Şimdi Ara

Msi GE60 Aldım,Sorularınızı Bekliyorum (Oyun Performansı Eklendi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Msi Ge60 0nc-38xtr'yiwww.ebrarbilgisayar.com dan 18.10.2012 tarhinde almış bulunmaktayım

Laptop böyle kutuyla geldi.Yarısında Çanta yarısında laptopun kutusu.Gayet güvenilir bir şekilde elime ulaştı Ups kargo ile .

Msi GE60 Aldım,Sorularınızı Bekliyorum (Oyun Performansı Eklendi)  Msi GE60 Aldım,Sorularınızı Bekliyorum (Oyun Performansı Eklendi)

Kutunun içinden iki kutu çıktı biri notebook diğeri batarya şarj aleti,driver cd'si,msi gaming mouse,kullanım kılavuzları

Msi GE60 Aldım,Sorularınızı Bekliyorum (Oyun Performansı Eklendi)  Msi GE60 Aldım,Sorularınızı Bekliyorum (Oyun Performansı Eklendi)

Msi Gaming Mouse :

Msi Çanta :

Laptopa baktığımızda ise :

Msi GE60 Aldım,Sorularınızı Bekliyorum (Oyun Performansı Eklendi)  Msi GE60 Aldım,Sorularınızı Bekliyorum (Oyun Performansı Eklendi)  Msi GE60 Aldım,Sorularınızı Bekliyorum (Oyun Performansı Eklendi)  Msi GE60 Aldım,Sorularınızı Bekliyorum (Oyun Performansı Eklendi)  Msi GE60 Aldım,Sorularınızı Bekliyorum (Oyun Performansı Eklendi)

Laptopun sağ tarafında 1 tane USB 2.0,İnternet bağlantı yeri,Dvi girişi,Sol tarafta ise İki tane USB 3.0 bir tane usb 2.0 ,şarj girişi ve kulaklık girişleri var.

Laptop gerçekten aşırı tozlanıyor ve parmak izi bırakıyor deri eldivenle kullanmanızı tavsiye ederim Buyurun buda kanıtı

Ve Windows Derecelendirme Puanı :

Bilgisayar ilk aldığımda güzel bir tasarımı vardı.Freedos olarak aldım.Windows 'u yükledim ve battery callibraon yaptım oyunları denedim gayet iyi çalıştırıyor medal of honor warfighter da bile soğutma açık olmadan ultra 'da en fazla 65 derece gördüm bende şaşırıdım şu 13 günlük sürede bilgisayarımdan memnunum. bilgisayar süper , ebrar bilgisayaradan aldım gayet hızlı ve güvenilir bir şekilde geldi.

+Donanımının gayet iyi olması
    +Soğutmasının İyi oması
    +Ses sisteminin süper olması
    +Bedava Çanta ve Mouse Verilmesi

-Kasa İşçiliğinin Pek iyi olmaması
    -Laptopun aşırı tozlanması ve parmak izi bırakması

Oyun Performansları daha eklenecek.

Medal Of Honor Warfighter 2012 (24-33 Fps)

Msi GE60 Aldım,Sorularınızı Bekliyorum (Oyun Performansı Eklendi)  Msi GE60 Aldım,Sorularınızı Bekliyorum (Oyun Performansı Eklendi)  Msi GE60 Aldım,Sorularınızı Bekliyorum (Oyun Performansı Eklendi)  Msi GE60 Aldım,Sorularınızı Bekliyorum (Oyun Performansı Eklendi)  Msi GE60 Aldım,Sorularınızı Bekliyorum (Oyun Performansı Eklendi)

Msi GE60 Aldım,Sorularınızı Bekliyorum (Oyun Performansı Eklendi)  Msi GE60 Aldım,Sorularınızı Bekliyorum (Oyun Performansı Eklendi)  Msi GE60 Aldım,Sorularınızı Bekliyorum (Oyun Performansı Eklendi)  Msi GE60 Aldım,Sorularınızı Bekliyorum (Oyun Performansı Eklendi)

Just Cause 2 (28-50 Fps)

Msi GE60 Aldım,Sorularınızı Bekliyorum (Oyun Performansı Eklendi)  Msi GE60 Aldım,Sorularınızı Bekliyorum (Oyun Performansı Eklendi)  Msi GE60 Aldım,Sorularınızı Bekliyorum (Oyun Performansı Eklendi)  Msi GE60 Aldım,Sorularınızı Bekliyorum (Oyun Performansı Eklendi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzhan1477 -- 3 Kasım 2012; 12:57:46 >

• kardeşim öncelikle hayırlı olsun, güle güle kullanırsın inşallah.

