Şimdi Ara

Msi Ge60- Asus N56VZ Karşılaştırması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
2.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yakın zamanda bir laptop almayı düşüyorum.Forumu baya araştırdım bu 2 ürünle ilgili cok konu var ama tatmin olamadığım bir cok sorum var.Kullana arkadaşlar lütfen yardım eder misiniz?
    Msi Ge60
    Asus N56VZ

1.Araştırdığım kadarıyla N56 ın tasarımı ve kasa kalitesi GE60 göre cok cok iyi. Herkes Asus un bu konuda çok daha iyi oldugunu söylüyor.İzlediğim incelmelerde görüdüm kadarıyla da bu gerçekten böyle.Msi ın malzeme kalitesi sizce kötü mü?
    2.2 ürününde fiyatları ve özellikler hemen hemen aynı . Msi da ekran kartı drr5 . Bu çok fark eder mi?
    3.Msi da extra fan özelliği var. Kullanıcıların bu konuaki yorumu nedir? Mesela ağır yük altında 2 bilgisayarda ısınma problemi var mı?
    4.Teknik servis açısından sanırım Asus daha iyi ?
    5. Msi ın aynı modelinin i5 versiyonuda var.Haliyle daha ucuz. Sİzce aradaki farka değecek kadar performans farklılığı var mıdır?(oyun kullanımında)
    6.İnternetten almayı düşürsem pcdepo.com almayı düşüyorum .Bu siteyi güvenebilir miyiz?

• MSI'ın malzeme kalitesi kötü değil fakat Asus daha şık görünüyor.
    MSI'ın ekran kartı küçük farkla daha iyidir.
    İki laptopta da ısınma sorunu yok diye biliyorum.
    İki markanın da servisi iyi.
    Oyun kullanımında i5-i7 farkı çok azdır.Yani i7 ile aradaki farkı vermeye değmez.
    pcdepo forumda bilinen sitelerdendir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EPICA

MSI'ın malzeme kalitesi kötü değil fakat Asus daha şık görünüyor.
    MSI'ın ekran kartı küçük farkla daha iyidir.
    İki laptopta da ısınma sorunu yok diye biliyorum.
    İki markanın da servisi iyi.
    Oyun kullanımında i5-i7 farkı çok azdır.Yani i7 ile aradaki farkı vermeye değmez.
    pcdepo forumda bilinen sitelerdendir.

Woow cok net oldu . Teşekkür ederim. Peki birkaç sey daha sorcam. BU 15.6 inç ekranda oyun keyfi nasıl peki. Bİr de 15.6 inc ekran ve full hd cözünürlük günlük kullımda sorun cıkarabilir mi ? (İnternetteki yazlıar küçük olması gibi.)
  • 15.6" ekranda oyun keyfi tabi ki büyük ekranlardaki gibi olamaz.Fakat taşınabilirlik gibi bir avantaj nedeniyle o kadar da dert edilecek bir şey değil bana göre.
    Gerekirse çözünürlüğü değiştirirsiniz.
    17.3" isterseniz de buna bakabilirsiniz:

http://www.sanalmarketim.com/urun/b24bbcb9991ba9ff0d6e793a045d759e/MONSTER-Q61W170ER-Core-i7-3610QM-8GB-500GB-GT650M-1GB-17.3#34;-Full-HD-Linux-%28Canta-Hediye%29-

• quote:

Orijinalden alıntı: EPICA

15.6" ekranda oyun keyfi tabi ki büyük ekranlardaki gibi olamaz.Fakat taşınabilirlik gibi bir avantaj nedeniyle o kadar da dert edilecek bir şey değil bana göre.
    Gerekirse çözünürlüğü değiştirirsiniz.
    17.3" isterseniz de buna bakabilirsiniz:

http://www.sanalmarketim.com/urun/b24bbcb9991ba9ff0d6e793a045d759e/MONSTER-Q61W170ER-Core-i7-3610QM-8GB-500GB-GT650M-1GB-17.3#34;-Full-HD-Linux-%28Canta-Hediye%29-

İlginiz için teşekkürler. Forumda biraz daha bakındım da asus un ısınma problemi ne deiyinen cok kişi olmus. Bu konuda biliginiz var mı ? En azından bilgisayarı hiç deendiniz mi?

