Bildirim
MSİ GE60 KAMERA SORUN

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
İnernetten driverini indir ve kur
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
arastırdımda netten bulamadım sız ındırme lınkını bılıosanız eger bana yollarmısınız -
FN+F6 yapmayı denedin mi ? Yada Sbar' dan kamerayı açtın mı ikisi aynı yoldur. -
fn +f6 yı denedım olmadı -
Vla bilmiyorum kiZ
Pc bende yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: elano68
Vla bilmiyorum kiZ
Pc bende yok
olsun hocam sağolun yinede yardımlarınız ıcın ben bı tekrardan arastıraym netten bulamassam tekrar foruma donerım -
yok hiçbiyerde kamera driveri yok msinin ne yapmam gerek arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim -
quote:
Orijinalden alıntı: burakgs94
yok hiçbiyerde kamera driveri yok msinin ne yapmam gerek arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim
Ge60in kendi konusuna yaz
Daha cabuk cevap bulursun
bundan daha alt bi forum mu var ben goremedm -
https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=62358708
Sbardan kontrol ettin mi ? Bu tür sıkıntılar sbardan kaynaklıyor olabiliyor. -
halloldu arkadaşlar yanıt veren herkese teşekkür ederim nasıl halloldu bende anlamadm ama olsn :) -
quote:
halloldu arkadaşlar yanıt veren herkese teşekkür ederim nasıl halloldu bende anlamadm ama olsn :)
GE70 var bende de. Kamera driveri yüklümüdür bilmiyorum kamerayı nasıl test edebilirim ? -
quote:
Orijinalden alıntı: XanthiN
quote:
halloldu arkadaşlar yanıt veren herkese teşekkür ederim nasıl halloldu bende anlamadm ama olsn :)
GE70 var bende de. Kamera driveri yüklümüdür bilmiyorum kamerayı nasıl test edebilirim ?
kamera driveri büyük ihtimal yüklüdür merak etmeyin o 2 güne kendiliğinden düzelir sizin bir şey yapmanıza gerek yok -
Yav bozuk demedim ki düzelsin ? Nasıl test edicem . Skype tarzı dışında varmı programcık ? -
test etmek derken neyden bahsettigini pek anlamadım ama pc win 8 ise eger baslangıc ekranından kameraya tıklayarak bakabılırsın win7 hakkında bı yorumda bulunamıycam -
kardeşim bilgisayarı aç fn+f6 yap windows menüsünden kameraya gir. -
Bende kuramıyorum kamerayı acil yardım fn + f6 yapıyorum yine yook
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X