Sorulara geçiyorum...

- Malzeme kalitesini nasıl buldun, bizim gibi teknolojik marketlerden ayaküstü bakmıyorsun artık cihaz elinde malzeme kalitesi sana nesil geldi verdiği his nasıl?

- Ses kalitesi bahsedildiği gibi çok temiz ve yüksek mi?

- Aşırı tozlanıyor ve parmak izi bırakıyor demişsin. Bunu birkaç yerde de görmüştüm ancak şimdi cihaz eline geçer geçmez sıcağı sıcağına bu konudan bahsetmen bende tırsmalara neden oldu Benim için çok önemli konulardan biri bu. Siyah olduğundan toza gelecek tabii ki ancak bu tozlanmanın yanında çok aşırı bir parmak izide mi kalıyor?

- Klavye ve touch pad'in kullanımı sana nasıl geldi ?

- Son olarak bu soru değil tabii ki; oyunlardaki performans değerlerini bekliyorum. Özellikle ekran FullHD olduğundan bazı oyunları daha akıcı oynayabilmek adına çözünürlüğü HD'ye aldığında FullHD'ye oranla görüntü kayıpları yaşanıyor mu, yaşanıyorsa ne gibi görüntü kayıpları bunlar??? (Haritalı oyunlardaki görünen alandan yada ekranda daha geniş alanı görmek gibi farklılıkları kastedmiyorum, tüm olay görüntü kalitesi )

• quote:

Orijinalden alıntı: _extreme_

kardeşim öncelikle hayırlı olsun, güle güle kullanırsın inşallah.

Sorulara geçiyorum...

- Malzeme kalitesini nasıl buldun, bizim gibi teknolojik marketlerden ayaküstü bakmıyorsun artık cihaz elinde malzeme kalitesi sana nesil geldi verdiği his nasıl?

- Aşırı tozlanıyor ve parmak izi bırakıyor demişsin. Bunu birkaç yerde de görmüştüm ancak şimdi cihaz eline geçer geçmez sıcağı sıcağına bu konudan bahsetmen bende tırsmalara neden oldu Benim için çok önemli konulardan biri bu. Siyah olduğundan toza gelecek tabii ki ancak bu tozlanmanın yanında çok aşırı bir parmak izide mi kalıyor?

- Son olarak bu soru değil tabii ki; oyunlardaki performans değerlerini bekliyorum. Özellikle ekran FullHD olduğundan bazı oyunları daha akıcı oynayabilmek adına çözünürlüğü HD'ye aldığında FullHD'ye oranla görüntü kayıpları yaşanıyor mu, yaşanıyorsa ne gibi görüntü kayıpları bunlar??? (Haritalı oyunlardaki görünen alandan yada ekranda daha geniş alanı görmek gibi farklılıkları kastedmiyorum, tüm olay görüntü kalitesi )

Hocam merhaba,

Aynı makinayı kullanan biri olarak yardım edeyim,

-Malzeme kalitesi çok kötü özellikle kasanın alt kapağı gıcırdıyor resmen .

-Ses kalitesi bahsedildiği gibi güzel ve yüksek.

-Oyun performansını ben beğeniyorum .

• quote:

Valla ben vatan'da incelemiştim biraz parmak izi manyağı öyle diyeyim sana.
    Orada elemanın söylediğine göre sabah açılmıştı ben onu akşam gördüm.
    Sorma gitsin 8-10 saatte her yeri parmak izi doluydu.

Zaten beni en çok soğutan nedenlerden biri oydu.
    Diğeriyse ekranın arkası, çok dandik ince bir plastik. Şahsi fikrim, GE 60 sahipleri kızmasın bana.
    Öyle böyle değil... Bence her gün taşınacak bir laptop değil.