• Arkadaşlar yarın sipariş etmeyi düşünüyorum.Lütfen acil bir yardımda bulunun kullanıcı arkadaşlar.Çok kararsızım.
  • n56vz'yi denemedim fakat n56vz'de ısınma sorunu yok diye biliyorum.
    Asus'un başka modellerinde olabilir.
    Forumda inceleme konuları var n56vz,ge60 ve p170em'nin,kafanıza takılanlara oradan bakabilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus,Msi,Lenovo Hangisi
    7 ay önce açıldı
    MSI-GE60 OND RAM TAVSİYESİ
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Saınırım msi da karar kıldım. Birtek kasa kalitesi aklıma takıldı. Bİri yardımca olsa makbüle geçer.
  • Bildiğim kadarıyla ikisi de sert plastik ama tasarım bakımından tabiki asus çok çok önde.
  • n56vz vatanda 2.203 tl %25 indirimli. normal fiyatı 2900 lerde. başka indirimlere de baktım. daha uygunu yok gibi. bu fiyatlara muadillerini bulsam değerlendireceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: T.Kensei

Saınırım msi da karar kıldım. Birtek kasa kalitesi aklıma takıldı. Bİri yardımca olsa makbüle geçer.

http://forum.donanimhaber.com/m_62358708/mpage_1/key_msi+ge60/tm.htm (msi kullananlar dan sorabilirsin)
  • quote:

Orijinalden alıntı: E.E

quote:

Saınırım msi da karar kıldım. Birtek kasa kalitesi aklıma takıldı. Bİri yardımca olsa makbüle geçer.

http://forum.donanimhaber.com/m_62358708/mpage_1/key_msi+ge60/tm.htm (msi kullananlar dan sorabilirsin)

Teşekkür ettim de aldım zaten msi cok memnunum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: E.E

quote:

Teşekkür ettim de aldım zaten msi cok memnunum.

Hayırlı olsun. (yorumda belirtmemişsin o yüzden yolladım linki.)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Teşekrler.
  • asus bence tasarım olsun kalite olsun her zaman önde gddr 5 için değmez bence asus al derim ;)
  • .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu 2 ürün arasında
    asus'un ses kalitesi harika.. şu ana kadar bir laptopta duydugum en kaliteli sesti..
    msi'ın adaptörü çok büyük.. 1 kiloya yakın nerdeyse.. asus 'unkini bilmiyorum..
    agırlık olarak msi 2.45 asus 2.7 kg yazıyor ama dediğim gibi asus 'un adaptörü daha hafif olabilir..
    asus 2073 tl i7li en ucuz havale fiyatı
    msi 1886 tl i5li en ucuz havale fiyatı
    ekran kartı: msi önde
    işlemci asus: önde
    ayrıca msi'ın çanta ve mouse hediyesi var.. bunlar da 60 70 tl eder..
    sogutma olarak msi daha iyidir diye tahmin ediyorum..
    dizayn olarak da asus bir iki adım önde çok kalın olmasına ragmen..
  • quote:

Orijinalden alıntı: bartlebyandco

bu 2 ürün arasında
    asus'un ses kalitesi harika.. şu ana kadar bir laptopta duydugum en kaliteli sesti..
    msi'ın adaptörü çok büyük.. 1 kiloya yakın nerdeyse.. asus 'unkini bilmiyorum..
    agırlık olarak msi 2.45 asus 2.7 kg yazıyor ama dediğim gibi asus 'un adaptörü daha hafif olabilir..
    asus 2073 tl i7li en ucuz havale fiyatı
    msi 1886 tl i5li en ucuz havale fiyatı
    ekran kartı: msi önde
    işlemci asus: önde
    ayrıca msi'ın çanta ve mouse hediyesi var.. bunlar da 60 70 tl eder..
    sogutma olarak msi daha iyidir diye tahmin ediyorum..
    dizayn olarak da asus bir iki adım önde çok kalın olmasına ragmen..

MSI ın yeni serilerinde çanta hediye si yok muş alan arkadaşlar bunla karşılaştı

• Bu 2 secim arasında KAlmıstım ve Sonunda Ve SOnunda g60 serisi i7 laptop aldım Ve o KDar Dogru Bir Karar Verdim Ki bu kadar güzel bir laptop Olamas ya Klavyesi Ekranı ekran kartı hızı ya hersey 10 numara ya sonuna kadar tavisye ederim asus doğru cok şık ama inanın cok araştırdım g60 i7 serisi asus n56lardan Önde. Turbo Fanı ile en ufak bir ısınma yasamassınız ve sunu diyim son olarak MSİ kullanmak Ayrıcalıktır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.