Şimdi Ara

MSI GE60 - Kararsızım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar MSI GE60 hep almak istediğim bir model olmuştur. Gerek tasarımı, gerek performansı her şeyiyle. Piyasada şu anda 2.100'e falan satılıyor. Ben bir buçuk, iki hafta sonra lap top almayı planlıyorum.Limitim 1800-1900 olacak gibi ama zorlarsam 2.100'e çıkarabilirim gibime geliyor. Sorum şu ki, msi ge60 için 200-300 fazladan vermeye değer mi? Yani verilecek bu para 1800-1900'luk laptoplardan karşı yaratacağı farkı karşılar mı performans olarak?

Bir sorum da şöyle olacak, ben ödemeyi 1100 lira kredi kartı, 1000 lira nakit şeklinde yapacağım. Bu tarz bir ödemeyi sanırım internet siteleri kabul etmez? Bir fikri olan var mı? Kabul etmiyorlarsa, Muğla-Fethiye civarında veya hiç olmadı İzmir'de bu fiyata elden alabileceğim bir yer biliyor musunuz?

Edit: Bir sorum daha olacak. GE60'ın bir çok farklı modelleri var. Kafam karıştı. Verdiğim fiyatlarda hangisini almamı önerirsiniz?

Yardımlarınıza gerçekten çok ihtiyacım var.

Teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RichardRose -- 26 Haziran 2014; 22:27:30 >

• Hocam limiti biraz daha yükseltirseniz bu ürünü öneririm

http://www.istanbulbilisim.com.tr/msi-g-series-ge70-2oe-267xtr-notebook-fiyati,109964.html

ama yok yükseltemem diyorsanız bu ürün de iyidir

http://www.istanbulbilisim.com.tr/msi-g-series-ge60-0nd-459xtr-notebook-fiyati,49955.html

bu fiyatlarda bu özelliklerden daha iyi bir özellikteki laptop zor bulursunuz tabi gözümden kaçmış olabilir ama msi oyun laptopları konusunda tecrübeli bir firmadır amam her halukarda siz gende kapsamlı bir şekilde araştırın

• Güzel öneriler fakat stoklarda yoklar. Uygun msi bulamazsam veya ben alana kadar biterse Dell Inspiron 7537 almayı düşünüyorum. Kredi kartı işini hallettim internetten alabileceğim fakat 10 gün sonra. O zamana kadar msi'ın bitme ihtimali de yüksek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RichardRose

Güzel öneriler fakat stoklarda yoklar. Uygun msi bulamazsam veya ben alana kadar biterse Dell Inspiron 7537 almayı düşünüyorum. Kredi kartı işini hallettim internetten alabileceğim fakat 10 gün sonra. O zamana kadar msi'ın bitme ihtimali de yüksek.

Hocam, fiyat seni ne kadar zorlar bilmiyorum ama GE60 2PC-091XTR Apache'den aşağısına yazık olur:

http://www.hizlial.com/msi-ge60-2pc-091xtr-apache-i5-4200h-28ghz-8gb-1tb-2gb-gtx850m-156-freedos-notebook/10375711

• Çok teşekkürler fakat baya zorlar :) Acil ihtiyacım olmasa bekliyeyim alayım dicem ama acil de ihtiyacım var ve o kadar çıkamıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lenovo z580 SSD Önerisi
    11 yıl önce açıldı
    Asus,Msi,Lenovo Hangisi
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.