Evden bayağı bir çıkaracaksan ben tavsiye etmem.
    Zaten biraz önce biri konu açmış menteşe kırıldı diye.
    İyice soğudum ben.

• quote:

Orijinalden alıntı: acer_sahibi77

quote:

Diğeriyse ekranın arkası, çok dandik ince bir plastik. Şahsi fikrim, GE 60 sahipleri kızmasın bana.

İyice soğudum ben.

kardes bu yazdıkların beni laptopdan soğuttu lenovo y580 i bekliyorum :)

• quote:

Orijinalden alıntı: biricikömer

Hocam merhaba,

merhaba dostum,

GE60'ı Vatan'da yaklaşık 1 ay önce incelemiştim ve malzeme kalitesi olarak sınıfının orta seviyelerindeydi. Tamam Asus N56 gibi değil, ancak sınıfına göre de yeterli bir malzeme kalitesi sunuyor diye düşünüyorum. Tabi senin gibi cihaza sahip olan birisi kötü diyorsa o zaman birşey diyemeyeceğim, demek ki var birşeyleri.

klavye & touch pad'in malzeme kalitesi ve kullanımı nasıl sence ?
    Ayrıca bilgi için teşekkürler kardeşim.

quote:

Valla ben vatan'da incelemiştim biraz parmak izi manyağı öyle diyeyim sana.Orada elemanın söylediğine göre sabah açılmıştı ben onu akşam gördüm.Sorma gitsin 8-10 saatte her yeri parmak izi doluydu.

Zaten beni en çok soğutan nedenlerden biri oydu.Diğeriyse ekranın arkası, çok dandik ince bir plastik. Şahsi fikrim, GE 60 sahipleri kızmasın bana.Öyle böyle değil... Bence her gün taşınacak bir laptop değil.

İyice soğudum ben.

Evden çok fazla çıkarmayacağım ama işim gereği ayda 2-3 defa taşımam gerekebilir. Yani sık taşımayacağım için o konuda bir sıkıntı yaşamam ancak cihazı dediğim gibi 1 ay önce sadece bir kez görme ve inceleme fırsatım oldu, o da ayaküstü biliyorsun işte, malzeme kalitesi orta seviye geldi.

Ancak bu bilgilerden sonra cihazın canlısını bir kez daha görmem gerekiyor sonucuna vardım.
    Yeni seri zaten yine GT650M ile gelirse hiç incelememe bile gerek yok.
    Biraz bekleyelim bakalım

Bilgi için teşekkürler kardeşim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _extreme_ -- 29 Ekim 2012; 10:44:40 >

• quote:

quote:

Valla ben vatan'da incelemiştim biraz parmak izi manyağı öyle diyeyim sana.Orada elemanın söylediğine göre sabah açılmıştı ben onu akşam gördüm.Sorma gitsin 8-10 saatte her yeri parmak izi doluydu.

Zaten beni en çok soğutan nedenlerden biri oydu.Diğeriyse ekranın arkası, çok dandik ince bir plastik. Şahsi fikrim, GE 60 sahipleri kızmasın bana.Öyle böyle değil... Bence her gün taşınacak bir laptop değil.

İyice soğudum ben.

Evden çok fazla çıkarmayacağım ama işim gereği ayda 2-3 defa taşımam gerekebilir. Yani sık taşımayacağım için o konuda bir sıkıntı yaşamam ancak cihazı dediğim gibi 1 ay önce sadece bir kez görme ve inceleme fırsatım oldu, o da ayaküstü biliyorsun işte, malzeme kalitesi orta seviye geldi.

Ancak bu bilgilerden sonra cihazın canlısını bir kez daha görmem gerekiyor sonucuna vardım.
    Biraz bekleyelim bakalım

Ya aslında ben de pek fazla çıkarmayacağım ama gerektiğinde de içim rahat olsun istiyorum.

Canlısını ben de birkez daha görmek istiyorum. Y580'i hiç inceleme fırsatım olmadı.
    Çok merak ediyorum.

quote:

Orijinalden alıntı: DonJuan1907
    ben de o pclerden kullandım emin ol =) bir kere alayım, bir daha uğraşmayayım derdindeyim.
    ayrıca bugün sipariş ederken ısrarla sordum 16 gb rami destekliyor mu diye. desteklemezse çirkeflik yapabilirim. bilemiyorum.

