Şimdi Ara

Msi ge60 gtx765m ekran kartini galiba bozdum yardim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Oncelikle merhaba yaklasik 4 yıldır laptop bende.pubg de daha iyi fps almak icin kendimce msi afterburner programi ile duzensizce degerleri arttirdim bugun oyuna gireyim dedim oyunda bi dalgalanma oluyor tabiri caizse sanki frekans dalgalanmasi gibi fps low da ayni hala 25-40 arasi. Simdi benim iki sorum var ekran kartina zarar verdim mi? İkincisi ben bu laptopa kendim ekran karti alsam daha performansli bu laptopa uyar mi tesekkurler. Laptop msi ge60 2gb gtx765m i7-4700mq modeli simdiden tesekkurler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Afteburner ile voltaj ve frekans değerlerini artırsan bile bu ekran kartına fiziksel olarak hasar vermez. Fazla voltaj yada yüksek sıcaklıklarda GPU kendini korumak için otomatik olarak kendini kapatır. Sorunun cevabı ise; hayır, ekran kartına zarar vermedin. İkinci sorunun cevabı da hayır, çünkü GE60 modelinin ekran kartı, anakarta gömülüdür ve değiştirilemez.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ayberk1456

    Afteburner ile voltaj ve frekans değerlerini artırsan bile bu ekran kartına fiziksel olarak hasar vermez. Fazla voltaj yada yüksek sıcaklıklarda GPU kendini korumak için otomatik olarak kendini kapatır. Sorunun cevabı ise; hayır, ekran kartına zarar vermedin. İkinci sorunun cevabı da hayır, çünkü GE60 modelinin ekran kartı, anakarta gömülüdür ve değiştirilemez.

    cevabın için çok teşekkür ediyorum. Peki şu problem neden oldu pubg de normal oynarken bir anda kare atlama gibi bişi oluyor sanki sayfa yenilerken kasılma olur ya ona benzer video çektim ama video da tamlarak belli olmuyorhttps://www.youtube.com/watch?v=J46AHFQbWmE




  • İşletim sistemi, oyun, virüs yada driver'dan olabilir ama kesinlikle ekran kartındaki donanımsal bir sorundan kaynaklanmıyor. Temiz bir Windows kurulumu durumu kurtarabilir.
  • Sorun cozuldu muhtemelen ekran karti guncellestirmesini iki defa yapmisim sifirlayinca ortadan kalkti

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.