Şimdi Ara

MSİ GE60 KAMERA SORUN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
9.845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar dün msi ge60 modelini satın aldım bilgisayarı incelerken bir şey dikkatimi çekti pc kamerayı tanımıyor bağlı bi cihaz yok diyor anlamış değilim ne yapmam gerekiyor yardımcı olursanız sevınırım kutu ıcerıgıne baktım kamera cdsı fılanda yok

• İnernetten driverini indir ve kur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arastırdımda netten bulamadım sız ındırme lınkını bılıosanız eger bana yollarmısınız
  • FN+F6 yapmayı denedin mi ? Yada Sbar' dan kamerayı açtın mı ikisi aynı yoldur.
  • fn +f6 yı denedım olmadı
  • Vla bilmiyorum kiZ
    Pc bende yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: elano68

Vla bilmiyorum kiZ
    Pc bende yok

olsun hocam sağolun yinede yardımlarınız ıcın ben bı tekrardan arastıraym netten bulamassam tekrar foruma donerım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    asus x550jk klavye sorunu
    10 yıl önce açıldı
    DELL G3 ısınma sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Asus laptop ısınma sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yok hiçbiyerde kamera driveri yok msinin ne yapmam gerek arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakgs94

yok hiçbiyerde kamera driveri yok msinin ne yapmam gerek arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim

Ge60in kendi konusuna yaz
    Daha cabuk cevap bulursun

• bundan daha alt bi forum mu var ben goremedm
  • https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=62358708

• Sbardan kontrol ettin mi ? Bu tür sıkıntılar sbardan kaynaklıyor olabiliyor.
  • halloldu arkadaşlar yanıt veren herkese teşekkür ederim nasıl halloldu bende anlamadm ama olsn :)
  • quote:

halloldu arkadaşlar yanıt veren herkese teşekkür ederim nasıl halloldu bende anlamadm ama olsn :)

GE70 var bende de. Kamera driveri yüklümüdür bilmiyorum kamerayı nasıl test edebilirim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: XanthiN

quote:

halloldu arkadaşlar yanıt veren herkese teşekkür ederim nasıl halloldu bende anlamadm ama olsn :)

GE70 var bende de. Kamera driveri yüklümüdür bilmiyorum kamerayı nasıl test edebilirim ?

kamera driveri büyük ihtimal yüklüdür merak etmeyin o 2 güne kendiliğinden düzelir sizin bir şey yapmanıza gerek yok
  • burakgs94 kullanıcısına yanıt
    Yav bozuk demedim ki düzelsin ? Nasıl test edicem . Skype tarzı dışında varmı programcık ?
  • test etmek derken neyden bahsettigini pek anlamadım ama pc win 8 ise eger baslangıc ekranından kameraya tıklayarak bakabılırsın win7 hakkında bı yorumda bulunamıycam
  • kardeşim bilgisayarı aç fn+f6 yap windows menüsünden kameraya gir.
  • Bende kuramıyorum kamerayı acil yardım fn + f6 yapıyorum yine yook
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.