Sen de eski topraksın galiba
    Yok haklısın ya 16 GB isteyebilirsin öyle dediğime bakma...
    Aslında olsa hiç fena olmaz dediğin gibi...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Ya aslında ben de pek fazla çıkarmayacağım ama gerektiğinde de içim rahat olsun istiyorum.

Canlısını ben de birkez daha görmek istiyorum. Y580'i hiç inceleme fırsatım olmadı.Çok merak ediyorum.

GE60'ın malzeme kalitesi o kadar da kötü değil yada bana öyle geldi bilemiyorum. Cihazı kullanan arkadaşların malzeme kalitesi konusundaki bu kadar olumsuz yorumlarından sonra bende artık kesin birşey diyemiyorum.

Aynen bir kez daha GE60'ı görmem gerekiyor, tabi GTX660M ile gelirse.

Dün Bostancı Vatan'da Y580'i bir kez daha inceleme fırsatım oldu. Tabii bir tane kalmıştı, o da teşhirdeydi ama yeni açmışlardı cihazı. Tabi hemen kurcaladım biraz; yine malzeme kalitesi, klavye ve touch pad üzerinde yoğunlaştım. Güzel cihaz, malzeme kalitesi Taksim'deki Saturn'de incelediğim cihaza göre çok kaliteli geldi ama anlamadım. Saturn'deki cihaz çok yıpranmıştı, JBL yazılarının bile bir kısmı soyulmuştu. Tabii buradan cihazı bir süre kullandıktan sonra nerelerinin soyulacağını anlayabiliyorsunuz (Genelde TV kumandalarındaki sayılar mantığı)..

Bu yüzden malzeme kalitesi çok iyi değil diyebilirim. Mesela bir Asus N56'nın yanından geçemez, ancak çok kötü de değil orta seviye diyelim. Saturn'deki cihaz sanırım yanılttı beni, oradaki Y580'in kalite hissi 1000-1500 TL'lik laptop seviyesindeydi ama işte dünkü incelediğim Y580 bana gayet iyi geldi artık kafayı toplayamıyorum yakında error verecek

Bu arada dün Bostancı Vatan'da Y580 standından bir süre ayrıldım LCD TV'lerde gezindim sonra geri döndüğümde cihaz yoktu yerinde, satılmış düşün o derece artık

• quote:

quote:

Canlısını ben de birkez daha görmek istiyorum. Y580'i hiç inceleme fırsatım olmadı.Çok merak ediyorum.

GE60'ın malzeme kalitesi o kadar da kötü değil yada bana öyle geldi bilemiyorum. Cihazı kullanan arkadaşların malzeme kalitesi konusundaki bu kadar olumsuz yorumlarından sonra bende artık kesin birşey diyemiyorum.

Aynen bir kez daha GE60'ı görmem gerekiyor, tabi GTX660M ile gelirse.

Dün Bostancı Vatan'da Y580'i bir kez daha inceleme fırsatım oldu. Tabii bir tane kalmıştı, o da teşhirdeydi ama yeni açmışlardı cihazı. Tabi hemen kurcaladım biraz; yine malzeme kalitesi, klavye ve touch pad üzerinde yoğunlaştım. Güzel cihaz, malzeme kalitesi Taksim'deki Saturn'de incelediğim cihaza göre çok kaliteli geldi ama anlamadım. Saturn'deki cihaz çok yıpranmıştı, JBL yazılarının bile bir kısmı soyulmuştu. Tabii buradan cihazı bir süre kullandıktan sonra nerelerinin soyulacağını anlayabiliyorsunuz (Genelde TV kumandalarındaki sayılar mantığı)..

Bu yüzden malzeme kalitesi çok iyi değil diyebilirim. Mesela bir Asus N56'nın yanından geçemez, ancak çok kötü de değil orta seviye diyelim. Saturn'deki cihaz sanırım yanılttı beni, oradaki Y580'in kalite hissi 1000-1500 TL'lik laptop seviyesindeydi ama işte dünkü incelediğim Y580 bana gayet iyi geldi artık kafayı toplayamıyorum yakında error verecek

Bu arada dün Bostancı Vatan'da Y580 standından bir süre ayrıldım LCD TV'lerde gezindim sonra geri döndüğümde cihaz yoktu yerinde, satılmış düşün o derece artık

Ya kardeş benim anlamadığım kaç adet getirdi ki bunlar birkaç gün içinde tükendi gitti...

