ara

msi ge60 mı samsung np700g7c mi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nicholai Hel

    Evet, o fiyata göre pahalıymış. 3200 liraya olanı öneririm size.

    3400 liraya aldığı 4-5 aylık laptopu toplam 50-60 saat kullanarak 3100 liraya satması bana normal geldi. Pahalının tersi ucuzdur, ucuz değil orası kesin ama sıkıntısız sorunsuz bir cihaz için de iyi fiyattır. 2750 liraya ana kartını değiştirip satan arkadaş vardı, o fiyata çıkan birisi üçe beşe bakmayıp sıfır gibi cihaz alır. Gerçi 3100 liraya çıkan 3300-3400 liraya sıfırını da alabilir, ama maksimum son tutarı 3000-3100 lira olanlar için benim sattığım arkadaşımın olan laptop iyidir.

    Sormamış olsam da fiyat konusunda yorumlarınız için teşekkürler. O ikinci el bölümündeki arkadaş benim diye yazdım buraya, yoksa diyar diyar gezip şunu satıyorum deme huyum yoktur.

    http://forum.donanimhaber.com/m_72333368/mpage_1/f_/key_//tm.htm#72333368 bu fiyat nasıl sizce hocam ?

    xbr hocamız direk anakart ve ekran karıtnı 0 ile değiştirtmiş garantide




  • O değiştirmedi, onun önceden aldığı arkadaş değiştirdi. Bizim konuda yazılan çizilenleri hatırlıyorum, hatta ben de şakasına takılmıştım ona.

    Fiyat iyi, 6 aylık cihaz, garantide en sakat iki parçası değişmiş ama hatasız çalışıyor diyorsa öyledir. Tamamen alıcının inisiyatifinde olan bir şey.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nicholai Hel

    O değiştirmedi, onun önceden aldığı arkadaş değiştirdi. Bizim konuda yazılan çizilenleri hatırlıyorum, hatta ben de şakasına takılmıştım ona.

    Fiyat iyi, 6 aylık cihaz, garantide en sakat iki parçası değişmiş ama hatasız çalışıyor diyorsa öyledir. Tamamen alıcının inisiyatifinde olan bir şey.

    Nickiniz güzelmiş. Şibumi hayatımda çok ayrı yeri olan bir başyapıt.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sağolun, rumuz için bir günde aldığım ikinci övgü mesajı. Önceden yazdıklarım için övgü alırdım, bu zamana kadar da belki üç dört kere kullanıcı adımı beğenen olmuştur, son bir günde peş peşe iki övgüden sonra artık yazılarımın içeriğinin yavan olduğunu, insanları sadece kullanıcı adıyla etkileyebildiğimi düşünmeye başladım.

    Şibumi de güzel kitaptır. Konu bu kitap olmadığından çok uzatmak istemiyorum ama kitap okumayı seven arkadaşlar araştırsın alsın okusun. Her yerde var.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.