Ben canlısını görmedim dediğim gibi, ama fotoğraflarda kalite olarak iyi görünüyor.

MSI GE 60 çok hoşuma gitmişti ama ben de biraz icledektikten sonra ve son yorumlardan sonra soğudum biraz.
    Dün bir arkadaş menteşe kırıldı diye yazmıştı, bazıları fan sorunlarından bahsetmeye başladı. Korktum biraz...

Bu arada kardeş dün ilk konumu açtım ama doğru mu yaptım yanlış mı yaptım bilmem... Asus G46VW ile ilgili...

Akıllara zarar bir game serisi gördün mü? 14 inç ve 2,5 kilo ağırlığında.

http://rog.asus.com/notebook/14-2/g46vw/

Bence çok güzel bir alet ama ne zaman gelir kaça gelir Türkiye'ye Allah bilir...

• quote:

quote:

Hocam merhaba,

merhaba dostum,

GE60'ı Vatan'da yaklaşık 1 ay önce incelemiştim ve malzeme kalitesi olarak sınıfının orta seviyelerindeydi. Tamam Asus N56 gibi değil, ancak sınıfına göre de yeterli bir malzeme kalitesi sunuyor diye düşünüyorum. Tabi senin gibi cihaza sahip olan birisi kötü diyorsa o zaman birşey diyemeyeceğim, demek ki var birşeyleri.

klavye & touch pad'in malzeme kalitesi ve kullanımı nasıl sence ?
    Ayrıca bilgi için teşekkürler kardeşim.

quote:

İyice soğudum ben.

Biraz bekleyelim bakalım

Hocam elimden birçok laptop geçti fakat ilk defa bu kadar kasası sağlam olmayan bir laptobum oldu.Şuan 2 senelik acer laptobumdan yazıyorum maşallah bir problemi yok taş gibi kasaya sahip gerçi aluminyum kasa.

Klavye ve touch pad 'e gelince kullanımı bence çok rahat.Seviyorum klavye ve touchpadi gerçi pad tırtıklı olmasa daha iyi olabilirmiş ama böyle güzel. Bu arada iyi koruduktan sonra hergün taşısan birşey olmaz .Ben hiç çıkarmıyordum diğer laptobumla hallediyordum şuan serviste biraz şans işi.

• hayırlı olsun kardeş bilgisayarın yenı kutusunu açmak gibi zevk yok cok güzel bi duygu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi i Am Not Dead -- 29 Ekim 2012; 12:58:00 >
  • hayırlı olsun bu arada kardes ben bunu i5 modelini alcam, alsammı beklesemmi napsam hiç bilmiyorum ya ..
  • quote:

Ya kardeş benim anlamadığım kaç adet getirdi ki bunlar birkaç gün içinde tükendi gitti...

Ben canlısını görmedim dediğim gibi, ama fotoğraflarda kalite olarak iyi görünüyor.

MSI GE 60 çok hoşuma gitmişti ama ben de biraz icledektikten sonra ve son yorumlardan sonra soğudum biraz.
    Dün bir arkadaş menteşe kırıldı diye yazmıştı, bazıları fan sorunlarından bahsetmeye başladı. Korktum biraz...

Bu arada kardeş dün ilk konumu açtım ama doğru mu yaptım yanlış mı yaptım bilmem... Asus G46VW ile ilgili...

Akıllara zarar bir game serisi gördün mü? 14 inç ve 2,5 kilo ağırlığında.

http://rog.asus.com/notebook/14-2/g46vw/

Bence çok güzel bir alet ama ne zaman gelir kaça gelir Türkiye'ye Allah bilir...

50-60 adet civarlarında sanırım getirdiler ki, bu kadar kısa sürede tükendi. Kuvvetli ihtimal de alanların %90'ını bu ürünü bekleyen kesim oluşturuyordur.

Dediğim gibi Saturn'deki Y580 beni yanılttı. Dünkü sıfır kutudan yeni çıkarılmış teşhirdeki ürün, kalite olarak bana yeterli geldi. Tabii ki bu tür cihazların canlısını görüp incelemeden sakın satınalma, tavsiye etmem.

Bende de GE60 konusunda şüpheler oluştu ancak cihazın yeni serisi GTX660M ile gelirse, Vatan'da stoklara girdiği anda mağazaya gidip bir kez daha inceleyeceğim. Artık ona göre de son kararımı verip, ya Y580 yada GE60 alırım.

evt o cihazı 3-4 gün önce @Knight'ın açtığı konuda görmüştüm. Yani konusu var zaten fazla olmuş senin konu kardeşim

cihazla ilgili düşüncelerim ise;
    14"lik makine, ekranı küçük yani oyun bilgisayarı yapıyorsun ama ekran 14" ilginç bir tercih, Asus'u tebrik ediyorum. Ayrıca klavyesinde numaratörü yok bu benim için çok önemli bir detay. Bunların yanında bir de 14"lik makineyi 2.5 kg yapmışlar. MSI ve Lenovo 15.6" ekranları ile ağırlıkları MSI 2.4 kg, Lenovo ise 2.7 kg. Yani 14"lik bir makine için ağırlık fazla. Tabii kendi ürettiği Gaming serisi cihazları düşündüğümüzde ağırlığı bayağı düşürmüşler, ancak benim satınalmayı düşündüğüm cihazlara oranla ekranına göre çok ağır bir model..

Ayrıca seninde dediğin gibi Türkiye'ye ne zaman gelir, gelse bile fiyatı ne olur? N56 2.500 TL, G55VW 3.500 TL civarlarında iken bu cihaz ortalama 3.000 TL olur ve 14" HD ekran + GTX660M'e 3.000 TL verene kadar 15.6" FullHD ekran + GTX660M'li Y580 almak çook daha mantıklı

quote:

Hocam elimden birçok laptop geçti fakat ilk defa bu kadar kasası sağlam olmayan bir laptobum oldu.Şuan 2 senelik acer laptobumdan yazıyorum maşallah bir problemi yok taş gibi kasaya sahip gerçi aluminyum kasa.

Klavye ve touch pad 'e gelince kullanımı bence çok rahat.Seviyorum klavye ve touchpadi gerçi pad tırtıklı olmasa daha iyi olabilirmiş ama böyle güzel. Bu arada iyi koruduktan sonra hergün taşısan birşey olmaz .Ben hiç çıkarmıyordum diğer laptobumla hallediyordum şuan serviste biraz şans işi.

Verdiğin bilgiler için teşekkürler kardeşim.

• quote:

50-60 adet civarlarında sanırım getirdiler ki, bu kadar kısa sürede tükendi. Kuvvetli ihtimal de alanların %90'ını bu ürünü bekleyen kesim oluşturuyordur.

Dediğim gibi Saturn'deki Y580 beni yanılttı. Dünkü sıfır kutudan yeni çıkarılmış teşhirdeki ürün, kalite olarak bana yeterli geldi. Tabii ki bu tür cihazların canlısını görüp incelemeden sakın satınalma, tavsiye etmem.

Bende de GE60 konusunda şüpheler oluştu ancak cihazın yeni serisi GTX660M ile gelirse, Vatan'da stoklara girdiği anda mağazaya gidip bir kez daha inceleyeceğim. Artık ona göre de son kararımı verip, ya Y580 yada GE60 alırım.

evt o cihazı 3-4 gün önce @Knight'ın açtığı konuda görmüştüm. Yani konusu var zaten fazla olmuş senin konu kardeşim

cihazla ilgili düşüncelerim ise;
    14"lik makine, ekranı küçük yani oyun bilgisayarı yapıyorsun ama ekran 14" ilginç bir tercih, Asus'u tebrik ediyorum. Ayrıca klavyesinde numaratörü yok bu benim için çok önemli bir detay. Bunların yanında bir de 14"lik makineyi 2.5 kg yapmışlar. MSI ve Lenovo 15.6" ekranları ile ağırlıkları MSI 2.4 kg, Lenovo ise 2.7 kg. Yani 14"lik bir makine için ağırlık fazla. Tabii kendi ürettiği Gaming serisi cihazları düşündüğümüzde ağırlığı bayağı düşürmüşler, ancak benim satınalmayı düşündüğüm cihazlara oranla ekranına göre çok ağır bir model..

Ayrıca seninde dediğin gibi Türkiye'ye ne zaman gelir, gelse bile fiyatı ne olur? N56 2.500 TL, G55VW 3.500 TL civarlarında iken bu cihaz ortalama 3.000 TL olur ve 14" HD ekran + GTX660M'e 3.000 TL verene kadar 15.6" FullHD ekran + GTX660M'li Y580 almak çook daha mantıklı

Evet dediğin gibi az adet geldi ve ürünü bekleyenler saldırdı resmen...

Benim Y580'i görme şansım olmadı hiç, umarım bir yerlerde denk gelir.
    Ama dediğim gibi fotolarda fena durmuyor kalite olarak.

Ben de senin gibi Lenovo Y580 ve gelirse GTX 660M'lı MSI GE 60 arasındayım.

Sanki ibre biraz Y580'e doğru döndü... Ama şimdi de bu fullhd olayı karama takılmaya başladı.

Son yıllarda kullandığım 1366x768 ekran sonuçta ve gayet de memnunum. Bir de Y580'ni sabit
    diski 7200 rpm olsaydı süper olurdu ama o kadar kusur kadı kızında da olur demiş atalarımız...

Son kararını verdiğinde bilgilendir beni de kardeşim... Belki aklımı çelersin...

Bu arada evet gereksiz olmuş benim konu açmam...Görmedim o yüzden açayım dedim...

Neyse silerim sorun ortadan kalkar... Kirlilik yaratmayayım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acer_sahibi77 -- 29 Ekim 2012; 17:38:26 >

• quote:

Bir de Y580'nin sabit diski 7200 rpm olsaydı süper olurdu
    ama o kadar kusur kadı kızında da olur demiş atalarımız...

quote:

Son kararını verdiğinde bilgilendir beni de kardeşim... Belki aklımı çelersin...

sende aynı şekilde

• Kuzenim lenovo y580 aldı gecen cumartesi, yine bir arkadaşım da bundan yaklaşık 1 ay kadar önce msi ge60 aldı. İki laptopuda detaylıca inceledim bana göre y580 kasa tasarımı ve kalitesi açısından msi dan bir adım önde keza aynı şekilde donanım olarak ta öyle. İki ürünü de canlı canlı inceleme fırsatım oldu ve ikisi de bende böyle bir izlenim bıraktı. Ayrıca msi ge60 ın ekranını çevreleyen malzeme çok hassas gibime geldi özellikle arka kısmı, kötü kullanımda insanı yarı yolda bırakacak cinsten sanki.
  • ya kardesm dun siparis verdim msi korkutma beni

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

kardeşim öncelikle hayırlı olsun, güle güle kullanırsın inşallah.

Sorulara geçiyorum...

Sağolasın

-malzeme kalitesine iyi diyemeyiz ama dayanıklıdır . dvd-rom -da biraz oynuyor da fakat her şeyiy le harika bir makina

-ses harika net geliyor birde thx i açınca harika oluyor sanki 5+1 ses sistemi :D

-klavye gayet güzel tuşlar dizaynlı yerleştitilmiş. touch pad normal laptoplar gibi ama tırtıklı yanında driver cd'sinde çıkan elantech 'in touch-pad programı kullanımını baya artırıyor

-Oyunları daha deneyemedim en yakın zamanda deneyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzhan1477 -- 1 Kasım 2012; 21:28:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: xrasimx

quote:

quote:

İyice soğudum ben.

kardes bu yazdıkların beni laptopdan soğuttu lenovo y580 i bekliyorum :)

yani bu laptopu her yere götürmüycen pikniğe gidiyoz hadi götürek düğüne gidiyoz hadi götürek tuvalete gidiyoz hadi götürek :D

• quote:

Orijinalden alıntı: i Am Not Dead

hayırlı olsun kardeş bilgisayarın yenı kutusunu açmak gibi zevk yok cok güzel bi duygu

aynen o laptopun ilk açılış kokusu hala burnumda ohhhhh
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.